Κεφάλαιο 28

522 52 6
                                    

Τον αγαπάω και τον έχω ήδη συγχωρέσει αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι ξανά μαζί του. Τι να κάνω?
Ν. :" Σε έχω συγχωρέσει ήδη Ντάνιελ γιατί σε αγαπάω. Όμως δεν μπορώ να είμαι ξανά μαζί σου."
Ντ. :"Ναταλία τι λες? Αφού είπες ότι με συγχωρείς και με αγαπάς γιατί δεν θες να ήμαστε μαζί? "
Ν. :"Γιατί δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ Ντάνιελ! Που ξέρω ότι δεν θα μου πεις ξανά ψέματα? Ότι δεν θα με ξαναπληγώσεις? Δεν μπορώ" με κοιτάει στα μάτια και η έκφραση του αλλάζει.
Ντ.:"Αυτή είναι η τελευταία σου λέξη?"
Ν. :"Ναι"
Ντ.:"Πολύ καλά τώρα βλέπω ότι δεν άξιζε να ασχοληθώ μαζί σου. Είσαι μια δειλή που φοβάται να ζήσει και διώχνει την ευτυχία και τους ανθρώπους που την αγαπούν μακριά της! Αλλά ΤΈΛΟΣ τώρα πια. Οι σχέσεις μας θα είναι εντελώς τυπικές και η δουλειά σου εδώ μέσα είναι να προσέχεις την μικρή! Φύγε από μπροστά μου και φρόντισε να μην σε βλέπω συχνά και να μην είσαι μέσα στα πόδια μου!" με πλήρωσαν τα λόγια του έφυγα τρέχοντας και πήγα στο δωμάτιο μου να κλάψω με την ησυχία μου. Πως μπόρεσε να μου μιλήσει έτσι? Αλλά έχει δίκιο. Αυτός μου εξήγησε τους λόγους του και μου είπε την αλήθεια και εγώ τον έδιωξα μακριά μου. Θάλασσα τα έκανα!

→Μεριά Ντάνιελ←
Φεύγει από το γραφείο μου. Της μίλησα άσχημα αλλά είχα δίκιο! Της είπα την αλήθεια , της ζήτησα συγνώμη, της χάρισα την καρδιά μου και αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μου γιατί δεν με εμπιστεύεται! Τέλος θα ξαναγίνω ο παλιός εαυτός μου! Τέρμα οι καλοσύνες και οι βλακίες θα γνωρίσει έναν άλλο Ντάνιελ!

→Μεριά Ναταλίας←
Νύχτωσε κοίμησα την μικρή και ο Ντάνιελ έχει φύγει εδώ και ώρα. Που πήγε? Ξαπλώνω στο κρεβάτι αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πάω κάτω να πιω λίγο γάλα. Την ώρα που βγαίνω από την κουζίνα αυτό που αντικρίζω σκοτώνει. Είναι ο Ντάνιελ με μια ξανθιά ψηλή κοπέλα. Την φιλαει και την χουφτώνει. Μου πέφτει το ποτήρι με το γάλα κάτω και σπάει. Γυρνάνε και με κοιτάνε.
Ν. :"Συγνώμη θα τα μαζέψω" με κοιτάει αλλά δεν λέει κάτι. Την παίρνει και πάνε πάνω. Όταν έχουν φύγει ξεσπάω σε κλάματα και λυγμούς.
Κυρία Νικη:"Ναταλία κορίτσι μου τι έπαθες? " μου λέει η κυρία Νίκη αλλά δεν μπορώ να της απαντήσω. Με αγκαλιάζει.
Κ.Ν. :"Ηρέμησε κορίτσι μου και πες μου τι έγινε"
Ν. :" Τι...τίποτα κυρία Νίκη"
Κ.Ν.:"Δεν γίνεται να μην έγινε τίποτα και να είσαι έτσι αλλά αφού δεν θες να μου πεις εντάξη. Άστα αυτά θα τα μαζέψω εγώ. Εσύ πήγαινε πάνω να ηρεμήσεις"
Ν. :"Σας ευχαριστώ καληνύχτα. "
Πηγαίνω πάνω και λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου ακούω φωνές. Προχωράω πιο μέσα και ανακαλύπτω ότι οι φωνές έρχονται από το δωμάτιο του Ντάνιελ.
?.:"Ναι...Αχ ναι Ντάνιελ έτσι μωρό μου..."Κάνει έρωτα σε μια άλλη. Νιώθω την καρδιά μου να σπάει σε πολλά μικρά κομμάτια και αυτά να πέφτουν κάτω και να σκορπάνε γύρω μου. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε άλλο και πέφτω κάτω στα γόνατα. Πονάω. Πονάω πάρα πολύ μέσα μου. Ανοίγω το στόμα μου για να βγάλω μια κραυγή αλλά δεν βγαίνει φωνή από μέσα μου. Δεν παίρνω καν ανάσα, δεν μπορώ, αλλά δεν με νοιάζει. Τα δάκρυα ρέουν άφθονα από τα μάτια μου και εγώ αναρωτιέμαι αν ζω ακόμα. Ξαφνικά μαυρίζουν όλα, χάνομαι, αλλα τώρα πια δεν νιώθω τίποτα.

Γειά σας! Τι κάνετε? Τελικά δεν τα βρήκαν και ο Ντάνιελ έγινε σκληρός και γενικά άλλαξε. Η Ναταλία πληγώθηκε πολύ αλλά έτσι όπως τα έκανε... Αντε να δούμε τι θα γίνει. Αν σας άρεσε αφήστε μου το αστεράκι σας και γράψτε μου στα σχόλια την γνώμη σας. Καληνύχτα♥♥♥♥♥♥

Πόσο δυνατή είναι η αγάπη;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα