7

1.7K 118 6
                                    


HARRY

Celý den jsem dával na Louise pozor, hlídal jsem ho na každém kroku, možná si toho všiml, ale nedával to nijak najevo. Bál jsem se, že mu Liam a Zayn ublíží kvůli tomu, že jsem se ještě nepřiznal. Ono ani nebylo jak, jelikož nebyl včera ve škole. Mám před sebou poslední hodinu, naštěstí to je nějaká přednáška pro 1. a 2. ročník, takže budeme s Louisem v jedné místnosti. Když zrovna nehlídám modroočka, tak jsem zabraný v přemýšlení jak mu vše vysvětlím, bojím se, že mě bude nenávidět. 

Zrovna zvonilo, když jsem začal znovu vnímat, modroočko už ve třídě nebyl. Líně jsem se zvedl ze židle a vyšel před školu. Stál tam Zayn a před ním byl Louis, celý se klepal, jelikož ho Zayn tvrdě držel za ruku, viděl jsem i jeho bolestivou grimasu. Rozeběhl jsem se a zařval ať ho nechají. Zayn ho neochotně pustil a Louis mi tiše poděkoval, musel jsem se usmát. 

Zaslechl jsem hlas, byl to Liam. ,,Tak co? Už jsi mu to řekl?'' Houkl. Jen jen jsem pokroutil hlavou, že ne. ,, Co si vůbec myslíš Stylesi? '' zařval Zayn. ,,Dobře Harry! '' mé jméno vyslovil hezky pomalu a koukl na modroočka. Myslel jsem, že mu rozbiju hubu, měl jsem o říct Louisovi já, ne on! 

,,Zayne být tebou mlčím nebo neskončíš dobře! '' Zavrčel jsem. ,,Louisi?'' tázavě se na něj podíval. ,,A-ano?'' vykoktal ze sebe Louis, chudák.. ,,Máš ty vůbec tušení s kým si-'' to už nedopověděl, protože letěl k zemi. Liam se jen podíval na Zayna , který měl u nosu krev a seděl na zemi. ,, Louisi, Harry je velice neschopný, tak ti to řeknu já. Ten Harry, se kterým si píšeš stojí před tebou.'' Řekl Liam a koukl na mě s úšklebkem na tváři.

Lou na mě koukl ,,Je to.. Je to pravda?'' Špitl. ,,Promiň Lou..Moc se omlouvám. '' Koukl jsem na něj smutně.. Z očí mu začaly téct čůrky slz a já nebyl schopný na něj koukat, sklopil jsem pohled k zemi. Slyšel jsem zasmání, které patřilo sedícímu Zaynovi na zemi, kopl sem do něj aby sklapl. 

,,Já ti věřil. Myslel jsem si, že jsem opravdu můj kamarád, začal jsem tě mít rád. Svěřoval se ti a byl tu pro tebe!'' Zařval. Nikdy bych nevěřil, že tak malé stvoření dokáže takhle řvát, cukl jsem sebou, když mi dal facku. ,,Já se do tebe zamiloval'' Zašeptal tak abych to neslyše, opak byl pravdou slyšel jsem to dost dobře, pak jsem viděl jen utíkající tělíčko člověka, který mi před ani ne minutou řekl, že mě miluje. Stál jsem tak jak opařený, neschopný se pohnout. Jen jsem koukal na místo, kde právě zmizel Louis.


LOUIS

Slzy mě štípaly v očích. Běžel jsem jak nejrychleji jsem mohl, ani jsem nevěděl kam běžím. Nohy mě dovedly k Niallovi. Zazvonil jsem, když otevřel hned jsem mu vpadl do náruče a objal ho. Obejmutí mi oplatil a dovedl ke gauči, kde si mě přitáhl blíž a hladil po vlasech. Furt jsem brečel a nemohl to zastavit.

,,Lou?'' Špitl Niall. Zvedl jsem k němu pohled. ,,Co se stalo?'' Zeptal se. 

Vše jsem mu řekl a on mě objal a já se k němu přitulil. Teď už byl jediný kamarád, kterého mám a nikdy mě neopustil jak Harry.

Když jsem si hověl na Niallově hrudi cítil jsem vibrování mobilu, který ležel vedle mě. Zvedl jsem ho a viděl zprávu od něj.

BananaLover: Lou.. Omlouvám se.. Já... Nech mě ti to vysvětlit, prosím.

BooCarrots: Tady není co vysvětlovat. Prostě jsem se zamiloval do nesprávné osoby, prosím Harry.. Nech mě být, nech mě dál brečel a trápit se. Za nějakou dobu mě to přejde. Moje chyba byla, že jsem ti věřil.. Neměl jsem se ti vůbec s ničím svěřovat a odpálkovat tě hned na začátku... 
Měj se Hazz.. :(

BananaLover: NE! Louisi sakra proč si to nenecháš vysvětlit! Vždy ses mi líbil, ale bál jsem se aby ti neublížil nikdo ze školy jen proto, že si se mnou píšeš..

BooCarrots: Ale stalo se, mám zlomené zápěstí, modřiny všude po těle.. 

BananaLover: sakra lou ani si neřekl, že je to zlomené! Mě to moc mrzí.. Snažil jsem se na tebe dohlížet a snažil kluky navést k tomu, aby tě nechali.. Ale oni i nedali říct..  Mrzí mě to.
Líbíš se mi, proto to všechno, proto jsem ti nikdy neřekl své příjmení a ani ti nikdy neposlal mou fotku, bál jsem se jak budeš reagovat.. Prostě, omluvám se. :(

BooCarrots: Je mi líto, Ahoj

Uživatel BananaLover byl zablokován

Blokl jsem ho a začal znovu brečet. Zahodil jsem mobil do kouta pokoje a nechal ho tam ležet. Znovu se uvelebil na Niallově hrudi a usl.


HARRY

Další den jsem toho tvorečka viděl. Měl opuchlé a rudé oči, šel jak tělo bez duše. Na sobě měl tepláky, mikinu a měl přes hlavu kapuci. 

Já na tom nebyl o nic líp. Šel jsem a ignoroval lidi, do kterých jsem vrážel. V hodinách jsem nevnímal a jen koukal na jedno místo, učitelé na mě radši nemluvili a nechali mě být, za to jsem byl moc vděčný. 

Celý den ve škole jsem se jen přesouval z učebny do učebny, občas zahlédl Louise, dvakrát jsem ho viděl jak s brekem běží na záchod a za ním Niall. 

Když jsem přišel domu zahodil tašku do předsíně a praštil sebou do postele a přemýšlel jak si to u něj vyžehlím. 


Příští den jsem nešel do školy a místo toho připravoval překvapení pro Louise. Nasedl jsem do auta a dojel do centra. Zamířil jsem si to do květinářství abych vyzvedl zakázku co jsem objednal ještě včera večer. Vyzvedl jsem puget rudých růží s modrou stuhou jako jeho barva očí. 

Pak jsem zašel do obchodu s plyšáky a koupil toho největšího medvěda, kterého měli. Okolo medvědova krku jsem obvázal červenou stuhu a udělal na ní mašli. Vše jsem zanesl do auta a rozjel se do kavárny abych se posilnil na odpoledne.

Koukl jsem na čas a viděl, že za 10 minut Louis končí, zaplatil jsem a vydal se k autu. Nastartoval jsem a jel směrem ke škole. Byl jsem tam ani ne za 7 minut. Rychle jsem vytáhl medvěda a postavil k autu, pak jsem se sehl pro růže a opřel se o auto, čekajíc na vycházejícího Louise.



1020 slov. Wow nějak jsem se rozepsala. Doufám, že vás tenhle příběh baví stejně jako mě. :) Každopádně bych chtěla říct, že se budu snažit vydávat kapitoly obden. Samozřejmě nic neslibuji už jen kvůli škole a různým povinnostem. :) Mějte se hezky :)

Larry Stylinson *Texting* !!POZASTAVENO!!Kde žijí příběhy. Začni objevovat