#2

1.4K 71 3
                                    

Pov. Aiden :
Mă trezesc atunci când simt razele soarelui ce îmi mângâie blând fața . Ce început penibil ! Soarele ăsta prost m-a trezit din somn. Mă trezesc nervos și observ că este ora 11 . Cât am dormit? Trebuie să mă pregătesc de bal. Cobor din pat , îmi fac un duș și mă îmbrac repede. În dulap observ și costumul nou. Nu e atât de rău . O să pun o servitoare să îl ducă pe pământ . Cobor jos și servesc niște clătite cu ciocolata . Îl văd pe tata la masa .
--- Neața! Să ști că va trebui să pleci în curând . Zice el direct.
--- Te porți de parcă abia aștepți să scapi de mine!
--- Nu e adevărat! Acum taci și pleacă odată!
Eu merg și îi spun unui majordom să îmi facă bagajele și să mi le ducă pe pământ. Eu plec afară . Mă transform în forma mea de zeu . Corpul meu prinde o culoare aurie iar aripile mele ies la vedere. E mai interesant să călătorești așa. Îmi iau zborul până la marginea pădurii .De acolo o iau pe jos prin pădure. Nu-mi place să merg cu limuzine sau cu un alai de servitori după mine.Pentru ce atâta tevatură? Ajung la granița dintre teritoriul haitei Blakmoon și cel al haitei Whitmoore . Deodată observ un grup de varcolaci . Stăteau în cerc în jurul a două persoane . Toți strigă de parcă ar fi la un meci de box. Mă apropii să văd despre ce e vorba. Nu m-au observat din cauză că sunt prea concentrati pe o luptă. E vorba de o fata foarte frum... Ce prostie era sa zic? Se lupta cu un băiat. O sa piardă. E o fata slaba. Totuși simt ceva ciudat în legătură cu ea. Privesc atent și vad cum băiatul acela e bătut mar de fata asta. Deodată băiatul este dat la o parte și apare o tipă blondă. Fata aia îi aplica doua mișcări și o face praf. La fel se întâmplă și cu următorii doi care s-au băgat în lupta cu ea . Luptele s-au terminat . Și oamenii ăștia se comporta de parcă nu sunt aici. Sunt invizibil și nu știu eu? Ma uit m-ai atent la fata asta și simt ceva ciudat. Nu poate fi ea !
"Ba da! Este perechea mea!Du-mă la ea!" Zice lupul meu,Blake
"Nu ! Nu avem nevoie de ea."
"Idiotule.! Nu putem să trăim fără ea."
"Ba da" zic nervos oprindul din vorbit. Cu toată cearta nu am observat că toți au plecat. Imi continui drumul și ajung repede în haită . Nu era nimeni afară. Am mers liniștit în casă. Se pare că bagajele au ajuns. În sufragerie o vad pe mama mea.
---Aiden,mă bucur că ai venit !
---Şi eu mamă.
---Balul va fi în câteva ore. Ai c-am întârziat. Zice ea suparata
---Ştii că nu îmi ia mult timp sa ma pregătesc .
---Cât  vei sta la noi?
---Câteva săptămâni.
Deodată pe ușă intră câțiva prieteni de ai mei. Prieteni vechi. După ce vorbim puțin mă  urc sus în camera ce a fost pregătită pentru mine. Mă întind în pat și deodata îmi apare în minte fata  de mai devreme  . Ce tot mă gândesc la aia ? .  E foarte puternica pentru o femela . Dar nu o să o accept niciodată.
  
Pov. Mira:

Mă scol devreme . Azi este balul acela nenorocit. Pana diseară  o sa merg la lupte . Se țin la granițele haitelor . Deobicei merg acolo împreună cu prietenii mei .  Mă îmbrac  cu niște  haine luate la nimereala din dulap și cobor jos.Acolo tata mă  aștepta  tata.
---Unde mergi? Zice suspicios .
--- Să mă plimb .
---Să nu întârzii!
---Bine .
Plec repede și ajung în doua minute. Acolo îl văd pe Nick .
---Ai venit ! Sa înceapă distracția!
---Cine începe ?
---Eu! Voi veți forma un cerc și ve-ti venii pe rand .
---Știu. Hai sa începem! 
L-am văzut pe Nick luptându-se cu o grămadă de persoane. A trecut vreo jumătate de ora. A venit rândul meu .
---Gata!E rândul meu .
Mă pun pe poziție și aștept.  Vine o fata . Am făcut-o una cu pământul imediat. După ce au cules-o de pe jos ,a venit un băiat.  Pare puternic. Încep sa alerg spre el și  i-am cărat doi pumni. E nervos! L-a un moment dat am simțit ceva ciudat.Ce este acest sentiment ? Nu!
"Da! Am așteptat acest moment mereu!"zice lupoaica mea
"Luna, nu pot sa ma întâlnesc cu el așa "
Îi aplic repede câteva mișcări băiatului și plec repede.Nick o să mă dea dispărută.
"Ce faci?De ce fugi?" Urlă Luna
"M-am panicat !"
"Dacă nu îl vom mai întâlnii din nou?"
Nu o ascult. Fug repede spre casa și nu ma opresc pana nu ajung în pat. O să stau aici până începe balul. Îmi pun muzică și stau  cu mintea în toate părțile. Ma durut atunci când am fugit.Oare el simte la fel?

Ce faceți dragilor? Îmi pare rău că nu am mai postat de mult timp. Acesta este un nou capitol. Scuze de greșeli!

Suflete PerecheWhere stories live. Discover now