hendall denied (my thoughts on the media's bullshit)

69 11 1
                                    

Αυτό

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Αυτό... τελείωσε πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα...

Πόσες φορές πρέπει να πουν πως είναι μόνο φίλοι δηλαδή;

Ξέρετε τι με ενοχλεί;

Όταν κάποιος βλέπει τον Harry με κάποια κοπέλα ή όταν τον βλέπουν να μιλάει σε μια κοπέλα ή απλώς να χαμογελάει σε μια κοπέλα, αυτό αμέσως σημαίνει πως βγαίνουν ή πως o Harry ο γυναικάς ξαναχτυπά.

Όμως όταν τον βλέπουν με έναν άντρα δεν σημαίνει τίποτα γιατί ο Harry είναι straight, δεν μπορεί να είναι gay ή bi. Πραγματικά, τον είδαμε τόσες φορές με τον Xander και φλερτάρει με τόσους άντρες όμως δεν έχουμε ένα άρθρο που να λέει, ο Harry Styles έχει καινούριο αγόρι;

Που βασίζουν την πληροφορία ότι είναι straight; Δεν τον έχω δει να το λέει πουθενά, μπορεί να μην το έχω δει εγώ όμως δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο υλικό.

Δηλαδή επειδή είναι όμορφος είναι straight; Ή επειδή όλες οι γυναίκες τον βρίσκουν όμορφο και τον θέλουν είναι straight;

Και τον Freddie Mercury τον ήθελαν οι γυναίκες όμως ήταν bi, ο Harry όμως αποκλείεται, Θεός φυλάξει.

Και δεν ξέρουμε την σεξουαλικότητα του Harry, μπορεί να είναι gay ή bi, ή straight ΟΜΩΣ να αγαπάει τον Louis. Γιατί μπορεί να του αρέσουν τα κορίτσια όμως να αγαπάει ένα αγόρι, αυτό μπορεί να γίνει.

Όμως με ενοχλεί που αγνοούν το γεγονός ότι ο Harry φλερτάρει με άντρες.

*sighs*

Τελείωσα.

Love you xx

⚓ larry updates (book #1) ⚓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin