Kapitola 3

164 9 0
                                    

Okamžitě jak nás viděla, se rozbrečela ještě víc a vběhla do svého pokoje. „Něco se stalo, musím za ní, ale dokončíme to příště." řekla jsem Jamovi, když jsem se oblékala. „Jasně, potom mi zavolej co se stalo. Pa" Oblékl se a a já šla ke Katie do pokoje.

Katie ležela na posteli, řasenku rozmazanou po celém obličeji. Takhle jsem ji ještě neviděla. „Katie proboha co se stalo?!" řekla jsem milým hlasem, i když jsem si to myslela. Určitě se s ní Marco rozešel. „On...on...se...se mnou...rozešel" vzlykla. „Neboj se to bude dobrý a proč se s tebou rozešel?" „Protože...jsem mu nechtěla...dát, kvůli našemu půlročnímu pravidlu." Poslední část řekla už spíš naštvaněji, než předtím. Takže ten kretén se s ní rozešel, kvůli takové hovadině, jako je sex. Já jsem si myslela, že jí ublíží, když byl známý děvkař, ale kvůli ní se zlepšil. Bohužel ho jeho potřeby dohnali. „Zlato to je mi líto" snažila jsem se ji utěšit a tak jsem to pořád opakovala. Zdálo se, že to zabíralo, protože se uklidnila a v tom mě něco napadlo. „Půjdeme na tu párty a ukážeme mu, o co ten hajzl přišel ano?" Doufala jsem, že řekne ano. „Ty já nevím..."začala prvně nejistě „anebo víš co? Je to dobrý nápad. Vezmu si na sebe sexy oblečení a ukážu mu, o co přišel. A víš, čím to završil? Že prý jsem pro něho moc mladá. Takový kretén" poslední slovo zdůraznila. „Tak jdeme do skříně"

Našli jsme naše nejvíc sexy oblečení, které jsme měli. Katie si vzala šaty s prosvítajícími proužky a já obyčejné, černé mini s výstřihem vpředu a s překříženými zády (viz. média).

Namalovali jsme se a nakulmovali jsme si vlasy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Namalovali jsme se a nakulmovali jsme si vlasy. „Je půl osmé přesně podle plánu." prohlásila jsem, když jsme šli ke dveřím. „Super a pojď rychle taxík už čeká.

Dojeli jsme k velkému domu, kde se ozývala hlasitá hudba. „Tak tohle bude velký." Řekli jsme s Katie najednou a zasmáli jsme se. Už ve dveřích jsem viděla hodně lidí, kteří už byli na mol a to bylo teprve osm. Přešli jsme přímo k baru, kde jsme si vzali každá dva panáky. „Tak na to, aby všichni hnusní chlapi skončili v pekle." prohlásila Katie a kopli jsme to do sebe. Katie si hned dala další a další a další. Pokračovala tak do osmi, kdy už byla značně přiopilá.

„Pojď jdeme tančit!" a už mě táhla na parket. Tančili jsme kolem sebe a snažili se vypadat sexy. Kolem nás se objevilo několik kluků, jeden se Katie hodně líbil. Vím proč, byl krásný, úžasné vlasy a to tělo...mňam. Přesunula se k němu a tančila. Já jsem šla pryč a nechala ji tak. Viděla jsem Mika, jak sedí u baru a tak jsem šla za ním.

„Ahoj, prosím tě co je to s Katie, kroutí se tam okolo Cama jako by ho chtěla do postele za každou cenu." zasmál se. „Marco se s ní rozešel, kvůli tomu že s ním nechtěla spát a tak jsme sem vyrazili a má v sobě asi osm panáků a teď jsem viděla, jak si dává další dva takže..."

„Ten hajzl se s ní rozešel??? No to snad ne až ho uvidím, rozbiju mu držku." vstal a už ho chtěl najít. „Nech si to do školy, jestli se tam vůbec po tomhle dostanem." Větu jsem zpečetila dalším panákem. Taky jsem jich neměla málo, tak sedm už jsem jich měla. To by vysvětlovalo, jak jsem se ocitla na Mikově klíně vzadu na gauči. Katie jsem viděla, jak šla nahoru do patra. Cam za ní nešel, za co jsem ráda.

„Víš, že ti to dneska moc sluší Nicky?" zeptal se opilecky Mike. „Děkuju Miku, ale jsi opilý a nevíš co děláš." Ale i přesto jsem nám nalila dalšího panáka a sobě jsem dala ještě jednoho. Dostala jsem se na Mikovu úroveň. Začínala jsem cítit, jak bych ho nejraději políbila. Můj mozek říkal ne, ale ten malý ďábel v mém srdci křičel „Udělej to." Poslechla jsem ho. Mike to očividně nečekal, ale spolupracoval. Po chvíli se začal zvedat jeho kamarád a já jsem si uvědomila, co dělám. „NE!" zakřičela jsem a tím jsem probrala Mika. „Panebože Nicky...tohle se nikdo nesmí dozvědět, hlavně ne James, ten by mě zabil." „NIKDO a NIKDY! Domluveno?"

Panebože, co jsem to jenom udělala. Vždyť mám Jamese prokrista. To ten alkohol co ve mně byl. Určitě. Zvedla jsem se a šla najít Katie.

Z pohledu Katie

Hned potom co jsem dotančila s tím sexy klukem, jsem si s ním šla na panáka. Dozvěděla jsem se, že chodí do vedlejší školy a je stejně starý jako my. Vážně jsem se bavila, je strašně milý a pozorný, i když je opilý. To Marco byl přesný opak. Byl sobecký a arogantní, typický bad boy. To se mi na něm líbilo asi jen první dva týdny. Potom měl čím dál častější narážky na sex a tak. Nemohl pochopit, že je to ještě brzo, že máme s Nicky půlroční pravidlo, které stejně většinou porušíme po třech měsících, akorát teď ho Nicky dodržela co mi říkala, že s Jamesem ještě nespala. No po dnešku kdy jsem je viděla v obýváku už to asi pravda nebude.

Byla jsem úplně na mol a tak jsem mu řekla, aby šel za pět minut nahoru, že budu v pokoji. Nevím co mě to napadlo, ale Marco mě tak vytočil a ten alkohol v mé krvi ve mně probudil touhu. Vyšla jsem schody nahoru do patra a hledala volný pokoj. Otevřela jsem dveře a to co jsem viděla, bych teda nečekala.

Na posteli ležel Marco a nějaká blondýna. Po chvíli jsem zjistila, že to je Abby. Seděla na Marcově klíně a hlasitě vzdychala. Marco si mě všiml a Abby ze sebe shodil. Rychle jsem z pokoje vycouvala a chtěla jsem jít pryč, ale zastavila mě stěna. „Ty hajzle jeden! Já jsem ti nechtěla dát, tak si sbalil tu největší kurvu ve škole? A příště si nech ty kecy, že jsem na tebe mladá, Abby je stejně stará jako já ty kreténe!" dokončila jsem svůj proslov, když jsem viděla, že je celý rudý od zuřivosti. „Ty čubko! Nebudeš mi říkat co mám a co nemám dělat!" Bouchl vedle mě pěstí a vlepil mi facku. Chtěl mě kopnout do břicha, ale někdo ho zastavil. Byl to Cameron! „Dámy se nebijí ty debile! Příště si najdi někoho sobě rovného a hlavně chlapa! Mlátit ženskou je ta největší slabost co může být!" zařval na něho z plných plic, když ho mlátil. Přestal a šel ke mně. „Jsi v pořádku? Neudělal ti něco? Zeptal se starostlivě. „Ne jen mi dal facku..."  

Tak slíbená akčnější část je tu. Doufám, že se líbí.

*Michelle*

Bad Choice [POZASTAVENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat