1.Cellat Gece Avlanır

1.5K 92 44
                                    

Kelime Sayısı:1521

1 Bölüm

              Haberler mezarlığı gösteriyordu. Dünyaya henüz gelmiş olan Zaman tanrıçasını insanları kandırmanın en kolay yolu onların karşısında bir şov yapmaktan geçtiğini anlaması zor olmamıştı. Uzun siyah eteği kırmızı saçları yeşil gözleri pürüzsüz yüzü ile oldukça güzeldi. Üzerinde ki kısa kollu elbise son derece sade idi. İnsanın içini ısıtabilecek güler yüzlülüğe sahipti. Haber muhabirleri haberin başladığını söyleyince Zaman tanrıçasını arkasını döndü boynunu omzunun üzerinden çevirerek kameramanlara gülümsedi. ''Yükselin!'' dedi ve iki elini gökyüzüne kaldırdı. Gündüz olmasına rağmen gökyüzü kararmış kara bulutları güneşin gelmesini engellemişti. Bir dakikadan az bir sürede bu hava değişimi insanları ve habercileri oldukça etkilemişti. Ellerini semadan indirdikten sonra arkasına döndü ellerini birbirine kavuşturdu ve gülümsedi. Habercilerden birisi ''Bize ölüleri dirilteceğinizi söylemiştiniz?'' dedi. Zaman tanrıçası gülümsemesini bozmadan ''Sen ne sabırsız şeysin öyle'' deyince soran adam kızarmıştı diğer haberciler ona gülmemek için kendilerini tutmuşlardı. Sağ elini kaldırıp başparmağı ile arkasını göstererek ''İşte diriliyorlar'' dedi.

             O bunu söyledikten sonra toprağın eşildiğini fark etmişlerdi insanlar ve haberciler. Herkes şaşkınlık ile izliyordu. Eşilen topraktan ilk önce parmaklar sonra da bütün bilek dışarıya çıkmıştı. İnsanlar aralarında ''İllüzyon mu?'' Büyücü mü?'' diye kendi aralarında sorarken habercilerin ağzı açık kalmıştı. Mezardan insanlar kollarını dışarıya çıkardığında haberciler bir adım geriye atmış insanlar ise yavaş yavaş oradan uzaklaşmaya başlamıştı İnsanlardan dünyanın sonunun geldiğini söyleyenler olmuştu. Zaman tanrıçası olayı kontrol altına almanın zamanı geldiğini anlamıştı. Bu şov onun için çok önemliydi insanlar üzerinde kötü bir etki bırakmak istemezdi. ''Sakin olun insanlar onlar size zarar veremez sizler yakınlarınızı akrabalarınızı hayat arkadaşlarını kaybettiniz. Eğer onları diriltmek istiyorsanız beni bulun. '' dedi ve kaldığı adresi büyük bir kâğıda daha önceden yazmıştı ve kameraya gösterdi. Olayı kontrol altına aldığına inanıyordu insan oldu duygusaldı kaybettiklerini geri getirmek için ayağına kadar geleceklerdi dünyayı ele geçirmenin tam sırasıydı.

...

2 Yıl Sonra

           Zaman Tanrıçası planını uygulamıştı insanları nasıl avucunun içinde tutacağını iyi biliyordu fakat şov yaptığı mezarda birisi vardı, uyanmaması gereken diğerlerinden en geç o uyanmıştı. Zaman tanrıçası dirilttiklerini öldürürken o ölmemişti. Mezarından diğer insanlar gibi ete kemiğe bürünmüş şekilde çıkmadı. Mezarından çıktığında sadece iskeletti ve ayağa kalktığında etrafına bakındı. Cehennemde değildi, sevinemeden beyaz bir ışık gözlerini kör etmişti. Bu körlük sadece bir saniyelikti bir adım geri attığında karşısında Azrail vardı. En korkutucu hali ile karşısına dikilmişti, tedirgin olmuştu, stres yapmaya başlamıştı. Onun karşısında eriyor gibiydi. Aklında kaçmak vardı. Azrail ''Benden kaçabileceğini mi sanıyorsun?'' diye sordu. Ondan kaçamazdı elinde sonunda yakalayıp canını yeniden alacaktı. ''Neredeyim ben yeni bir azap mı bu?'' diye sordu. Azrail ''Bir azabın içerisinde değilsin cehennemde değilsin. Zira artık ölü değilsin ama seni bir saniyede öldürebilirim ilk öldürdüğümden daha fazla azap çekersin'' dedi.

''Benden ne istiyorsun?'' diye sordu. Azrail ''Zaman tanrıçası dünyaya geldi seninle canını burada almıştım hatırlarsan. Onu durdurmanı istiyorum'' dedi. Cellat düşünmeye başladı, Azrail kendisinden yardım istediğine göre olmaması gereken bir şey olmuştu yoksa Azrail yardıma ihtiyacı yoktu. ''Sen tek başına onu durdurabilirsin bana ihtiyacın yok'' dedi. Azrail ''Amel defteri kapanmayanları öldürmeye yetkim yok ama sen Cellatsın sen öldürebilirsin o yüzden onu öldürene kadar seni hayatta bırakacağım belki yeterince iyilik yaparsan Araf'a hatta cennete bile girebilirsin bu süreçte. '' dedi. Cellat ''Kim bu?'' diye sordu. Azrail ''Zaman tanrıçası çoktan şeytanlar evreni ile bağlantı kurdu o ve diğer zaman tanrıçaları gelmesi için gezegenler arası köprü kurdu tabi burada Büyük Şeytan'ın yardımı söz konusu. Sen şeytan avlamayı seversin avladığın her şeytan senin günahlarını azaltacak'' dedi. Cellat teklifi oldukça beğenmişti fakat yine de kararsızdı gerçekten öldükten sonra yeniden dirilmiş ve şeytan avlanması isteniyordu tıpkı eskiden olduğu gibi ama bir tuhaftı. Azrail normal insan görünümüne dönmüştü Celladın rahatlaması için. Cellat

Cellat || 2 Sezon[Bitti]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin