6 # Nothing

892 27 2
                                    

Dlouho poté, co Roy odešel, jsem ležela na posteli a koukala do stropu. Když jsem se konečně dokopala k tomu, abych vstala, tak mě tak strašně bolelo moje ženství (pozn. autora nevěděla jsem jak to napsat jinak :D), že jsem si zase chtěla sednout, ale musela jsem se obléct, protože mi začínala být zima. Oblečená jsem si šla zase lehnout a skoro okamžitě jsem usnula.

Když jsem se vzbudila bylo už ráno. Zjistila jsem, že už nejsem připoutaná řetězem k posteli. Hned jsem toho využila a vykoukla jsem ze dveří. Nikde nikdo. Pomalu a potichu jsem se vydala hledat koupelnu. Našla jsem jí hned vedle "mojí" ložnice. Konečně jsem se mohla osprchovat a vyčistit si zuby. Jen se divim, že to Royovi nevadilo.

Osprchovaná a čistá jsem se vydala jen v ručníku do kuchyně, kterou jsem našla dole v přízemí. Mimochodem, jen v ručníku jsem byla,  protože jsem neměla nové čisté oblečení a stejně asi nikdo nebyl v domě. V ledničce jsem toho moc nenašla, ale z toho co tam bylo jsem si vybrala jogurt. Bože, vážně jsem měla hlad.

Jsem najedená, ale nudím se a jen tak sedím u kuchyňského stolu a nic nedělám. A najednou mě napadne, když není nikdo doma, tak to bych se tu mohla trochu porozhlédnout. Dům se mi nezdá velký a taky nemá moc místností, takže to nezabere dlouho, ale aspoň něco, ne.

Začala jsem dole, kde jsem našla další koupelnu, která byla menší než ta nahoře. Vedle byly dveře, které vedly do malé místnůstky, kde bylo samé haraburdí a podobné věci. Zašla jsem k vchodovým dveřím jestli náhodou nejsou odemčené, jasně že nebyli. Ale tak za pokus to stálo. Vedle kuchyně byl obývací pokoj, který byl vybavený velkou černou koženkovou sedačkou a dvěma křesly a stolkem, na kterém leželo spousta časopisů. Vyšla jsem do patra, kde byli 4 dveře. Jedny vedli do ložnice, kde jsem spala. Druhé vedly do koupelny, kterou už jsem taky znala. Třetí byly zamčené.

"To by mě zajímalo co tam asi je?" Řekla jsem sama sobě. Sakra zase to dělám!

No a nakonec jsem otevřela poslední čtvrté dveře. Byl to klučičí pokoj. Všude bylo poházené oblečení. Na zdích nic nebylo, ale na stole měl postavených několik fotek. Když jsem došla blíž abych se mohla lépe podívat, tak jsem uviděla hezkou usmívající se brunetku, která stála vedle Roye, který se na ní zamilovaně koukal. Zajímalo by mě, co se s ní stalo.

Lehce jsem nakoukla do skříní copak má Roy hezkého na sebe. No a v tom mě napadlo, že bych si od něj mohla něco půjčit. Když už mě tu vězní, tak co bych si nemohla půjčit jeho oblečení. Vybrala jsem si černé tepláky a bílé tričko. Koukla jsem na sebe do zrcadla a vypadala jsem jak v pyžamu, ale co no, vždyť to je fuk.

Ještě jednou jsem prošla jeho pokoj, když v tom mě padl zrak na notebook, který ležel pod polštářem. Vytáhla jsem ho a doufala, že nemá heslo. Díky Bože! Zaradovala jsem se, ale hned se zarazila. Na tapetě bylo napsáno: Těš se na dnešní večer Cassidy!

---------------------------------

Tak další část je tu. Je taková nudnější, ale snad se bude líbit. Chtěli byste taky něco z pohledu Roye? Za vaše názory budu jenom ráda. :D

Hádej!!!Kde žijí příběhy. Začni objevovat