Part 23

32 5 0
                                    


Χθες το βράδυ κατσαμε ως αργά συνεχίσαμε να μιλαμε ο κάθε ένας για διάφορα πράγματα. Εγώ με την Cristal για το τι θα βάλουμε στην συναυλία ο Ηarry και ο Louis μας κορόιδευαν για το πως συζητουσαμε."εγώ θα φορέσω κόκκινες γοβες"έλεγε ο Louis προσπαθώντας να μιμηθεί την φωνή μου "μαλακά πρέπει να πάω κόμωτηριο αλλιώς πως θα πάω στην συναυλία" και ο Harry προσπαθώντας να μιμηθεί τις Cristal .ο Niall έτρωγε και οι άλλοι δύο κάτι ψυθιριζαν ο ένας στο αυτι του άλλου.

Εμένα δε μου βγάζουν από το μυαλό ότι κάτι τρεχει μεταξύ του Ziam.

Την επόμενη μέρα

Ο Ηarry δεν ήταν εδώ ήταν στην πρόβα κι έται εγώ με την cristal θα πηγαίναμε για ψωνια για να πάρουμε τίποτα ρουχα για τη συναυλία.

Πήγα στο δωμάτιο τις cristal και χτυπησα την πόρτα. Δεν ανοίγει.Λογικά θα κοιμάται σκέφτομαι. Βγάζω το κλειδί που μου έδωσε o louis το πρωί και ξεκλειδώνω σχεδόν αθόρυβα την πόρτα για να βρω ακόμα την Cristal στο κρεβάτι να κοιμάται.

Α: cristal ξύπνα θα πάμε για ψωνια και μετά πρέπει να ετοιμαστουμε για την συναυλία

C:άσε με ακόμα λίγο

Α:όχι σήκω τώρα

Την τραβηξα από το κρεβάτι και έπεσε κάτω

C:αουυ αυτό πονεσε

Α:για να μάθεις να σηκώνεσαι αντε πάμε τώρα

C:καλά ντε πρέπει να ετοιμαστω κιόλας

Πήγαμε στο mall και εγώ πήρα ένα φόρεμα μπλε λίγο πιο πάνω απο το γονατο πουτο συνδίασα με μαύρες γόβες και κάτι καλλυντικά.

Ή cristal πήρε μία κοντή μπλουζα , μία φούστα φλοραλ και κάτι τακούνια όχι πολύ ψηλα ίσα ίσα να της δίνουν το ύψος που δεν εχει :'D. Μετά πήγαμε για καφέ και για φαγητό. Γυρήσαμε στο ξενοδοχείο μετά από 2 ώρες βόλτας και βρήκαμε τα αγόρια στο δωμάτιο του Niall να μιλάνε.

Ν:επ να τα τα κορίτσια μας

Α\C:γεια σας παιδιά τι κάνετε?

Z:καλά

Πάω κοντά στον harry και του δίνω ένα πεταχτο φιλί στο στόμα .Κατσαμε κα συζηταγαμε για αρκετές ώρες μέχρι που ήρθε ή ώρα να πάμε να ετοιμαστουμε για την συναυλία.

Ετοιμαστηκαμε και κατεβηκαμε κάτω που μας περίμεναν 2 μαύρα αμάξια μπηκαμε και ξεκινήσαμε για το στάδιο. Μόλις φτάσαμε πήγαμε κατευθείαν μέσα όπου εκεί βρήκαμε τον Jared τον Shannon και τον Tommo να κάνουν πρόβα.Τους χαιρετησαμε και πήγαμε στις θέσεις μας.

(...)

Ή συναυλία τελειωσε και πήγαμε backstage που μας περίμεναν οι 30stm.

Lo: Ουαου παιδια εχετε γαματη μουσικη!!

Τ: χαχαχα εσενα φιλε σε συμπαθησα...Τι θα λεγατε να παμε για κανενα ποτακι ετσι για να το γιορτασουμε?

Ν: Εγω λεω να παμε και για σουβλακι.Ακουσα οτι ειναι πολυ ωραιο

Λ: Ποτε κιολας τα εμαθες εσυ ρε?

Ν:Δεν ηταν δυσκολο. Απο διπλα μας ηταν μια κοπελα και την ρωτησα τι καλο εχει εδω η Ελλαδα και μου ειπε "οι γκομενες και τα σουβλακια"

Η: Για την ωρα ας παμε για ποτο και αυριο μετα την συναυλια μας θα παμε και για φαγητο.

Κατευθηνθήκαμε προς ένα μπαρ κοντά στην Ακρόπολη και κάτσαμε εκέι μέχρ αργά...Βέβαια ο Niall ακολούθησε την συμβουλη που του έδωσαν και την έπεσε σε μία κοπέλα την οποια ερωτευτηκε με την πρωτη, Ηλέκτρα νομίζω την έλεγαν.Ας μην τα πολυλογώ, εγω αφου ειχα βαρεθει ζητησα απο τον Harry να φυγουμε να αφησουμε τους αλλους να "συζητησουν"...και εμεις να κανουμε αλλα ;)

Μετα απο ώρα φύγαμε και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Ο Ηarry ηταν λίγο μεθυσμένος οπότε αναγκαστικά τον εσερνα στα πατώματα...(αχ βρε Χαριλαε ολοκληρο γαϊδουρι που να σε σερνει)

Ή: μωρό μου σε θέλω

Α:και εγώ harry αλλά όχι αυτην την στιγμή είσαι μεθυσμένος

Ή: εγώ όμως σε θέλω.ΠΛΙΙΙΙΙΙΖ.

Α: Κλείσε τα φώτα...

.

.

.

.

.

.

Χελοοουυυυυ...Μετα απο λ=πολυ καιρο ξαναεβαλα...χεχεχε σορρυ κιολας <3

Σας αφηνω σε καλο σημειο νομιζω οποτε να περιμενετε πολλες εξελιξεις στα επομενα κεφαλαια ;)

Νταξ μωρε ειναι και λιιιγο μικρο αλλα οκ...την επομενη θα βαλω μεγαλυτερο.Λοβ γιου


Night ChangesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant