8.

1.6K 119 28
                                    

LOUIS

Ve škole jsem chodil jako tělo bez duše, oči jsem měl zarudlé od pláče, jelikož jsem celou noc probrečel, měl jsem dost viditelné kruhy pod očima.

Nikdy bych netušil, že by tohle mohl Styles udělat. Hrál si na kamaráda a já mu věřil, svěřil jsem se mu. Věděl o mě docela dost. Celou dobu si jen utahoval z idiota jako jsem já. Za tu krátkou dobu jsem se zamiloval. Sice ne tak moc, ale něco málo jsem cítil.

Z myšlenek mě vytrhl křik učitelky, směřovany na mou osobu. Dostal jsem svou první poznámku za to, že nedávám pozor. Poznámka mi byla úplně jedno, v hlavě jsem měl jen Kudrnáče.

Zrovna zazvonilo a já se odebral do jídelny. K obědu byla svíčková, od včerejška jsem nejedl, takže ani tohle nebyla výjimka, jídlo jsem odnesl a odešel po zbytek volné hodiny do knihovny, kde jsem si sedl do kouta, dal  si hlavu do dlaní a rozbrečel se. Slyšel jsem kroky a zahlédl blonďatou hlavu. Byl to Niall, měl ustaraný výraz. Klekl ke mě a prsty me chytl pod bradou, abych mu koukl do tváře.

,, Co se stalo Lou?" Zašeptal. ,,H-harry" vzlykl jsem. O Harrym věděl, jelikož si říkáme všechno. ,,Co s ním? Lou uklidni se" pohladil me po hlavě. ,, On-on je.. On je Harry Styles ze třeťáku" vykoktal jsem a pohlédl mu do očí.
Vymrštil obočí nahoru a stiskl mi silně ruku. ,, Lou! Ty ho miluješ?" Zvážněl. Smutně jsem se na něj koukl přikývl a naplo se rozbrečel.

Zazvonilo a my se s Niallem odebrali do tridy na poslední dvě hodiny. Poprosil jsem ho, aby se mnou byl pak chvíli u školy.

Po posledním zvonění jsme vyšli ze školy a já si vytáhl krabičku cigaret. Ano kouřim, ale jen když jsem smutný nebo nemam nejlepší náladu. Otočil jsem se čelem ke škole a k Niallovi. Pořád jsem koukal do země, vytáhl jsem cigaretu a vložil do úst, z kapsy jsem vylovil zapalovač, který jsem dostal k narozeninám od Stana. Mého bývalého kamaráda s výhodami. Zapálil si a vdechl kouř. Při vdechování jsem pohlédl na Nialla, který nehybně stál a koukal za mě.

,, Ni? Co tam má-" nedorekl jsem, protože jsem se při ptaní otáčel.

Stuhl jsem, srdce mi bušilo jak o život. Slzy se mi spustily a cigareta vypadla z ruky. Otevřel jsem pusu a nevěřícně zamrkal. Přiznávám, že jsem na chvíli zapomněl dýchat.

Stál tam v celé své kráse. Dlouhé kudrnaté vlasy, které mu sem tam padaly do očí. Pronikavě zelené oči, ve kterých jsem viděl bolest?
Na sobě mel černé skinny džíny a černé triko, které mu obepínalo jeho svalnatou hruď. A zlaté boty na podpatku, radši se k nim nevyjadřuji.

Nebýt Nialla tak nevím, že se ke me přibližuje. V ruce měl obří puget rudých růží a velkého medvěda.
Na tváři měl lehký úsměv dokonce byly vidět i úžasné ďolíčky.

Začínal jsem panikařit. Nevěděl jsem, jestli vzít nohy na ramena a utéct nebo zůstat. No vzhledem k tomu, že jsem se nemohl ani hnout, tak jsem zůstal. Byl ode mě asi 3 metry. Niall me poplácal po zádech a vzdálil se. Cítil jsem na sobě pohledy všech, co byli před školou.

Pořád jsem brečel, třásl se a zhluboka dýchal. Došel ke mě, položil plyšáka vedle mě a růže mi dal do ruky. To uz jsem na naplno rozbrečel. Vzal mi růže z ruky a položil je na zem mezi nohy toho obřího medvěda.
Následně me vtáhl do objetí a ja ho přijal mačkal jsem mu tričko na zádech a brečel mu na rameno.
Odtáhl se a pohlédl mi do očí. Palcem setřel slzy.

HARRY

Stál jsem tam a čekal než drobounký brunet vyjde ze školy. Zazvonilo a vyvalila se ze školy vlna žáků.
Pak jsem zahlédl svítivě modré oči. Louis. Viděl jsem, že jsem s nějakým blonďáčkem. Zřejmě to byl Niall, usoudil jsem dle popisu, když mi ho Lou popisoval.

Pořád jsem na něj koukal, ale on se otočil zády, do pusy strčil cigaretu, kterou nasledne zapálil. Blonďáček me zaregistroval a koukal na mě.
Louis se najednou otočil, jeho oči se setkaly s těmi mými. Najednou se rozbrečel a to byl signál abych se k němu rozešel. Položil jsem medvěda vedle a dal mu růže. Po chvíli jsem je dal na zem a přitáhl si toho drobečka do objetí.

Odtáhl jsem se a koukl mu do očí. Setřel neposednou slzu, která mu utekla. Zhluboka jsem se nadechl a spustil ,,Lou, moc se ti za vše omlouvám. Líbil ses mi už od začátku, co jsi do téhle školy vkročil. Bál jsem se s tebou navazovat kontakt, protože jsi byl nový a připadal jsi mi vyplašený pokaždé, když na tebe nekdp promluvil. Také to bylo kvuli tomu, že jsem nechtěl přijít o kamarády. Ano vím bylo to sobecké. Kluci me pak začali hecovat a ja te začal urážet. Moc me to bolelo. Pak mě napadlo, že ti budu psát jako neznámá osoba, která ti napsala ,,omylem". Ve škole jsi se pořád usmíval a já se do tvého úsměvu zamiloval. Pokaždé, když jsi se na me podíval, tak jsem cítil motýlky v břiše a dech se mi zadrhával. Máš úžasné oči, vždy jsem je zaregistroval na metry daleko. Lou-" chytl jsem ho za ruku a on zčervenal ,, strašně moc se ti omlouvám za všechno, co se ti stalo, nikdy to nemělo zajít tak daleko. Taky se ti omlouvám, že jsem ti tajil kdo jsem. Myslíš.. myslíš, že bys mi mohl odpustit?" Dokončil jsem proslov a pohlédl mu hluboko do očí.

Celý se třásl a znovu brečel. Dlouho neodpovídal tak jsem mu zamával rukou před očima. Začal se mi na plno věnovat, jeho stisk na me ruce zesílil.
,, Harry Já-já nevím co na to říct.  Hodně jsi mi ublížil. Lhal jsi mi, nevím jes-" nedořekl to, protože jsem se mu pritiskl na rty.

Chvíli nic nedělal, ale po chvíli začal spolupracovat. Mé ruce jsem dal na jeho boky. A jeho ruce si spojil za mým krkem. Po chvíli líbání jsem se odtáhl a on smutně zakňučel. Musel jsem se pousmát.
Byli jsme pořád ve stejné pozici a on promluvil ,, Odpouštím ti Hazzy" a políbil mé rty. 

Proboha..! První pusa! Konečně si dali pusi!😍 Uz mam skoro 400 shlédnutí! To je tak úžasný a děkuju vam! 💝

Larry Stylinson *Texting* !!POZASTAVENO!!Kde žijí příběhy. Začni objevovat