21.Yine Yaşıyorum|| 2.Sezon

306 39 20
                                    

Kelime Sayısı:371

İkinci sezona başladık bakalım konuya göre kaç bölüm gideceği belli olur. Her gün bölüm gelmeyecek haftada 1-2 bölüm eklemeyi düşünüyorum. Belli de olmaz moral motivasyona bağlı biraz.

2 Sezon

Cellat

21 Bölüm

Yine Yaşıyorum

                Olayların üzerinden ne kadar geçtiğini bilmiyordu, toprağın üzerinden gecenin dünyanın üzerine çöktüğü yarım ayın yükselip puslu gecede ortalığı aydınlatmaya başladığı toprağın üzerinde dumanların olduğu yerden toprak yarılarak bir el güçlükle toprağın içerisinden çıkıp dirseğe kadar yükselmişti. Parmaklarını kıpırdatıyor bileği ile oynuyordu. Birkaç dakika içinde ikinci elini de çıkarmış ve elleri ile toprağı kazmayı başlamıştı. Aradan yarım saat geçince kafasını ve belinin üst kısmını çıkarmayı başarmıştı. Tekrar tekrar ölmekten sıkılmışçasına pufladı. ''Yine yaşıyorum!'' dedi hırıltılı sesle. Yine yaşıyordu İblis tarafından yenilgiye uğratılmasının ardından yine yaşıyordu, ölmemişti. Ayaklarını dışarıya çıkardığında iskelet bedenine baktı. İskelet formundan kurtulamamıştı fakat başına daha kötüsü gelmişti.

                   Ayağa kalktı, Çıplaktı önemsemiyordu ne de olsa kemikten oluşuyordu, gözleri ve dili yoktu. Artı Cellat güçlerini kaybetmiş çakısı ve baltasını yanında değildi. Cellat hislerini halen yerindeydi. Normal insanlar tek farkı kalan Cellat hislerinden başka yoktu. Şeytanların akın akın geldiği ve çoğaldı dünyada giderek insanlaşmasından nefret ediyordu. Gözlerini tekrar yeniden açtığı yeri öğrenmek istiyordu. Mezarlıktan çıktı sokak lambaları yanmıyor etrafa saçılmış gazeteler dergiler rüzgâr alıp havada döndürüyor yere çalıp tekrar kaldırıyordu. Köpeklerin havlayışlarını duyuyordu. En yakın ev mezarlığının karşısında ki apartmandı. Üç katlı idi dış cephesini henüz yapılmamış halen tuğla örülüydü. Asfalta dümdüz ilerledi, bu saatte yollardan araba geçmeyeceğini biliyordu. Sokak kapısının önüne geldiğinde lamba yanmış onu aydınlatmıştı. Bir eli kapıyı zorladı, diğer elini yüzünü kapattı ışıktan nefret ederdi. Yine içinden lambayı icat eden adama küfürler savurmamak için zor tuttu. Bir katil olabilirdi fakat ağzı bozuk yavşak insanlar gibi olmayacaktı. Demir kapı demir parmaklıklara sahip onun arkasında buzlu bölmeli cam vardı. Cellat dirseği ile bölmelerden kilide yakın olduğunu düşündüğü camı kırdı eline içeriye sokup sokak kapısını açtı. İçeriye girdiğinde merdiven lambası da yanmıştı. Cellat yüzünü tutarak etrafa baktı. Merdiven altında kömürlük vardı. Apartman tek daire üzerine yapılmıştı.

                       Saatin kaç olduğuna bakmadan içeride kim olup olmadığını umursamadan içeriye girmişti. Kendine elbise bakacak sonra çıkacaktı. Nereye gideceğini ve ne yapacağını bilmiyordu. Azrail onu bu gücü ile tekrar kabul etmezdi, Kraliçe hiç kabul etmezdi. İblis ile kötü başlangıç yapmıştı. Gidecek Sinemden başka kimsesi yoktu. O da İstanbul'daydı hangi şehirde olduğunu öğrenip İstanbul'a dönebilirdi. Düşünmeyi kesip merdivenleri çıkmaya başlamıştı içeriye girerken çok fazla ses çıkarmamıştı uykusuna çok hafif birisi bu sese uyanabilirdi. Aradığını ilk adım atacağı dairenin içerisinde bulmaya çalışacaktı.

Cellat || 2 Sezon[Bitti]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin