8

5K 203 16
                                    

Imi dau drumul la apa calda, si apoi ma indrept spre oglinda. Baia e foarte frumoasa. Nu stiu cum tata isi permite sa stea aici. Cand imi vad reflexia ma inspaimant. Ochii mei negri sunt imprejmuiti de cearcane negre. Fata mea e foarte palida si, intr-un fel, ma simt ca un schelet. Au trecut 3 zile de cand nu sunt acasa. Cred ca mama e foarte ingrijorata. Nici nu vreau sa ma gandesc ce nervoasa este pe tata. Teoretic, din cauza lui am ajuns aici. Incerc sa nu ma mai gandesc la toate prostiile si sa dau vina pe el. Si eu sunt vinovata, intr-un fel. Ma rog, încerc totusi sa ma spăl, indepartand stratul de mizerie pe care l-am acumulat din cauza transipatiei si a prafului din beciul sau ce naiba o fi fost aia. Stau in jur de 30 de minute, relaxandu-ma putin. Dupa, ies din cadă si imbrac un halat alb, pufos. Mult mai confortabil ca si fusta mea oribil de incomoda si prea inadegvata. Imi usc parul cu feonul dintr-un dulap mare in care se alfa tot ceea ce vrei. Dupa ce pielea mi-e indeajuns de uscata, aplic o crema hidratanta cu miros de capsuni. Ador mirosul, cu totul ca nu sunt fana parfumurilor dulci. Parul, dupa ce imi este uscat, il prind intr-un coc dezordonat. Scot niste pijamale pe marimea mea si le.imbrac. Nu stiu ce naiba cauta lenjerie exact pe marimea mea. Dupa ce fac ordine si baie, ies. Harry sta pe pat, ganditor. Cand ma vede, imi zambeste dragalas.
-Cum te simti, puiule? Intreaba el.Ma gandesc daca sa ii raspund sarcastic sau pur si simpu sa fiu si eu odata draguta.
-Sunt ok, sunt fosarte obosita.
-Si probabil flamanda, completeaza el. Eu dau din cap in semn pozitiv si el suna la room service.
-O pizza va rog. Da, cu piept de pui, sunca, sos de rosii si mult porumb. Da, atat. Multumesc. Gata. S-a rezolvat. Spune eu. Eu ma astez in pat. Sunt prea obosita sa mai vorbesc. Simt ca daca mai stau inca cateva momente in picioare o sa cad.

-Esti bine? Ma intreaba Harry. Nu stiu ce sa-i raspund.

-Da Harry, mi-ai mai pus intrebarea asta de vreo 3 ori pana acum. Sunt bine si gata. Spun eu, incercand sa ii arat ca sunt obosita si n-am chef de vorbit.

-Sunt Daddy pentru tine, scumpo. Spune el si eu ma ridic uimita de ceea ce a spus.

-Ce tocmai ai..Incep eu sa spun si el in acel moment se naspusteste aspura mea si isi pune buzele peste ale mele. Limba lui calda intra in gura mea lin, si eu il accept. Jocul dintre limbile noastre incepe. Ma musca usor de buza inferioare si eu scot un sunet ciudat. La naiba, nu vreau sa ii cedez asa de usor. El zambeste usor in timp ce ma satuta si asta ma face sa ma simt bine, nu stiu de ce. Ma simt in siguranta alaturi de el.

-Daddy...Spun eu, analizand cuvintele. De ce iti place asa mult porecla asta? Intreb eu.

-Nu stiu, pur si simplu imi place. Eu dau din cap si el zambeste. Nu stiu ce sa mai zic, asa ca imi pun mainile sub cap si privesc peretii.

-Mancarea a venit, spune Harry cand cineva a batut la usa. Merge el si deschide, iar dupa cateva secunde intra cu o pizza gigant. Stomacul meu tanjeste deja dupa o felie.

-Haide si mananca, ma indeamna Harry. Eu ma ridic de pe pat si ma pun in pozitia lotos, la fel face si el.

Pizza a fost excelenta si dupa ceva timp, am reusit sa o terminam pe toata. Dupa, ne-am uitat la TV. Ne-a captivat un film numit Pe valurile durerii. Eu sincer am plans, iar nesimtitul de Harry a ras de mine. Harry a stant TV-ul dupa ce s-a terminat filmul.

-Noapte buna Daddy, spun eu.

-Tina... Deci te-ai gandit la ''noi''? M-am gandit.

-Da, mi-ar placea sa fim mai mult decat relatia elev-profesor. Noapte buna si tie Harry. Am spus eu si el m-a imbratisat. Am adormit bustean. A fost una dintre cele mai bune seri.

Am postat scumpelor. Okk, o sa va intreb ceva. Ce ati alege intre o poveste de dragoste sau o poveste gen ''jurnalul unui pusti'' sau ceva de genul. Sau ambele? Plss help me.

Call me "Daddy"Where stories live. Discover now