Κεφάλαιο 40

603 51 4
                                    

Ν. :"Πες κάτι Ντάνιελ μου. Μόλις σου είπα ότι θα φέρω στον κόσμο το παιδάκι μας. Δεν έχεις να μου πεις τίποτα? " με κοιτάει κάπως.
Ντ. :"Συγγνώμη αγάπη μου απλά μου ήρθε ξαφνικό. Είναι αλήθεια? "
Ν. :"Ναι. Δεν το θες το μωρό μας έτσι? Για αυτό αντέδρασες έτσι? "
Ντ. :" Όχι αγάπη μου τι είναι αυτά που λες. Εννοείται ότι το θέλω. Θέλω πάρα πολύ να κάνουμε οικογένεια μαζί για αυτό σου ζήτησα να με παντρευτείς. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Σε αγαπάω πότε θα το καταλάβεις? Αυτό που μου είπες είναι το καλύτερο δώρο που μπορούσες να μου κάνεις ποτέ. " μου είπε και με φίλησε.
Ν. :" Τώρα μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που σε απέφευγα. Ήταν γιατί δεν σου το είχα πει και ένιωθα άσχημα για αυτό ήμουν ανχομενη για το πως θα το πάρεις και δεν μπορούσα. "
Ντ.:"Ναι μωρό μου μην ανησυχείς για τίποτα εγώ είμαι και θα είμαι δίπλα σου. "
~2 μήνες αργότερα~
Είμαι μπροστά στον καθρέφτη και ετοιμάζομαι. Βλέπω την κοιλιά μου.
Ν. :"Έχει φουσκώσει"
Μ. :"Το μυαλό σου έχει φουσκώσει! Πλάκα είναι η κοιλιά σου, μόνο 3 μηνών είσαι ακόμα. Τελείωνε θα αργήσουμε! " φοράω το λευκό νυφικό και κοιτάζω ξανά στον καθρέφτη είναι υπέροχο , τα μαλλιά μου είναι πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ μου είναι απαλό.

Ν

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ν. :"Έτοιμη. "
Μ. :"Επιτέλους! Αντε πάμε. " κατεβαίνω τις σκάλες και βλέπω τους γονείς μου. Η μαμά μου είναι συγκινημένη και ο μπαμπάς μου πολύ χαρούμενος. Μπαίνουμε στο αμάξι εγώ με τον μπαμπά μου και η μαμά με την Μελίνα στο άλλο και ξεκινάμε για την εκκλησιά. Φτάνουμε και όλα είναι πολύ όμορφα. Δεν έχουμε καλέσει πολύ κόσμο μόνο στενούς συγγενείς και φίλους. Η εκκλησία είναι μικρή και έχει θέα την θάλασσα. Βγαίνουμε από το αυτοκίνητο και πιάνω τον μπαμπά μου από το μπράτσο και προχωράμε προς τον άντρα που αγαπάω και θα αγαπάω για πάντα. Είναι πανέμορφος.

 Φτάνουμε μπροστά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Φτάνουμε μπροστά του.
Μπαμπάς:"Σου δίνω την κόρη μου Ντάνιελ. Φρόντισε να την κάνεις ευτυχισμένη , να την προσέχεις και να την αγαπάς. "
Ντ. :" Σας ευχαριστώ να είστε σίγουρος ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την κάνω ευτυχισμένη. Το ξέρετε ότι την αγαπάω και είναι η ζωή μου. "
Με παραδίδει ο μπαμπάς μου στον Ντάνιελ και ο Ντάνιελ με φιλάει. Πηγαίνουμε μέσα στην εκκλησία και παντρευόμαστε. Μετά πάμε σε ένα μαγαζί για την δεξίωση που είναι στην παραλία δίπλα στην θάλασσα και είναι το μέρος στολισμένο για το γάμο. Είναι όλα τέλεια. Μετά από ώρες. Φεύγουμε μπαίνουμε στο αυτοκίνητο.
Ν. :"Που θα πάμε? "
Ντ.:" Έκπληξη"
Ν. :"Πες μου"
Ντ.:"Σου είπα έκπληξη θα δεις σε λίγο" αυτό το πείσμα του. Φτάνουμε μετά από λίγο έξω από ένα υπερπολυτελή ξενοδοχείο. Μπαίνουμε μέσα και πάμε στην ρεσεψιόν.
Ντ. :"Το κλειδί για την νυφική σουίτα θέλω. Ντάνιελ Πάρκερ. "
Υπάλληλος:"Μάλιστα" μας δίνει το κλειδί πάμε επάνω ανοίγει την πόρτα και μένω με ανοιχτό το στόμα. Είναι πολύ όμορφα. Το φως είναι σβηστό και έχει πολλά αναμμένα κεριά για φωτισμό. Το δωμάτιο είναι πολύ μεγάλο και ωραίο και το κρεβάτι έχει επάνω ροδοπέταλα.
Ντ.:" Σου αρέσει? "
Ν. :"Είναι υπέροχο αγάπη μου. "
Ντ.:"Το νυφικό σου πάει πολύ είναι τέλειο , αλλά από την πρώτη στιγμή που σε είδα να το φοράς ήθελα να στο βγάλω. "
Ν. :"Αλήθεια? Τότε τι περιμένεις? " έρχεται από πίσω μου και ανοίγει το κούμπωμα , κατεβάζει το φόρεμα και μένω μόνο με τα σεξυ εσώρουχα μου. Με παίρνει αγκαλιά και με αφήνει πάνω στο κρεβάτι. Ξεντύνετε και έρχεται σε εμένα. Μου βγάζει τα εσώρουχα και με φιλάει παντού. Μετά παίρνει θέση από πάνω μου και μου κάνει έρωτα. Τελειώνουμε και οι δύο μαζί και ξαπλώνω στην αγκαλιά του. Πολύ γρήγορα με παίρνει ένας γλυκός ύπνος.

Γειά σας!♥♥ Τι κάνετε? Άργησα πολύ να ανεβάσω το ξέρω. Ο λόγος που δεν ανέβαζα ήταν γιατί έγιναν διάφορα και δεν μπορούσα να γράψω το κεφάλαιο, δεν είχα ιδέες και δεν έβγαινε καλό. Σήμερα όμως ανέβασα επιτέλους. Παντρεύτηκαν λοιπόν ο Ντάνιελ και η Ναταλία μας!♥♥ Το βιβλίο όπως καταλαβαίνεται τελειώνει , μένουν ακόμα 1 ή 2 κεφάλαια. Στο επόμενο θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και κάτι ακόμα έκπληξη χαχα♥ Ελπίζω να σας άρεσε. Αφήστε το αστεράκι σας και γράψτε μου στα σχόλια την γνώμη σας. Καληνύχτα σας♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Πόσο δυνατή είναι η αγάπη;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα