psikopat aşığım 21

1K 39 3
                                    


Hatırlatma

  Sabah uyandığımda yataktan kalkamadık nee ardanın bacaklaranin karnimda ne işi var. Yatağa tekrar yattıktan sonra odada göz gezdirdim. Ve korkuyla çığlık attım. Olamaz bu değil mi yani hayır. 

Korkudan hala titrerken arda homurdanıyordu.  

-Arda kalk 

- ne var su uyumak istiyorum

- kalk efken ateş yok arda kalksana kime diyorum arda kalk


Böyle dememle Arda yataktan fırladı. telaşla önce beşiğin yanına gitti. beşiğe bakıp bir kaç küfür mırıldandı. odanın içinde telaşla dolandıktan sonra. üzerine birşey alıp bana döndü 

- odadan ayrılma 

göz yaşlarımın arasından ona bakıyordum.

- merak etme hatun bulucam oğlumuzu

- arda durr

- duramam bak ayrılma

Ardadan

Hastanenin içinde tur atıyordum. insanlar bana tuhaf tuhaf bakıyordu. hayır oğlumuz doğalı bir gün oldu ve biz onu kaybettik hemde hastanede. ne var ben bunda tuhaf birşey göremiyorum.

Elmira hanımının odasına doğru hızlı hızlı yürüyordum. hastanenin her yerine baktım. insanlara bebek gördünüzmü diye sordum.

kapının önüne geldiğimizde çalma gereği duymadan içeri girdim.

Ah inanmıyorum.

- yağız bebek sendemiydi gerizekalı sabahtan belli onu arıyorum. ne hale geldik be salak.

yağız cevap vermek yerine bana bakıp gülüyordu. elmira hanımda buna dahildi hayır ne var ki halimde.

- pardon ama ikinizde neye gülüyorsunuz.

yağız kahkalarının arasından dudaklarını aralayıp

- üstüne bi baksana.

odanın ordaki aynanın karşısına geçtim. ah lanet olsun suyun sabahlığını giymişim. bende diyorum sabahtan belli pelerin gibi olan ne.

- aceleyle çıkmıştım ne yapim. kalk kalk kalk su deliye döndü. hanfedi sizde gülmeyi ben gidince tamamlayın lütfen ama aa ayıp. hem bu çocuğun sende ne işi var.

- sabah siz uyuyordunuz efken ateşte uyanıktı bende aldım.

- ulan mal mı ne kadarda rahat aldım diyor ya.

oğlumu kucağıma alıp hızlı adımlarla odaya doğru ilerledim. rezil olmuştum. bütün insanlar uzaylı görmüş gibi bana bakarken bende onlara ne bakıyonuz der gibi bakıyordum. tamam bu bakış nasıl oluyor bilmiyorum ama bakıyordum işte. odaya bi sinirle girdim.

- su insan der bi demi sabahlığımı giymişin diye insanlara rezil oldum ben.

- seni uyarmaya çalıştım ama dinlemedim. efken ateş nerdeymiş ayrıca.

- nerde olucak senin o çatlak arkadaşın yağızdaymış. doktor elmiranın odasındaydı. sen toparlan yavaş yavaş. bende gidip çıkış işlemlerini halledim. bebeği kaybetme gerekirse yatağa kelepçele.

- kes sesini arda.

- yine başa döndük demi.


odadan çıkıp yavaş yavaş işelmleri halledilen yere yürüdüm.suya laf yetiştirirken tşörtümü de giymiştim. insanlar şuan bana daha normal bakıyorlar. Allahtan yurtdışındaydık Türkiyede olasaydık çoktan haberlerdeydim. şok şok şok arda atahan eş cinsel oluyor. Arda atahan cinsiyetmi değiştirdi. yoksa bir süper kahraman mı ? Türkiyeye dönünce magazinciler efken ateşi elbet benimle  görecekler ne tür haberler çıkacak kim bilir. bir de annem gil damlamasa iyi olurdu. İşlemleri halletmeye geldiğimde görevli türk olduğumu anlayıp türkçe konuşmaya başladı

Psikopat Aşığım ( düzenlenmeye alınmıştır)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin