epilog 2

2K 143 51
                                    

SUCKER FOR PAIN İLE OKUYUN O KADAR ÇOK İNSAN SÖYLÜYOR Kİ YAZMAYA ÜŞENDİM NEYSE

-Joker-

Deliydim. Salaktım. Ama aşık değildim.

Duvara bir yumruk daha geçirip güldüm. Duvar artık neredeyse içine çekilmiş gibiydi. Küçük bir çukur oluşmuş çukurun içi kan izleriyle doluydu. Bundan acayip derecede zevk alıyordum. Kahkahalarla kendime zarar vermeye devam ettim. "Evet! İşte böyle!" diye bağırarak daha çok yumruklamaya başladım duvarı. 

Birden aklıma Harley geldi. Göz kapaklarıma çizilmiş gibiydi. Gülüşü beynimde yankılandı. Kokusu birden burnuma doldu. "Sikeyim." dedim ve duvara bir yumruk daha geçirdim. Aşık olamazdım. Ben Joker'dim kimseye aşık olamazdım. Duvara bir yumruk daha geçirdiğimde artık duvar kana bulanmış gibiydi ama ben acı hissetmiyordum.

Harley geldi yine aklıma. "Siktiğimin orospusu." dedim ve duvara sert bir yumruk daha geçirdikten sonra hızla silahlarıma ilerledim. En güçlüsünü en can acıtanı aradım. Onun canını acıtmak için ölüp biliyordum. Öyle bir tutku vardı ki içimde bağırmak istiyordum. En son gözüme çarpan elektro şok aletini elime aldım ve inceledim. Yüzümdeki değişik sırıtışla aleti aldım ve kemerime sıkıştırdım.

Telefonumu çıkarıp hızla bir mesaj oluşturdum,

Joker: Seni istiyorum Harley.

***

Buluşma yeri olarak eski bir bina belirlemiştik. Tabi ki ilk ben gelmiştim. Çünkü onu öldürmek istiyordum. Onun canını acıtmak ve öldürmek istiyorum. Çünkü ona hissettiğim hisler normal değildi. Ben Joker gibi davranmıyordum.

Birden kapı gürültüyle açıldı ve içeri o girdi. Sarı saçları dağılmıştı. Sağ bileğinde kelepçe vardı ama sol bileği serbestti. Gözleri yorgundu. Kıyafetleri eskimişti. Bir kaç yerinde yara izi vardı. Yara izlerini görünce içimde bir şeylerin burkulduğunu hissettim. Ama sonra kendime gelip silkelendim.

"Puddin!" diye cırladı sinir bozucu sesiyle. Ardından boynuma atladı. Kokusu burnuma dolar dolmaz istemsizce gülümsedim. Kollarımı beline dolayıp onu kendime bastırdım. "Puddin." diye mırıldandı. "Sevgilim..." diye mırıldandım sinsice. Her an kaçabilecekmiş gibi duruyordu o yüzden onu sıkıca sardım. Sonunda ayrıldığımızda gözlerini gözlerime dikti. "Ah, Harley. İçindeki arzunun hala yerinde olmasına sevindim." dedim ve kahkaha patlattım. Oda gülerek ellerini ellerime hapsetti. Yüzümü yüzüne yaklaştırıp daha gürültülü güldüm, "Babacığını özledin mi küçük canavar?" dedim. Oda gülerek, "Evet!" diye cırladı.

Kulaklarımı tırmalayan sesi duyar duymaz onu kucağıma alıp yanımdaki eskimiş dişçi koltuğuna yatırdım. Hızla üzerimdeki tişörtü çıkarıp savurduğumda Harley'nin yüzündeli gülümseme daha da genişlemişti.  Üzerine çıkıp dudaklarımı çenesinden boynuna doğru ilerletmeye başladım. Minik mırıltılar çıkararak kıvranırken elimi kemerine attım ve elektro şok aletini çıkardım. Başımı kaldırıp yüzümdeki geniş gülümseme ile yüzüne baktığımda gülümsemesi birden silindi.

"Tahmin etmeliydim." diye fısıldadı ve gözlerinin dolmasını engellemedi. Bir kahkaha patlatıp, "Şimdi kim gülüyor güzelim?" dedim. "Joker..." dedi bir iniltiyle. Elektro şok aletini gerip çalışıp çalışmadığını baktım.

"Joker lütfen yapma." dedi. Dudaklarına eğilip bir öpücük bıraktım ve ardından, "Seviyorum Harley. İlk günkü gibi." dedim. İfadesi yumuşadı ama hala korkuyordu.

Üzerinden kalktım. "Bana ne yapacaksınız Bay J?" dedi. Artık kabullenmiş gibiydi. "Ah, seni öldürmeyeceğim." dedim hırlarmış gibi. Ellerimi birbirine sürtüp aleti başının iki tarafına yerleştirdim. Gözünden bir damla yaş süzülürken gülümsedim.

"Sadece canını yakacağım. Çok, çok... Fazla." dedim ve çalıştırma düğmesine bastım.

-VE SON. AYAYAYAYYSYS FEELS

To Scare||jarley texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin