✔22. RE...

674 44 14
                                    

MenT se pomalu blížil k posteli na které seděli Martin, Vaďák a MarweX. Kovy je jen sledoval z gauče. MenT chytl Vaďákovo ruce a zavolal na Kovyho: "Hoď mi nějaký provaz, ale dělej." Kovy na nic nečekal a rozběhl se ke skříni, vyndal z ní provaz a hodil ho MenTovi. Ten svázal Vadimovi ruce a potom chytl ruce Márovi. Oba byli zpacifikováni. Kovy se usmál na MenTa a on mu úsměv opětoval. Kovy ho objal, a poté MenT řekl: "Pojď se mnou Kovy. Chci ti něco ukázat, ale nesmíš se leknout." "Určitě se neleknu, jsem připravený," řekl odhodlaně Kovy. "Tak jdeme," popostrčila MenT Kovyho ke dveřím. Kovy šel a MenT za ním. Po chvíli došli k nějakým starým dveřím. Martin křikl: "Tam nesmíte, to je soukromá záležitost!!!!." MenT je stejně otevřel a Kovy málem spadl na zem. Bylo tam asi tisíc injekčních stříkaček a nějaké drogy. Kovy ho znovu objal a rozbrečel se. MenT se ho snažil uklidnit, tak ho nechal a jen říkal, že to bude dobré a že Martin bude zase normální, ale Kovy mu nevěřil a rozbrečel se ještě víc. MenT ho pevně objal. Stáli u otevřených dveří do ,.tajné,, místnosti, když v tom přišel Martin a když je spatřil, rozbrečel se

Pohled Martina
Co jsem to provedl, já jsem ale deb**. To se nemělo stát, já ho mám pořád rád. Ale on už mě asi ne. Za všechno může Vadim. To on mi dal drogy a od té doby jsem se ke Kovymu choval jak naptostej deme**. Já mám chuť zabít Vadima, ale na to nemám. Spácham sebevraždu, stejně už můj život nemá smysl. Bez Káji nemá nic smysl. Ja nebudu brečet, ne, nesmím. Ale stejně se musím rozbrečet, stejně už je to jedno.

Pohled Kovyho
Jaj, takhle je Martin. Normálně bych se za ním rozběhl a políbil ho, ale po tom, co mi provedl už ho nechci ani vidět. Stejně mě už nechce. Já budu mít MenTa a on ať si má třeba svého ,,Vadimka,,. Naštval mě. Hodně moc a jestli mi ještě vleze na oči asi ho zabiju. Kret** jeden a to jsem si myslel, že máme bezchybný vztah. Já jsem byl ale naivní... 

Pohled MenTa
Ať už se sem ten Martin nevrací! Určitě chce Karlovi zlomit srdce, ale to mu nedovolím. Budu chodit s Kovym, stejně se mi vždycky líbil, jen jsem mu to nikdy neřekl s teď me předběhl tenhle kry**. Ať mi už Martin neleze na oči, je to hrozný deb**. Takhle zklamat někoho, kdo ho miloval. Tohle bych Kájovi nikdy neudělal.

Pohled Vadima
Martin se nějak dlouho nevrací, asi uviděl Karla a zase mu přeskočilo, ale já ho získám (Martina) a ten deme** (Kovy) bude mít smůlu. Martin už ho určitě nechce.

Pohled MarweXe
Co se tu děje, proč tu jsem, kde je Martin? Asi se zeptám Vaďáka.

Mavy [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat