* hoofdstuk 13

18.8K 517 39
                                    

* hoofdstuk 13

Jessie's POV.

Ik liep de klas in. Ik keek om me heen. Iedereen zat al. "Naast Jason" zei Dylan. Ik glimlach naar Dylan en loop die richting op. Ik ga zitten en zeg niets. "Hey, goeie morgen" zegt Jason. Verbaasd kijk ik op. "Uhh hoi" zeg ik zacht en pak mijn spullen. "Is er iets?" vraagt hij. "Uh. Sinds wanneer praten wij op school?" vraag ik. "Sinds vandaag" zegt hij en glimlacht.

*pauze*

Ik zat alleen aan een tafel te eten. Ik zuchtte. De pauze was het hatelijkste van alles. Dan zat ik altijd alleen en iedereen kon me zien..

Ik hoor iemand zijn keel schrapen achter me. "We moeten praten" zegt hij op een hoge toon. Ik draai me om. Jason? Iedereen stond stil toe te kijken. IEDEREEN. Ik schudde mijn hoofd. "Jawel" zegt hij. "Het hoeft niet" fluister ik. "ik wil het" fluistert hij. "Jessie, de afgelopen jaren heb ik je gepest. En het spijt me"

"het hoeft niet" zeg ik nogmaals.

"Ik wil het goed maken. En ik wil je wat vertellen; ik vind je leuk Jessie. Al sinds de dag dat ik je zag. Ik was jaloers. Het spijt me. Jessie, wil je met me uit?" vraagt hij en haalt een roos achter zijn rug vandaan. "Je vrienden zullen je haten" fluister ik.

"GO JASON!" roept Dylan. Ik kijk op. "Of niet" zegt hij. Iedereen begint te juichen en te klappen. Ik glimlach en omhels Jason. Ik omhels Jason in het openbaar..

De hele dag verliep leuk. Toen ik buiten naar Jason wilde lopen zag ik een hele kring staan. Ik liep er snel heen en duwde me tussen de mensen door. Ik zag Jason, en Bas?! Ze stonden te vechten. Jason zat helemaal onder het bloed, en Bas maar een beetje. "Jason?! Bas?!" roep ik en duw me er tussen. "laat me!" roept Bas terwijl ik hem tegen wil houden. "Genoeg" zeg ik. Bas sopt met duwen. "Mag ik er langs?" vraagt hij. Ze maken een paadje open, zodat hij er door kan. "Jessie loop even mee" zegt hij. Ik haal mijn schouders op en loop mee. Waarom? Jason zat daar helemaal onder het bloed en kijk wat ik doe?! Wanneer we bij de auto staan pakt hij me vast en wil me in de auto sleuren.

Ik begin te schoppen, te slaan, te schreeuwen, alles wat ik maar kon doen! Hij was zo sterk! Ik sla hem in zijn gezicht, maar het werkt niet. "Laat me los!!" schreeuw ik. Dan komt er een hele groep aanrennen. Bas laat me los en stapt in. "ik krijg je nog wel!" roept hij. Ik ren naar het schoolterrein. "Jason?" vraag ik en kniel naast hem neer. "W-wie ben jij?" zegt hij zacht. "ik ben het" zeg ik. Ik veeg mijn traan weg.

Toen ging alles heel snel. Jason werd meegenomen in een ambulance en ik mocht mee. Ik hield zijn hand vast. Toen we bij het ziekenhuis aankwamen ging alles heel erg snel. Ik mocht niet mee naar binnen. Ik ging in een wachtruimte zitten. Na 2 uur werd ik geroepen. Ik mocht Jason zien. Ik liep met de dokter mee naar Jason. Hij had te veel gebloed en had een hersenschudding. Dit kon niet waar zijn.. Zijn ouders en mijn ouders kwamen de kamer binnenstormen samen met zijn nichtje. "Jason!" riep zijn moeder met tranen in haar ogen. Ik zuchtte. Jason..

De volgende ochtend werd ik wakker naast Jason's bed op een stoel. Iedereen wad al naar huis, behalve ik. "Jason?" vroeg ik en kneep in zijn hand. "Wie ben jij?" vroeg hij weer. Nee.. Nee..

~

Sorry voor het korte hoofdstuk, het heeft een reden die ik liever niet openbaar stel

Vote, comment

X

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu