27. balení

533 37 5
                                    

Kájo, ty mě už nechceš, že? Zeptal se smutně Martin. Já už ti to řekl, až si to trochu urovnám v hlavě. Ale moc rád bych tě měl zpátky, jen ti teď moc nevěřím. Odpověděl Kovy. Kovy, kam patří ten objektiv? Přerušil jejich debatu MenT. Hoď ho někam ke kameře, nebo do 3. batohu. Odpověděl mu Kovy jakoby nic. Okey. Řekl MenT a začal rvát objektiv ke kameře. Kovy, napíšeš mi potom ještě? Zeptal se ho zase Martin. Pokud nezapomenu, tak klidně. Ale zase jen jako kámoši, OK? Řekl Kovy. Tak jo, řekl trochu šťastněji Martin.

Pohled Martina
Alespoň, že už není tak naštvaný. Doufám, že mi dá druhou šanci v našem vztahu. Alespoň si s ním budu moct pořád psát. A snad se mu to zrovna v hlavě brzo a že mi to jednou odpustí.

Pohled Kovyho
Mám věřit Martinovi, nebo je to další část jeho plánu? Zatím si to ještě rozmyslí, než se s ním zase začnu nějak vážněji stýkat.

Pohled MenTa
Přeji jim, aby spolu byli, ale jen pokud spolu budou šťastní. Jinak se Káji zastání a Martina nechám odejít.

Pohled Vaďáka
To by mě zajímalo, kde ti tři jsou. Snad Martin nevyslepičil vše o našem plánu. Jinak ho asi zabiju.

Pohled MarweXe
Co se tu stalo? Proč tu jsem? Proč vedle mě sedí Vaďák? Proč máme oba svázané ruce?

Tentokrát kratší, než v poslední době, ale píšu to v 0:07. Jako vždy, ale dneska jsem EXTRA unavená, ale už mám málo předepsaných dílu a chci je vydávat každý den. Co bych pro vás neudělala, že :D

Pá, vaše Mají, která neumí psát XD

Mavy [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat