15

2.7K 124 7
                                    

Dupa ce invitatii, mai mult sau mai putin poftiti, au plecat, urc direct la mine in camera.

-Da-o in pula mea, zic cu voce tare, gandindu-ma la minunata domnisoara care a plecat adineauri. Incerc sa nu dardai de frig, deoarece rochia asta mi-a dezvelit cam mult din corp. Imi pornesc caloriferul sima astez pe pat. Harry mi-a spus sa-i las deschis geamul, pentru ca probabil voia sa urce la mine, insa refuz sa fac ce zice el. Nu are sens sa continuam asa, eu fiind sclava sau ''baby girl'' si el ''daddy''. Da, abia acum am realizat ce inseamna cu adevarat acest ''daddy'. Am cautat si eu pe net, ce naiba. Decid totusi sa ma imbrac in pijama. Rochia o pun pe umeras, iar apoi ma bag in pat, fiindu-mi prea lene sa merg sa ma demachiez sau sa ma spal pe dinti. Imi aduc si laptop-ul in pat ca sa ma uit la un film. Ceasul e deja 22:00, iar filmul perfect nu imi apare in cale. Inchid toate luminile si ma bag sub plapuma putin incalzita. Picioarele mi-au inghetat si eu inca ma intreb de ce e asa de frig. Pornesc televizorul și mut absenta programele, nefiind ceva interesant care sa-mi atragă atenția. Am găsit un post bun de muzica și am lăsat acolo pentru a nu sta fără niciun sunet in camera. Încep sa ma gândesc de ce naiba plec in California. De ce mai am încredere intr-un om care racolează fete? Nici măcar nu îl cunosc cu adevărat pe tata. Sunt sigura însă ca nu îmi vrea răul, și nu ma va răni, dar am o oarecare spaima. Sau Harry. Dacă tata l-a pus sa ma urmărească, înseamnă ca ma știe de mult, mi-e profesor de pe clasa a 5 a. Dar niciodată nu mi-a făcut avansuri ca pana acum. Și niciodată nu l-am căzut eu in sensul ăla de bărbat sexy. Acum simt ca îmi iau hormonii razna când îl vad. Intrând in niște gânduri destul de profunde și sunetul muzicii fiind dat pe un volum destul de mare, nu am auzit bătăile insistente in geam. Ma ridic din pat și dau perdeaua la o parte, iar Harry sta nervos, lipit cu fruntea de geam. Ma amuza foarte tare poziția lui și chicotesc. Începe sa gesticuleze dramatic și eu rad de-a dreptul. Deschid la un moment dat geamul la balcon și el intra ca un vârtej in camera.
-Ți-am spus clar sa lași geamul deschis. De ce nu ai făcut-o? Întreabă el indignat.
-Hmmm știi tu, am uitat?! Spun eu și fac o fata de inocenta. El ma priveste fioros si ma ia in brate oarecum temator din cauza reactiei mele. Il las sa ma imbratiseze si imi pun capul pe pieptul lui, deoarece el e cu un cap mai mare ca mine. Dupa cateva secunde se indeparteaa de mine si se aseaza in pat, luandu-ma la el in poala.

-Maine relatia noastra va evolua Tina, vom putea sa facem lucruri normale in public, sa ne giugulim ca de exemplu, in public, stii tu. Spune si imi trage cu ochiul. Rosesc cand aud cuvantul ''giugiulit'' pentru ca prea putina lume il foloseste.

-Nu stiu ce sa spun, Harry.

-Nu trebuie sa spui nimic, draga, nu e alegerea ta. Spune cu un zambet strengar pe buze.

Ok, mi-e putin rusine ca e asa de putin, dar pur si simplu am avut o perioada destul de grea. O sa incep sa mai postez, dar nu promit nimic. Incerc sa scriu in seara asta,dar efectiv sunt extenuata. Insa, as avea putin nevoie de ajutor de la una dintre voi. Nu e cine-stie ce, dar chiar am nevoie de un sfat. Cine vrea sa ma ajute va rog dati comm si va scriu eu. Multumesc.

Call me "Daddy"Where stories live. Discover now