5. Things have changed

6 0 0
                                    


Egy hónapja történt az eset, hogy kiderült, hogy drága Aaronom megcsalt. A helyzet rosszabbodott nálam, amíg õ a kis szíve csücskével romantikázott. Az elején nagyon nem érdekelt a dolog. Jó, nagyon is idegesített. De ahogy teltek a napok, úgy estem bele a saját csapdámba. Egy héttel utána jött ki az elsõ könnyem az eset miatt. Azon a héten 'bedepresszióztam'. Most már jól vagyok, hála Lenának, Luísnak és Dudunak.

Luís másnap eljött hozzám. Elmondta, hogy direkt hívott oda, mivel tudta, hogy nem mostanában mondta volna el Aaron. Egy csomót beszélgettünk még. Ebben az egy hónapban közelebb kerültünk egymáshoz. De csak, mint barátok. Semelyikünk sem akart semmit, pláne most, amikor a leghúzósabb a tanév és még a mountenbikeozásra sem maradt sok idõnk.

Duduval azóta beszéltem vagy a telefonomon, vagy Lena telóján. Ilyenkor összezavartam, na meg imádtam hallgatni, ahogy a sárga földig szid.

Sok minden változott. Mármint, már nem járunk olyan sûrûn a pályára. Nem olyan nagy a csapat az ebédszünetekben, mivel a nagyja csak Aaron miatt volt velünk.

Most már jól vagyok. Igyekeztem sokkal inkább a tanulásra fordítani a figyelmemet, de ha most lemegy ez a tavaszi idõszak, már nem kell ennyit bajlódnom vele.

A szobámban ülök, a házimat írom. A telefonom egyfolytában rezeg, de azt gondolva, hogy biztos a z osztálychat az, meg sem nézve az üzenetet kikapcsolom a készüléket.

Egy órával késöbb Valentina áll az ajtóban Luíssal karöltve. Gyorsan betessékeltem õket, a fiú nem éppen a legjobb állapotában volt. Szájából ömlött a vér, ugyanígy az orrából. Csúnya kék foltok éktelenkedtek rajta. Gyorsan hoztam egy zsepit, meg egy fagyasztott cukorborsót.

- Mi történt? - kérdeztem, amikor már mindannyian kicsit lenyugodva ültünk a kanapén.

- Apa volt. Csak a szokásos - legyintett, majd elõvette a telefonját.

- A szokásos? Támogatlak, meg minden, de ilyen még nem volt, hogy véresre vert! Arról sem beszélve, hogy én inkább beszélnék a rendõrséggel - mondtam teljesen feldúlva. - Ha azokkal nem, legalább a szociál-munkásnak a suliban.

- Te egyáltalán felfogtad, hogy mi történik, ha kiderül? Ennél sokkal rosszabb! - mutatott magára.

- De.. - akartam mondani, de félbeszakított.

- Nincs semmi "de"! Te ezt igazából semmit sem értesz! Tudod te milyen következményei lehetnek annak, ha valaki megtudja titeken kívül? Áhh... Mindegy - mondta, majd kiviharzott a házból.

-

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hey, My SweetheartsWhere stories live. Discover now