Part 6

205 5 0
                                    


Valeria's POV



Kada smo došli na određeno mjesto malo je reći da sam se skoro onesvijestila.To je bila ona stara jeziva kuća i to znači da su me sigurno viđali ovdje.

"Harry? Koliko često ste ovdje?"

"Svaki dan skoro,zašto?"

"Um,onako" odgovorim te uđemo u kuću,iznenađujuće je to da kuća i nije baš loša unutra.Osjetim tupu bol na stražnjici pa se okrenem u šoku i vidim kako se Harry cereka i zatvara ulazna vrata.

"Harry,jebi se" kažem mu ljutito iako mi to ne smeta.

"Može,ajde,ovdje su stepenice,a gore su sobe" kaže i ja prevrnem očima i krenem hodati prema boravku.Uđemo u boravak i imam što vidjeti,dečki puše joint vjerojatno jer to sigurno nije obična cigareta.

"Pa dobro,gdje ste vi do sad?!" Niall se ustane i napadne nas,a Zayn se cereka.

"Dobro,Niall znaš da idem u školu i da ja moram nešto slagati kako bi otišla" prevrnem očima i poljubim ga u obraz,a on me zagrli.

"Dobro,što je toliko važno?" pitam dok se smještamo i naravno kovrčavi perverznjak uzima joint i sjeda do mene.

"Pa ovako,ovo je naša zadnja pljačka" kaže Liam i ja se iznenadim.

"Zašto?" pitam,a Harry puše dim neprestano u moje lice.

"Smatramo da je to neophodno,svi imamo posla" Niall kaže i krene žvakati nešto.

"Pa dobro,ali ja nisam mislila da to radite zbog novaca,već zbog adrenalina."

"Imaš pravo,ali mi smo 50% davali taj novac sirotištima,a po 10% je išlo nama.Osim kad je Zayn otišao,tad je bilo 60% djeci,a mi smo bili četvero pa je to bilo isto po 10% nama."kaže Louis na što se ja stvarno začudim.Oni? Ne bih nikada povjerovala da su tako dobri. Harry nastavlja puhati onaj dim u moju facu i to me polako nervira.

"Ja sam mislila da ti Niall ne radiš nego da ti je to samo izgovor za one koje te pitaju otkud ti toliko novaca." kažem mu namršteno dok polako shvaćam sve.

"To je bilo tako na početku,ali stvarno radim u najpoznatijem kafiću.Vidi jučer sam se slikao s Selena Gomez gurne mi mobitel pod nos da vidim tu slavnu sliku.Ali istina je,to je Selena."

"Dala mi je svoj broj" kaže ponosno,a mi banemo u njega.

"Seereš?" drekne Zayn.

"Ozbiljno i trebamo ići svi zajedno u subotu na party kod nje"

"Sereš" opet ponovi Zayn,dok smo mi i dalje u šoku.

"Ozbiljan sam,to će biti naše oproštenje od pljački,a početak utrka"

"Molim,kakvih utrka?" pitam zbunjeno.

"A da,nismo nastavili.Mislili smo se baviti uličnim utrkama" Harry kaže i opet puhne dim u moje lice.

"Harry jebi se više s tim dimom" kažem mu napokon,a Zayn se zacereka opet.Vidi se da je napušen. "Zar te utrke nisu ilegalne? pitam na što oni krenu kimati glavom.

"Dobro ljudi srijeda je,ajmo imamo dva dana do pljačke,a nju moramo naučiti kako se barata oružjem." kaže Louis i pljesne rukama,da baš smo se zanijeli pričom,ček šta je on to rekao?

"Molim?!" dreknem glasno.

"Šta molim? Moraš se odbraniti u slučaju potrebe" kaže Zayn i krene se smijati,izađemo iz boravka i krenemo u podrum.Ova kuća mi ne izgleda toliko jezivo sad.

People change people //H.S.//CroatianWhere stories live. Discover now