Tears

558 62 29
                                    

Biliyordum, başından beri biliyordum. Ben şükran gününden nefret ettiğimi söyleyerek ağladığımda kapının diğer tarafında senin de ağladığını, sana sarılıp seni sevdiğimi söylediğim gün kalbinin hızlanışını, aşka düştüğünü söylediğinde bahsettiğinin ben olduğumu biliyordum. Fakat yapabilecegin en büyük hataydim ben Luke.

Seninle olamazdım parıldayan mavilerini, göz yaşlarıma daha fazla karıştıramazdım. Senden uzak kalmayı denedim ama olmadı Luke. Sen benim cehennemimdin, bense büyük bir günahkardım.

Çok guzeldin Luke ve çok güzel seviyordun. Güzelliğin beni her an alev alabilecek hale sokarken sevgin büyük bir ateşti. Sen benim seni sevmediğmi düşünürken ben cehennemde cayır cayır yanıyordum. Sen de yanıyordun Luke.

Sevgilerimizle kendi kalplerimizde yandık. Ben kül oldum sen hala direniyorsun. Ama ben gidiyorum ve senden son bir isteğim var: ateşini söndür Luke. Canını daha fazla yakma.

-Mona

"Acımasız..." dedim fısıldayarak.

"Mavilerim aylardır göz yaşlarına karışmış halde ama seninle olduğum için değil, beni cehennemimde yalnız bıraktığın için..."

Az önce Mona'ya veda ettim. Okuduğunuz için hepinizine teşekkürler. Özellikle kardeşim 5secsofvenuse seni seviyorum.

Thanksgiving//HemmingsWhere stories live. Discover now