Onsdag

61 6 0
                                    

Da jeg vågner gå jeg ned til bageren og købte 8 rundstykker, 4 flødeskumskager og 8 juice. Ja bare rolig jeg skal ikke selv spise alt det selv, for Lea, Frederikke og Karina kommer. De er mine bedsteveninder, og vi har ikke set hinanden de sidste 3 uger, så det er hygge dag idag, hehe.  Når de har været her, så kommer Luke 1 time efter og så skal vi bare hygge.

" hey gurl!" råber Lea.(Lucy Hale/ Aria fra billedet)

"hey gurl!" råber jeg igen.

Hun kommer løbene ind i stuen og ser mit smukt dækket bord.

"wow skatter, flot bord" siger hun og krammer mig.

"takker skatter" siger jeg og går ud mod døren fordi det ringede på.

"hey gurls!" siger jeg.

"hey gurl" siger Frederikke.( Shay Mitchell/ Emily Fields fra billedet)

"hey bby" siger Karina. (Torian Bellisario/ Spencer Hastings fra billedet)

(billedet er pigerne fra pretty little lairs, hvis i skulle være i tvivl)

"kom med ind piger, Lea er inde i stuen, jeg skal lige skære rundstykker over, aha" siger jeg og smiler, krammer dem hurtigt og går ud i køkkenet.

Efter vi har spist sider vi i stuen og snakker om alt det der er sket siden vi sidst så hinanden. Klokken 16:00 tog Lea, Frederikke og Karina hjem, og så ringede jeg straks til Luke.


"Hej det er Luke" siger han.

"Hej, kommer du ik her hjem?" tikkede jeg om.

"Okay smukke, er der om 10 min" sagde han og lagde på.


Så nu skal jeg skifte tøj, jeg skifter til løse bukser og en af Luke's trøje som jeg havde 'stjålet'fra ham i går, ej ahah, han gav mig den, såå nu det min!

7 min efter ringer det på døren, jeg åbner den og der står Luke med det største smil på læben og en bøtte is, bland selv slik og en romantisk film.

"Hej smukke" siger han og krammer mig.

"Hejsa" siger jeg og tager imod is, slik og filmen, jeg går ind og stiller det på stuebordet og så går jeg ud i køkkenet og finde to tallerkener, to skeer, en skål, to glas og en 2 liters coca cola, så skal der hygges, hehe.


*Et par timer efter*


"Men altså seriøst den lignede en ko med vinger!" griner jeg.

"Men det var det ikke" griner Luke.

"Nå så siger vi det" griner jeg.

"Ja.. men det var det jo ikke" griner Luke.

Vi stopper med at grine og kigger hinanden alvorligt i øjnene, Luke rykker sig tættere på og jeg gør det samme, han tager hans hånd op til mit ansigt og tager en tot hår om bag mit øre, han ligger hans hånd blidt på min kind og rykker hans hovede tættere på, vi kigger hinanden i øjnene, vores læber er 4 millimeter fra hinanden, og BUM vores læber blandes sammen i et fantastisk øjeblik, jeg kan mærke sommerfuglene i maven, hans tunge spørg om lov til og komme ind i min mund og jeg giver den lov, vi kysser i lidt tid, da vi stopper smiler vi begge stort.

___
Undskyld jeg ikke har opdateret i lidt tid nu, men har haft lidt problemer personligt som har gjort jeg ikke har haft tid til at skrive så meget :-)

Four ways, which one do you choose?Where stories live. Discover now