Part 14

53 13 0
                                    


Συνέχισε να με φιλάει παθιασμενα κράτωντας με σταθερή με το ένα χερι και με το άλλο χάιδευε απαλά τα  μαλλιά μου παίρνοντάς τα μπροστά από το πρόσωπό μου.Με κοιτούσε παθιασμένα με αυτά τα σμαραγδί μάτια που σε κάνουν να λιώνεις σαν το κερί δίπλα στην φωτιά.Είναι η δική μου φωτιά.
Α: Χ-Χάρρυ
Ψυθίρησα μέσα στο φιλί μας, μα με αγνόησε και συνέχισε να με φιλάει στον λαιμό φτάνοντας στην περιοχή μου,αφίνοντας υγρά φιλιά σε όλο μου το σώμα.
H: Είσαι ότι πθο όμορφο υπάρχει...
Μου είπε καθώς αφαιρούσε το παντελόνι και το εσώρουχό μου.
Τραβίχτηκα για λίγο ώστε να μπορώ να τραβήξω την μπλούζα του.Αυτό το σώμα γεμάτο με τατού, τόσο όμορφο και τόσο σέξυ ταυτόχρονα.Εβγαλα την μπλούζα μου ώστε να μείνω μόνο με το σουτιέν το οποιό έβγαλε σκίζοντάς το.Ενας αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου που αναζητούσε απεγνωσμένα το δικό του.
Αμέσως το κατάλαβε και εισέβαλε σαν τον κλέφτη μέσα μου κάνοντάς με να ουρλιάξω.Αυτός έπνιξε το ουρλιαχτό μου με ένα παθιασμένο φιλί.Οι γλώσσες μας κινιούνταν ρυθμικά, κάνοντας το φιλί ακόμα πιο καυτό. Κινιούνταν αργά μέσα μου και συνέχισε όλο και πιο γρήγορα μέχρι που τελείωσε μέσα μου.Αλλά δεν σταμάτησε να με φιλάει.Τα ιδρωμένα σώματά μας ενώθηκαν ξανά για λίγο μέχρι να ξαπλώσει δίπλα μου.
Μόλις βρήκα την αναπνοή μου,γύρησα το κεφάλι να τον κοιτάξω.Αχ,αυτά τα μάτια...και τα χείλια του κόκκινα σαν την φωτιά...τον ήθλεα τόσο παθιασμένα.
H: Σ'αγαπώ.
Είπε διακόπτοντας την σιωπή που φώναζε στο δωμάτιο.
Α: Σ'αγαπώ.Δεν θέλω να σε χάσω ποτέ.
Είπα κι έκλεισα τα μάτια μου κουρασμένη.Με πήρε στην αγκαλιά του σφίγκοντας τα χέρια του γύρω από την μέση μου.
Η: Δεν πρόκειται να σε αφήσω ποτέ.
Ενα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου πριν κοιμηθώ.

Night ChangesWhere stories live. Discover now