Κεφάλαιο 18

5.4K 434 16
                                    

Το τραγούδι, ακούγεται στην τελευταία ταινία Bridges' Jones baby 3 και αναφέρεται σε μια γυναίκα ανάμεσα σε δύο άντρες....Τυχαίο;

Αφιερωμένο στους evaggeliaks, fenia_9, dpkitou...

"Τί κάνεις Νεφέλη; Δεν απάντησες στις κλίσεις μου εχθές

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Τί κάνεις Νεφέλη; Δεν απάντησες στις κλίσεις μου εχθές...Δεν ξέρεις ότι με τρελλαίνει να μην σε ακούω;" μια αργόσυρτη αντρική φωνή αντηχούσε στο αυτί της τώρα και κράτησε και την ανάσα της ακόμη από τη χροιά της φωνής του, απαλή, βελούδινη, παθιασμένη, που έστελνε κύματα ανατριχίλας σ'ολόκληρη την ραχοκοκαλιά της....

Τί όμορφα που είναι να σε θέλει κάποιος! Να λαχταρά ν'ακούει έστω τη φωνή σου και να είναι ευγνώμων γι'αυτό! αναστέναξε ξεφυσώντας αναστατωμένη που κάποιος σ'αυτόν τον πλανήτη έδειχνε επιτέλους πόσο την ήθελε χωρίς εγωισμούς και αναστολές....

"Πότε θα σε δω.....Πεθαίνω να σ'αγγίξω..." συνέχισε πιο διαχυτικός τώρα ο Χάρης, κάνοντάς την να στραβοκαταπιεί από έκπληξη. Ει, δηλαδή ποιος του είπε πως θα την άγγιζε; δυσανασχέτησε τώρα η Νεφέλη από το ξαφνικό του θάρρος και εκείνος, θαρρείς και το κατάλαβε το διόρθωσε την ίδια στιγμή.

"Εε, συγγνώμη, θέλω να πω, να σε δω...." συμπλήρωσε δειλά αυτή τη φορά...

"Κοίτα Χάρη, έχω περάσει πολλά και .....θέλω το χρόνο μου. Μου αρέσει τόσο που ενδιαφέρεσαι για μένα, αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ...."

"Δεν θέλω να μου εγγυηθείς τίποτε Νεφέλη....Ελα να τα πούμε από κοντά σε παρακαλώ! Στις 12.00 το μεσημέρι που θα βγω από την εταιρεία, στο καφέ Γιουνιβέρσαλ στην Τραφάλγκαρ Σκουέαρ, το ξέρεις έτσι δεν είναι;" Και ποιος δεν το ήξερε έπρεπε να πει, αφού ήταν το κεντρικότερο και πιο must cafe αυτή την εποχή! σκέφτηκε η Νεφέλη και του απάντησε αμέσως θετικά.

Άλλωστε, ο Αλέξης έπρεπε και αυτός να πάει στη δουλειά του, οπότε αμέσως μετά εκείνη θα έβρισκε τρόπο να ξετρυπώσει στα κρυφά, μια και ήταν σίγουρη πως δεν θα ήταν τόσο εύκολο να γλυτώσει από εκείνον και την υποτιθέμενη προστασία του. Να το βράσω το ενδιαφέρον του όταν είναι αδελφικό! κάγχασε εκνευρισμένη και άρχισε να κατεβαίνει τις μαρμάρινες σκάλες προς το μεγάλο καθιστικό για να πάει στην κουζίνα.

Τα Καλοκαίρια της καρδιάς μου...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα