* hoofdstuk 37

10.8K 379 66
                                    

* hoofdstuk 37.

Jessie's POV.

Ik loop school uit en glimlach als ik Jason's auto zie staan. Ik stap in en druk een kus op zijn wang. "Hoe was het?" vraagt hij en glimlacht. "Wel oké denk ik, nog geen vrienden" zeg ik en grinnik. "Jammer voor jou dan, die zul je niet maken" zegt hij en grinnikt. "Nou, Jason" zeg ik en stoot hem aan. "Grapje schat" zegt hij en drukt een kus op mijn wang voordat hij het terrein af rijdt.

"Is de opleiding leuk?" vraagt hij als we thuis aankomen. "Het was m'n eerste dag, wat voor antwoord verwacht je?" vraag ik terwijl we de lift in stappen. "Oh gewoon, je weet wel, een normaal antwoord, niet zo bijdehand." Zegt hij. Ik grijns als hij me naar zich toe trekt. De lift stopt 2 verdiepingen te vroeg. De deur gaat open en er staat een vrouw met 2 kinderen. Ik ga afstandelijker staan en Jason rolt met zijn ogen als een van de kinderen begint te huilen. Ik grinnik en knipoog naar hem. Hij steekt zijn tong naar me uit. "Fuck-" begint hij. "Niet eens afmaken, Jason" zeg ik snel. Hij zucht diep als de lift stopt. "Sorry" zeg ik en glimlach naar de mevrouw. Ze gaat aan de kant staan terwijl wij de lift uit lopen. Ik glimlach nog even naar haar.

"Je hoeft niet zo aardig te zijn tegen mensen" zegt hij. "En toch doe ik het" mompel ik. "Je bent echt raar" zegt hij. "Wat? Niet? Jij bent raar" grijns ik. Ik kan ook nooit tegen Jason praten zonder dom te grijnzen. "Oke" zegt hij daarna.

Oke..? Oke.

"Is er iets?" vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. Geen woord. Alleen zijn hoofd schudt. Ik knik langzaam. Ik begin me zorgen te maken. "Ik ga douchen" zegt hij en staat op. Ik knik. Als hij in de douche is, denk ik dat ik hem hoor praten. Ik loop langzaam richting de deur van het kleine gangetje. "Nee, ze komt er niet achter, jullie houden jullie bekken dicht" hoor ik hem. Wat? "Als je het maar waagt, ik ga hangen, ik bel je morgen" zegt hij. Kort daarna hoor ik het water aan gaan.

Hij heeft een ander. En iedereen weer het..

Meteen beginnen er tranen over mijn wangen te stromen. Fucking Jason. Ik loop snel naar de slaapkamer en kleed me om en ga meteen liggen. Na een tijdje hoor ik Jason fluisteren. "Slaap lekker. ik hou van je.." meteen daarna val ik in slaap.

Ik wordt wakker van mijn wekker. Ik zucht en sta op om snel een douche te nemen. Ik pak zo stil mogelijk mijn spullen en loop daarna naar de badkamer. Ik neem een lekkere warme douche en stap dan uit de badkamer. Ik doe een grijze jeans aan met een wit bloesje. Ik föhn mijn haren in de badkamer en stijl het dan. Ik doe mijn witte converse aan en kijk nog even in de spiegel voordat ik aan mijn make up begin.

Ik loop de slaapkamer in en zie dat Jason nog slaapt. Ik pak de bus wel naar school. Ik kijk nog even naar hem. Ik schrijf snel een briefje en leg het op de salontafel in de woonkamer en verlaat dan het huis.

Jason's POV.

Ik wordt wakker en rek me even uit. Ik kijk naast me en zie dat Jessie er niet is. Ik pak meteen mijn mobiel en draai haar nummer. Fijn. Voicemail. Niet veel later krijg ik een whatsappje.

Jessie ❤: ik zit in de les. (11:21)

Ik besef nu pas dat ik een uur geleden al op school had moeten zijn. Ik ga wel vanaf de derde les..

Jason: hoe ben je naar school gegaan? (11:21)

Jessie ❤: bus. (11:21)

"Bus"?

Jason: oké schat. Hoe laat ben je uit, ik kom je wel halen. 😘(11:22)

Jessie ❤: nee, niet nodig. (11:22)

Daarna gaat ze offline. Wat? ik gooi mijn mobiel door de kamer en zucht. Ik schrik als mijn beltoon afgaat. Ik sta meteen op en pak hem op. Ik neem op zonder naar de naam te kijken, ik weet toch dat het Jessie is.

"Hey!" zeg ik blij. Te blij. "Hallo?" hoor ik aan de andere kant van de lijn. Geweldig. "Wat is er Charlotte?" vraag ik. "We zeggen niks tegen Jessie als je nog een keer met ons komt praten. Met onze groep. Je neemt Jessie ook mee, zodat we vriendin kunnen worden. Met zijn allen" zegt ze. "Oké, ik kom vanavond wel" zeg ik en hang op. Jessie ook mee? Oke, zolang ze er maar niet achter komt.

~

Kort ja iknow. Zet je schrap voor volgend hoofdstuk haha. Er gaat wat ergs gebeuren, dat verklap ik.

Midnight Memories is geweldig!

Rollercoaster ook ;)

Vote

Comment

Follow xx

I fell in love with him..Where stories live. Discover now