Capitolul 10

18 2 0
                                    

O ud pe Sofia, il filmez reactia, inchid filmarea si fug. Nu ma vede. Ajung acasa dupa 5 minute.

Ma uit la video. A iesit bine. Imi fac un canal de youtube care se numeste Anonim. Public filmuletul si dupa ma schimb. In timp ce ma schimb ma striga mama.

-Choco! *tipa din bucatarie*
-Da! *tip eu din camera mea*
-Vino putin.
-Vin imediat.

Dupa ce ma schimb merg in bucatarie.

-Uite Choco! Colegii tale, Sofia ii sa jucat o festa. Filmuletul a strans 200 000 de vizualizari doar in 5 minute, iar numarul creste.
-Wow!
-Saraca Sofia.

Nu stiam ca filmuletul v-a fi atat de popular. Incepe sa-mi para rau de Sofia, dar ma gandesc ca ea a facut chestii maibrele multor persoane. A meritat-o. In fine. Ma pun in pat si cad pe ganduri. Ma gandesc la toata chestia asta. Adorm repede.

Imi suna alarma. Aceeasi rutina ca de obicei, baie, mic dejun, imbracare, ghiozdan, incaltat si plecat. Plec spre scoala. M-am îmbrăcat cu o rochie scurta si decoltata. Nu exagerat. M-am dat cu ruj negru, iar parul l-am lasat desprin. Ajung la scoala.

-Ce-i cu tine in halul asta? Rochia, rujul...
-M-am schimbat Lucy. Sunt o noua Choco. Obișnuieștete cu asta!

Il vad pe Beck. Se uita la mine mirat. Eu ma prefac ca nu-l vad ai merg in clasa. Se suna. E ora de romana. Intra profa in clasa si spunem bine inteles

-Bu...na...zi...ua! *toti de o data*
-Choco! Vai de mine! Ce-i cu tine? Ieși din clasa si vei avea 4 si absenta la ora mea.

Ups. Am uitat de parerea profilor. Eram concentrata numai pe Beck. Dupa ora o aud pe Sofia in pauza vorbind cu gasca ei.

-Ce? Cine a postat asta?

Nu am mai vazut-o pe Sofia atat de nervoasa. Trece pe langa mine. Sincer incepe sa-mi para rau. Nu credeam ca v-a fi atat de vizionat. Il vad pe Beck apropiindu-se de mine.

-Buna Choco!
-Buna! *spun uimita*
-Imi pare rau pentru tot. Iesim la un suc dupa ore?
-Sigur. Acum ma duc acasa sa ma schimb.
-Bine. *Se apropie de mine si .... ma saruta si pleaca*

Wtf!!! Sunt atat de fericita. Ma duc acasa sa ma schimb. Am grija sa nu ma vada mama. Ma schimb cu o pereche de blugi negrii si cu un tricou mov pe care scrie "Me and you" si ma demachiez. Ma intorc la scoala. Ma sunt doua ore de curs. Se suna de intrare. Ma duc in clasa asteptand sa vina profa.

Dupa doua ore de mate merg cu Beck la o cafenea.

-Asculta-ma Choco. Stiam ca o urasti pe Sofia, dar m-am cuplat cu ea pentru ca eram furios. Dupa m-am tot gandit la ce-ai scris si mi-am dat seama ca nu trebuia sa ma uit cand mi-a aratat Sofia. Era jurnalul tau intim.
-Da. In fine. Mai bine mergem acasa ca sa ne facem temele impreuna. Putem merge la mine. Sunt singura in casa pana la ora 21.
-Bine Choco.

Merg cu Beck la mine acasa. Pun niste fursecuri pe o tava si doua pahare cu suc.

-A venit ospatarita! *spune Beck*
-Cu mancare. Asta vom manca in seara asta.
-Arata... delicios.

In sfarsit Beck si Choco s-au impacat.

Choco LowWhere stories live. Discover now