Kapitola 7

172 10 0
                                    

Přisál se mi na rty a já jsem spolupracovala, ale po chvíli jsem se musela odtáhnout. „Co myslíš tím, že máme něco rozdělaného?" povytáhla jsem na jedno obočí.

„Nebuď zvědavá, budeš brzo stará. Ukaž mi čelo, chci se podívat na tu tvoji roztomilou vrásku." ani jsem nestihla zareagovat a už se jeho ruce dotýkaly mého čela. Ano mám tam vrásku, už vcelku dlouho. Dřív jsem to považovala za ohavnost, ale James mi řekl, že mě má rád, takovou jaká jsem a navíc se mu ta vráska líbí.

Naposledy mi přejel prstem po čele, ale jeho ruka se dál pohybovala po mém obličeji. Sjel mi rukou po straně hlavy od čela až po bradu, kterou si vzal mezi ukazováček a palec. Zvednul mi hlavu, podíval se mi do očí a pak řekl: „Miluji Tě."

Tohle mě trochu zaskočilo, za těch šest měsíců mi to ještě neřekl až teď. „Taky Tě miluji." řekla jsem zcela upřímně, uvědomila jsem si to až nedávno. Je snadné kluka mít ráda, ale někoho opravdu milovat, to si jen tak nevycucáte z prstu.

Po těch právě vyslovených slovech jsem už nic nedokázala vnímat. Ucítila jsem jen jeho rty na těch mých a rázem jako by svět přestal existovat. Cítila jsem jen teplo sálající z jeho těla, jeho dokonalé rty, které patřily jen a jen mně. Položil mě na postel a přejel mi jazykem po spodním rtu, hned jsem pochopila a pustila ho dovnitř.

Nevím, jak dlouho jsme se mohli líbat, ale určitě to nebylo chvíli. A pokud se ptáte, zda k něčemu došlo, tak odpověď je ne. Jen jsme vedle sebe leželi a líbali se. Když už nám poněkolikáté došel dech, tak jsme se odtáhli a jen vedle sebe leželi. Nemuseli jsme spolu spát, abychom věděli, že ten druhý je jen náš. V takové chvíli jako je tato si to uvědomíte, stačí vám mít toho druhého u sebe a ten pocit je prostě nepopsatelný.

James mi obmotal ruce kolem pasu a přitáhl si mě k sobě. Ležela jsem natisknutá k jeho břichu. Bylo ticho, ale ne to trapné ticho, kdy nevíte co říkat, ale ticho kdy nic říkat nepotřebujete, všechno cítíte z atmosféry, která je kolem vás.

Po chvíli James to ticho narušil. „Víš, chtěl jsem se omluvit za Marca. To já jsem ho seznámil s Katie, proto můžu za to, co ji udělal..." James opravdu Katie s Marcem seznámil. Jelikož je Jame kapitán fotbalového týmu a Marco je s ním v družstvu. Stalo se to zrovna, když jsem se šla podívat na jejich trénink. Katie šla se mnou, protože...vlastně ani nevím proč, ale to je vedlejší. Prostě tam po sobě pokukovali, a tak je James seznámil no a bylo to.

„Ale prosím tě, nemohl jsi vědět, co se stane, nikdo nemohl." řekla jsem mu, když jsem se otáčela k němu čelem.

„Ale stejně jsem něco mohl tušit, přece jen jsem věděl, že Marco není svatoušek. Ale nikdy by mě ani nenapadlo, že by mohl ublížit holce..." odmlčel se a já věděla, že si to dává za vinu.

Podívala jsem se na něho a prsty nahmatala jeho ruku, kterou jsem sevřela v té mé. „Lásko, nech to být. Nemůžeš za to, Katie se s tím už srovnala. Podívej se na ni, má Camerona, který se o ni postará. Nevím jestli s ním bude chodit, ale každopádně je to teď její kamarád. Mám ho ráda, je milý, ale jestli ji jen zlomí nehet, tak mu utrhnu hlavu." James se začal smát tak hlasitě, že jsem se musela smát také. Jeho smích je tak nakažlivý, že to snad ani nejde.

„Já vím, že je Katie jako tvoje sestra, a proto..." nedořekl to, protože jsem ho přerušila: „Ano to máš pravdu, ale až na to, že je to moje sestra. Sice ne pokrevně, ale přece jen jsme sestřenice a to do sester nemá daleko."

„Můžeš mě nechat domluvit?" zasmál se mé reakci. „Ano můžu, teď máš šanci."

„Dobře toho si vážím. Takže řekněme, že JE Katie tvoje sestra, a proto se o ni bojíš a staráš se o ni." Na vše jsem jen přikývla, protože pokračoval.

„Jsem rád, že souhlasíš. Právě proto jsem se strašně nenáviděl, protože jsem neublížil jen Katie, ale i tobě a to mi trhá srdce ze všeho nejvíc. Ty jsi mé světlo na konci tunelu, má záchranná vesta na širém moři, mé VŠE." Poslednímu slovu dodal velký důraz.

Právě se mi chtělo brečet, on mě tak strašně dojímá, překvapuje, někdy i štve, ale to na něm právě miluju. „Vážně tě miluju, Jamesi Riversi."

„Já tebe víc, Nicol Smithová." Potom jsem dostala poslední pusu na dobrou noc a upadla do říše snů.

Ráno jsem se probudila o půl deváté ráno. James vedle mě spal, jak spokojené štěňátko a tak jsem neváhala a vzala do ruky mobil. Vyfotila jsem ho na snapchat a napsala k tomu: „I love you, babe. You are so sweet." Hodila jsem to na MyStory a šla udělat snídani. Vylezla jsem z pokoje jen v Jamově triku, které mi posloužilo jako pyžamo.

Nikdo v kuchyni nebyl, tak jsem si řekla, že udělám snídani. Co jiného udělat v sobotu ráno na snídani, než palačinky? Udělala jsem těsto a začala smažit.

Měla jsem na pánvi poslední palačinku, když se mi na pase objevili ruce. Jejich majitel mi do ucha pošeptal: „Dobré ráno zlato, víš, že ti to strašně sluší? Nevíš, čí by tak to tričko mohlo být?"

„Tobě taky dobré ráno a náhodou vím, čí je, ale teď ho tady nevidím." začala jsem se strašně smát, ale James se na mě ušklíbl a vyhodil si mě na rameno.

„Jamesi, pusť mě dolů!" křičela jsem a bouchala ho do zad. On mě jen plácl přes zadek a řekl: „Už vidíš majitele toho trička, který je náhodou taky tvůj přítel?" Neviděla jsem ho, ale myslím si, že povytáhl obočí.

„No...možná. Pokud mě ten můj údajný přítel pustí dolů, abych nespálila tu poslední palačinku, tak mu možná dám i pusu." Najednou jsem se ocitla znova na zemi.

„Čekám na tu pusu." řekl sebevědomě. Já jsem se, ale otočila a šla dát tu poslední palačinku na talíř. „Vážně ji chceš? Tak si pro ni pojď." Rozeběhla jsem se po bytě. On neváhal a rozběhl se za mnou. Poradím vám, nikdy si nehrajte na honěnou s kapitánem fotbalového týmu, nemáte vůbec šanci, ale i přes to jsem to riskla. I když jsem chvíli měla náskok, tak mě dohnal a otočil mě k němu. „Tak teď tu pusu." „No dobře teda..."

Dala jsem mu letmou pusu na tvář a chtěla odejít, ale NĚKDO mě chytl za zápěstí.

„Já myslel pořádnou pusu, shawty." řekl a myslel si, že ji dostane. To se teda ale spletl. „Žádnou nedostaneš."zasmála jsem se, když zrovna někdo vyšel ze dveří.

Byla to Katie. „Zlato, dobré ráno. V kuchyni máš snídani." pozdravila jsem ji a James také. „Taky dobré ráno, hrdličky." otočila se a šla směr kuchyň. Šli jsme za ní a po chvíli se k nám přidal Mike s Cameronem.

„Máš to výborné, Ní." pochválil mě Mike a Cameron s plnou pusou přikývl. „Děkuju moc, co máte dneska v plánu?" zeptala jsem se jich, protože jsem sama neměla ani ponětí.

„Já asi nic, protože musím jet už domů. Mamka jde do práce a já musím hlídat bráchu." řekl sklesle Mike. Má svého bratra velmi rád, ale jelikož je mu teprve šest, tak ho musí hlídávat.

„Já taky půjdu, mám jít s Nashem ven, říkal něco o tom, že musí udělat něco důležitého. Stejně to dopadne tak, že natočíme nějaké viny a asi i video na YouTube." zasmál se Cameron a my jen přikývli.

„Já se taky nemůžu zdržet, máme dneska trénink před prvním školním zápasem." vrhnul na mě omluvný štěněčí pohled.

„Tak si uděláme holčičí den." navrhla Katie a já s radostí souhlasila. Dlouho jsme ho neměli tak proč ne dnes. 

*Michelle*

Bad Choice [POZASTAVENO]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora