* hoofdstuk 33

13.9K 386 65
                                    

* hoofdstuk 33

Jessie's POV.

"Erm" is het enige wat Jason zegt. "Stiefbroer?" vraag ik nogmaals. Hij knikt langzaam. "Wie?" vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. "Als ik het zeg, moet je niet boos gaan worden.." zegt hij zacht. Ik knik langzaam. "Bas" zegt hij zacht. "W-wat?" vraag ik. Oh my gosh opeens schiet alles door mijn hoofd. 'Jessie, mag ik wat vragen? heb je iets met die Jason gast?' Hoor ik de stem van Bas door mijn hoofd. "Je maakt een grapje?" vraag ik en probeer te lachen. "Ik eh.. het spijt me, oke.. ik weet wat je nu allemaal van me denkt. en ook van Bas. Dat alles geplant was, maar ik had al jaren geen contact meer met hem, en hij kwam je opeens ophalen van school. Eerst dacht ik dat hij gewoon op Bas leek, maar daarna gingen we praten na het gala. Hij wierp me de blik, die hij me altijd wierp toen hij nog bij ons woonde en toen wist ik het zeker.." zegt hij zacht. Ik slik even. Nu niet Jessie. Nu niet. Hij heeft nu mijn steun nodig. "Wie is niet je echte ouder?" vraag ik zag. "Mn vader. Maar het is sinds ik 12 ben, dus ben gewend hem mn vader te noemen" zegt hij. Ik knik weer. "Goed" zeg ik. "Ben je boos?" vraagt hij. "Nu niet Jason. Hoe laat gaan we morgen weg?" vraag ik. "5 uur" zegt hij. "Goed dan" zeg ik.

Hij blijft terughoudend staan. "Ik ehm.. kom je mee naar binnen?" vraagt hij terwijl hij omlaag kijkt. "Wil je dat?" vraag ik. Hij knikt langzaam. "Goed dan" zeg ik en glimlach. Hij kijkt op. Ik zie zijn ogen glinsteren. Hij komt naar me toe en slaat zijn arm om me heen. Samen lopen we naar binnen door zijn deur. Hij ploft neer op zijn bed en trekt me op zich. Ik ga op hem liggen met mijn hoofd op zijn borst. Hij slaat zijn armen om me heen. Ik kijk op naar hem en zie hem ook naar mij kijken. Ik glimlach en leg mijn hoofd terug op zijn borst. Ik luister naar zijn hartkloppingen. Het is een heel rustgevend geluid. Ik voel dat hij zijn armen nog steviger om me heen slaat. Ik glimlach en ga comfortabel liggen voordat ik in slaap val.

Ik wordt wakker en ga overeind zitten. Ik zie dat Jason nog slaapt. Ik zucht even en kijk op de klok. 15;17? zo laat had ik het niet verwacht. Jason wil straks naar zijn oma toe, dus ik besluit hem wakker te maken. Ik schud hem zachtjes. "Jason" zeg ik slaperig. "Jason" zeg ik nogmaals. Ik schud heb. Langzaam opent hij zijn ogen. "Goeie morgen" zegt hij en glimlacht. "Goeie middag. Sta op en neem een douche" zeg ik en rek me uit. "Hoezo middag? Hoe laat is het?" vraagt hij in zijn behoorlijk sexy ochtendstem en fronst. "Bijna half 4" antwoord ik. "oh" zegt hij en gaat meteen overeind zitten. "Ik ga naar huis en eh, douchen" zeg ik en ga op de rand van het bed zitten. Ik voel zijn armen om me heen. Hij legt zijn hoofd in mijn nek. "Je kan hier douchen" zegt hij zacht. "Erm.." zeg ik zacht. "Wat?" Vraagt hij zonder te bewegen. "Dat kan niet" mompel ik. "Hoezo?" vraagt hij en grijnst. "Dat weet je wel" zeg ik en grinnik. "Nee, helemaal niet" zegt hij, maar ik weet zeker van wel. "Wil je het zo graag horen?" vraag ik en grinnik. Hij knikt in mijn nek. Ik haal zijn armen van me af en sta op. "Omdat het de tijd van de maand is" zeg ik en grinnik. Hij staat op en komt naar me toe. Hij neemt mijn hoofd tussen zijn grote handen. "Goed" zegt hij en drukt een kusje op mijn neus. "Vergeet niet de benodigdheden te gebruiken" zegt hij en begint te lachen. Ik geef heen een zacht stootje in zijn zij en loop de kamer uit. Ik klim snel over en doe de deur en gordijnen dicht.

Als ik de douche uit loop met een handdoek om mijn lichaam heen geslagen, terug mijn kamer in, schrik ik me rot van Jason die op mijn bed zit. "Oh gosh, wat doe je hier?" vraag ik en schiet in de lach. "Gekomen om jouw te bewonderen." Zegt hij. Ik rol met mijn ogen en loop mijn kast in. Ik sluit de deur, voor de eerste keer in jaren tijd, en doe het op slot. "Ah Jes, doe niet" zegt Jason aan de andere kant van de deur. Ik grinnik en kleed me aan. Ik doe een zwarte skinny jeans aan en een grijze oversized trui met grijze uggs. Ik kijk op de plaats van mijn schoenen, en besef nu pas dat ik veel te veel schoenen heb. Ik zucht en loop de kamer weer uit. "Jason, ga andere schoenen aan doen" zeg ik en grinnik terwijl ik mijn haren borstel. "Hoezo?" vraagt hij. "Deze zijn lelijk" zeg ik en kijk hem lachend aan. "Oh, als jij het zegt" zegt hij en staat op. Niet veel later komt hij weer terug met zijn zwarte vans aan. Ik knik en doe snel wat mascara en blush op. "We gaan eerst wat eten en gaan daarna naar het ziekenhuis" zegt Jason. Ik knik.

We staan voor het ziekenhuis. "Ik weet niet of ik, je weet wel, kan" zegt Jason zacht. "Tuurlijk wel" zeg ik en trek hem aan zijn hand mee naar binnen. Een zuster brengt ons naar de lijken kamer. "Er is nu iemand binnen, maar een tegelijk" zegt ze. We knikken beide en gaan zitten naast een meisje die er ook zit te wachten. "Raar, hoe ze opeens weg is" zegt Jason. "Shh" zeg ik en pak zijn hand vast. Langzaam gaat de deur open. Eerst komt er een zuster naar buiten, en dan verschijnt Bas in de deuropening. "Fuck" sist Jason. "De volgende mag" zegt de zuster. Jason staat op en loopt naar binnen, zonder achterom te kijken.

"Euh, hey" zegt Bas en glimlacht. "Hey" zeg ik en glimlach terug. "Gecondoleerd" zeg ik zacht. "Bedankt" zegt hij. "Wiens oma is het? de jouwe of die van Jason?" vraag ik zacht. "Mijn oma, de moeder van mijn vader. Jason is er meer kapot van, omdat iedereen in de familie Jason altijd meer heeft gemogen dan mij, daarom ben ik zodra ik 18 ben geworden weggegaan en heb nooit meer wat van me laten horen. Toen ik jouw ontmoette, besefte ik niet dat ik van je hield. Totdat ik je met Jason zag zoenen die dag. Ik was er echt kapot van" zegt hij en neemt een diepe zucht. "Toen je me kennis liet maken met je ouders en die van Jason, wist ik niet wat me overkwam. Hun blikken waren zo warm en vriendelijk. Zo hebben mijn vader en Jason's moeder me nooit aangekeken. Ik ben toen weer contact met ze op gaan nemen. ze willen dat ik weer terug bij ze ga wonen, maar.." Hij word onderbroken door de deur die open gaat. "Bedankt" zegt Jason en glimlacht naar de zuster. De zuster doet de deur op slot. Ik sta op en omhels hem. Ik weet dat hij moet huilen, maar dat hij het niet wil. "Zullen we gaan?" Vraagt hij. Ik knik en laat hem los. "Doei Bas." Zeg ik en glimlach klein. "Doei Jessie, doei broertje" zegt hij. Verbaasd kijkt Jason hem aan. "B-broertje?" vraagt hij. Bas knikt en glimlacht klein. "Kom hier" zegt hij en omhelst Jason. "Laat me los" zegt Jason en duwt zich van hem af. "Ik ben nog lang niet alles vergeten" sist hij en trekt me mee aan mijn hand.

Er vliegen zo veel vragen door mijn hoofd? is hun relatie met elkaar erger geworden door mij? of niet? was Jason me van plan dit allemaal te vertellen? of niet? Zou Bas het me vertellen als ik met Bas nam? of niet. "Het spijt me voor wat er binnen is gebeurd." Zegt Jason wanneer we in de auto zitten. "Het geeft niet" zeg ik. Hij knikt en rijdt de parkeerplaats af..

~

Ik ben vorige week naar 1D this is us geweest. Het is echt een geweldige film. Het is grappig en mooi tegelijk. Ik raad het jullie zeker aan haha. Ik ga er nog een keer naar toe waarschijnlijk. Zo mooi was het. Zijn er beliebers & directioners onder ons? ;)

Verder; het gaat wat beter met me. Zoals ik al zei; ik heb het al best druk met school. De derde week is pas met afgesloten en ik heb in een week al 4 toetsen gehad en 3 practica scheikunde + 1 practicum natuurkunde. Ik hoop dat jullie begrip tonen voor het lange wachten en dat het het ook waard is.

Vote

Comment

Follow

Xx

I fell in love with him..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu