2. Zvedavosť

36 4 0
                                    

"Niekedy si myslím že neviem kto som", hovorila som Sáre zo zamyslením pohľadom.
"Ja tiež obydve máme šestnásť a ja nemám svoj štýl neviem či som na športovo elagantne alebo na eleganciu fakt neviem kto som", s trápením poznamenala Sára.
"Ale nie! Ja nemám také problémy že čo si zajtra oblečiem! Ja si niesom istá či moji rodičia naozaj umreli!" kričala som so slzami v očiach.
"Nekrič po mne! Niesom tvoja handra aby si po mne len tak kričala!" odišla naštvane Sára.
"A do pekla! Už zase?" pýtala sa Laura sama seba lebo sa so Sárou v poslednej dobe dosť hádali.
Nechcem sa hádať ale keď Sára je niekedy fakt otravná.No čo už. Zazvonilo, posledná hodina všetci sa rozbehli na obed okrem mňa pretože pri mojom zážitku so zubom v polievke nechodím na obedy a taktiež nejem polievky. Zvláštne že som prestala jesť polievky ale proste vždy keď to vidím chce sa grcať. Takže ako jediná som sa vybrala domov väčšinou chodím so Sárou lebo bývame iba ulicu od seba ale keďže sme pohádané išla som sama. Dala som si slúchatka a začala počúvať. Pochvíli som mala taký divný pocit že ma niekto sleduje. Zrýchlila som to za mnou tiež. Neviem či to bol muž alebo žena. Začalo mi búšiť srdce. Zabočila som dokonca do zlej ulice lenn aby som sa ho striasla ale on stále nič. Pozrela som sa pomaly a veľmi nenápadne za seba. Keď som ho uvidela neverila som vlastným očiam!
Veď to bol môj spolužiak Paťo!
Dala som si dole slúchadla,"Si fakt blbý prečo ma sleduješ vieš ako som sa bála!" "Prepáč ale v lavici si si zabudla peňaženku" povedal s úškrnom na tvári.
"Ale aby koli tomuto si ma nesledoval celú cestu však?"zamyslela som sa nahlas.
" Nooooo, ešte som sa ťa chcel spýtať nešla by si so mnou do kina?opýtal sa s nádejou v očiach.
Pravdu poviem aj mne sa celkom páčil
Tak som mu povedala že dobre. Odišiel preč s radosťou v očiach.
Keď som prišla domov hneď som videla mamu a otca ako upriamene sledujú telku. Hneď keď ma uvideli vypli telku na telke som ešte stihla zazrieť Buckinghamský palác. Mama sa hneď začala vypytovať ako bolo v škole l. Nechcela som jej povedať že idem na rande a tak som jej povedala že v škole bolo v pohode. Otec sedel zo zamrazením pohľadom. Pýtala som sa mami čo mu je,povedala že nič.
O 10 minút na to
Keď som si sadla do mojej izby, schytila som mobil a začala sledovať soc.siete. Všade bolo iba to že anglická dlho stratená princezná aj s jej manželom sa po prvý-krát po 16 rokoch od nejakej tragédie prvý krat prehovorili na kamery. Nikdo nevie o akú tragédiu ide. Veľmi ma táto správu nezaujímala jediná vec čo ma zaujímalo bola tá tragédia! Čo sa stalo? Musím to zistiť. Viete som veľmi veľmi zvedavý človek aj keď ma toho niečoho vôbec nič nie je. Vždy to musím zistiť. Mama mi hovorí že keď budem zvedavá budem skoro stará. Mňa to teda moc netrápi. Ale toto tajomstvo mZdenikaBabuiv❤_

Takže 2.kapitola je na svete 🔥❤
Už to pomaly začína tešte sa a tú prezývku sste nikto nevymysleli tak budem Tamča🍩

Táto kapitolaa  je pre terezinkaFBI❤ a ZdenikaBabuiv❤

                         S láskou Tamča❤🌈

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stratená princeznáWhere stories live. Discover now