6.

227 32 4
                                    

Εδω και κτ ωρες εχω φτασει στο σπιτι και εχω πλανταξει στην κυριολεξια στο κλαμα! Εχω Κλειδωθει στο δωματιο και εχω βαλει στο playlist οτι πιο καταθληπτικο τραγουδι υπαρχει,τα ακουστικα μου βουηζουν απο την ενταση που την εχω τερμα αλλα δν με πολυνοιαζει . Θελω να περασει ολο αυτο.. να πεσω σε εναν βαθυ υπνο και μολις ξυπνησω να καταλαβω οτι ολα αυτα ειναι ενα κακογουστο αστειο.. πραγματικα το θελω αυτο.. Εχουν περασει μονο τοσες λιγες μερες και εχουν ερθει τα πανω κατω δηλαδη τι θα γινει μετα απο κανα μηνα? Θα πεθανουμε?
Αλλα νταξει δν μπορω να σας κρυψω πως οταν με φιλησε ο... καφρος τελος παντων ενιωσα εναν μικρο ηλεκτριζμο αλλα μαλλον ηταν η ιδεα μου..

Με αυτες τιε σκεψεις βυθιστηκα σε ενα βαθυ υπνο..

Βικυς P.O.V

"Cody εχω ενα κακο προαισθημα " ειπα στο αγορι μου και εκεινος τυλιξε το χερι του γυρω απο τον ωμο μου

"Ηρεμησε ολα ειναι καλα " προσπαθησε να με καθησυχασει αλλα που να ηξερε οτι ξερω για το στοιχημα που εχουν βαλει.. τωρα θα μου πειτε τοτε γτ τα εφτιαξες μαζι του? Η αληθεια ειναι οτι θελω να τους τιμωρησω αλλα ρε γαμωτο αρχιζω να νιωθω καποια πραγματα για τον Cody ομως δεν θα τα αφησω να με επηρεασουν!

"Βικυ ο Tayler δν το σηκωνει τον εχω παρει 5 φορες.. οντως κατι συμβαινει " ειπε αυτην την φορα ανυσηχος ο Cody ..Αχχ τι ωραια ματια που εχει.. χανεσαι μεσα τους ..αυτο το μπλε το.. το ughh Βικυ ξυπνα σε κοροιδευει..

"Ημουν σιγουρη " ψυθιρισα και τον επιασα απο το χερι οδηγοντας τον προς το σπιτι της Ναταλιας και προσωρινα δικο μου..

[...]

"Ελα βρε Ναταλια αγαπη μου ανοιξε την πορτα να μιλησουμε" ειπα για 6η φορα απο την στιγμη που ηρθαμε με τον Cody σπιτι..

....

"Ναταλια εισαι καλα?" Ειπα καθως ξαναχτυπησα την πορτα

.....

"Ναταλια γαμω ανοιξε " φωναξε ο Cody αυτην την φορα απελπισμενος απο το πεισμα της κολλητης μου..

.........

Ναταλιας P.O.V

Χασμουρηθηκα δυνατα και πεταξα ολα τα σκεπασματα κατω.. εβγαλα τα ακουστικα που τοση ωρα ειχα στα αυτια μου και κοιταξα την ωρα.. 3:15 τα μεσανυχτα.. τελεια Ναταλια να δουμε πως θα κοιμηθεις μετα..
Πηγα στο μπανιο και κοιταξα τον εαυτο μου στον καθρεφτη! Ανακατεμενα μαλλια, πασαλειμενη μασκαρα,πρισμενα και κατακοκκινα ματια.. ετσιι καλα παμε..

Επλυνα λιγο το χαλι στο προσωπο μου και ημουν καπως καλυτερα! Ξανακοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειδα αυτα τα γαμημενα σημαδια.. Στιγμιαια τα ματια μου ξαναγεμισαν δακρυα αλλα τα σκουπισα αμεσως! Οχι αλλο κλαμα σημερα..
Βγηκα απο το μπανιο και πλησιασα το παραθυρο κοιταξα απο εξω και ειδα οτι εβρεχε.. τελειος καιρος για μενα..
Βγαζω τα ρουχα μου και τα πεταω κατω.. παω στην ντουλαπα και παιρνω μια μαυρη φαρδια φορμα και ενα μαυρο αθλητικο μπουστακι, πιανω τα μαλλια μου σε μια ψιλη αλογοουρα και κοιταω το κινητο μου τζισασ με εψαχναν! Εβαλα το κινητο στην τσεπη της φορμας μου και ξεκλειδωσα την πορτα.. ! Απο εξω ηταν μια κοιμησμενη Βικυ ακουμπισμενη στον τοιχο και σκεπασμενη με μια κουβερτα.. ξαναμπηκα στο δωματιο κ πηρα ενα χαρτι, αρπαξα ενα στυλο κ αρχισα να γραφω

~εε βικυ σορρυ που σας αναστατωσα απλα με πηρε ο υπνος με τα ακουστικα στα αυτια! Αν ξυπνησεις κ δν ειμαι εδω μην τρομαξεις παω μια βολτα ~

Ξαναβγηκα γρηγορα απο το δωματιο και το αφησα διπλα στην Βικυ
Κατεβηκα τα σκαλια γρηγορα και βγηκα εξω απο το σπιτι..
Ο κρυος αερας σε συνδιασμο με την καταρακτωδη βροχη εκανε το σωμα μου να ανατριχιασει αλλα αυτο δν με σταματησε απο το να αρχισω να κοβω βολτες στους δρομους
Ειχε περασει πολυ ωρα και καποια στιγμη αρχισε να ποναει το κεφαλι μου ..ολα γινοντουσαν τοσο θολα και μαυρα...

"Ναταλιαα! " ηταν το τελευταιο που ακουσα πριν ολα μαυρισουν ..

Χευυυ μπιτσειζ! Τι κανετε? Το ξερω ειμαι απαραδεκτη που δν εβαλα χθες αλλα τωρα που ξεκιναν και τα σχολεια εχουν ξεκινησει και τα φροντηστηρια και δν πολυ προλαβαινω να μπαινω
Μην ξεχασετε να ψηφησετε και να σχολιασετε

Φιλιααα

-elena

You Say I Dream Too Big, I Say You Think Too SmallWhere stories live. Discover now