Κεφάλαιο 19

5.5K 427 43
                                    

"Αν βρεθούμε μέσα σ'ένα παραμύθι θα'μαι ο ιππότης πίσω από τα τείχη και θα πολεμήσω να σε σώσω μην φοβάσαι φως μου τους κακούς του κόσμου θα'μαι για σένα εκεί δίπλα απ΄τ'αστέρια να ταξιδεύουμε μαζί..."



Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Η πόρτα άνοιξε ξαφνικά διάπλατα και ένας εντυπωσιακός, καστανόξανθος άντρας εισέβαλλε σαν τον σίφουνα έτοιμος να τα διαλύσει όλα. Η γραμματέας αντιλήφθηκε αμέσως πως τίποτα καλό δεν θα μπορούσαν να περιμένουν από εκείνον, έτσι πήρε το αυστηρό επαγγελματικό της ύφος και μίλησε στον επιβλητικό άντρα που ήρθε τώρα να σταθεί μπροστά της, όσο πιο αυστηρά μπορούσε...

"Συγγνώμη, δεν μπορείτε να μπείτε εκεί μέσα! Ο κύριος Διονυσίου έχει σύσκεψη... Κύριε! Απαγορεύεται σας λέω!" φώναζε τώρα δυνατά ενώ έτρεχε πίσω του σαν δρομέας που κυνηγάει το έπαθλό του μα του κάκου, εκείνος δεν λογάριασε τίποτα και χύθηκε σαν το λιοντάρι μες το τεράστιο γραφείο του Διευθυντή!

"Πού είσαι να πάρει! Διονυσίου! Ελα αμέσως εδώ σαν τολμάς να λογαριαστούμε!" σαν κεραυνός έσχισε τον αέρα η βροντερή φωνή του Αλέξη, φανερώνοντας ένα θυμό, μια οργή ανεξέλεγκτη. Και ο Χάρης, που τόση ώρα στεκόταν πάνω απ'το γραφείο μαζί με δυο υποδιευθυντές της εταιρείας, σήκωσε το βλέμμα και αντίκρισε έκπληκτος τον αιώνιο εχθρό του, τον Αλέξη Παπαδημητρίου να τον κοιτάζει έτοιμος να σκοτώσει.
Και αν ένα βλέμμα μπορούσε να το κάβει ναι τότε σίγουρα θα ήταν ήδη νεκρός....

Σηκώθηκε αργά, μην θέλοντας να δείξει την ταραχή του και έγνεψε στους άλλους δυο άντρες να φύγουν από το γραφείο. Την ίδια στιγμή, ένευσε με το βλέμμα του στη γραμματέα, να έχει το νου της αν την χρειαστεί, καθώς ένα μικρό κόκκινο κουμπάκι κάτω από το γραφείο του, έκανε άριστη δουλειά αν κρινόταν απαραίτητο. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πατώντας το, η ασφάλεια ολόκληρου του κτιρίου θα ερχόταν να απομακρύνει τον δυσάρεστο επισκέπτη ....

Τα Καλοκαίρια της καρδιάς μου...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα