3.

198 34 2
                                    

Ναταλιας P.O.V

Εχω αρχισει να βαριεμαι παρα πολυ ..χθες περασα ολο το απογευμα μου στα φροντηστιρια μιας και πρεπει να ειμαι εγω η καλη μαθητρια ενω ολα τα υπολοιπα παιδια ηταν εξω για ποτο! Γτ ν μην μπορουσα ν εχω μαμα την θεια Γωγω? Ειναι τοσο κουλ κ δν πιεζει καθολου την Χριστινα και τον Χρηστο..

Με αυτα και με αυτα σηκωθηκα απο το ζεστο και μαλακο κρεβατι μου κ πηγα στο μπανιο μου! Εκανα τα απαραιτητα και εβαλα μια μπορντο κοντομανικη μπλουζα και ενα μαυρο ψηλοκαβαλο τζιν, επιασα τα μακρυα μαλλια μου σε μια ψηλη αλογουρα και βαφτηκα ελαφρα..
Φορεσα τα μπορντο βανσ μου και καθως πηρα την τσαντα μου αρχισα να κατεβαινω απο τα σκαλοπατια μεχρι να φτασω στον 1ο οροφο που ειναι η κουζινα! Γενικοτερα οπως σας ειπα εχουμε μεγαλο σπιτι στο ισογειο ειναι η αποθηκη μας μετα στον 1ο οροφο ειναι το σαλονι,η κουζινα κλπ κλπ στον 2ο τα δωματια και οι ξενωνες και στον 3ο το δωματιο του σινεμα ,κ κτ αλλες εγκαταστασεις που εχει βαλει ο πατερας μου..
Να σας πω την αληθεια δεν μ αρεσει που ειμαι πλουσια ειναι λιγο καπως.. δεν θα βρω ποτε αντρα που θα με αγαπαει κανονικα θα με θελει μονο για τα λεφτα μου και ετσι θα μεινω μια πλουσια γεροντοκορη και θα ειμαι μονη μου...

"Ναταλια τι επαθες? " ακουσα την Βικυ και ξυπνησα απο τις σκεψεις μου

"Ελα πειπι μου " ειπα δινοντας της ενα φιλι στο μαγουλο

"Τι επαθες? Ειχες σταματησει μπροστα μου και κοιτουσες το απεραντο με ενα τρομαγμενο υφος" ειπε με ενα μικρο γελακι στο τελος
"Αληθεια? " ειπα γελωντας και εγω " απλα σκεφτομουν" συμπληρωσα καθως πηρα τον χυμο απο το ψυγειο

"Τι?" Ρωτησε καχυποπτα! Πραγματικα θελω να της πω αλλα θ αρχισει ν λεει οτι σκεφτομαι χαζομαρες ,και οτι ειμαι πολυ μικρη ακομα για ολα αυτα.

"Εε ο-οτι δν εχουμε βγει καθολου αυτες τις μερες τις ελευθεριας μας! " ειπα τραυλιζοντας λιγο στην αρχη

"Αα τωρα που το ειπες αυτο για 2 βδομαδες δν θα εχουμε σχολεια γιατι κτ εγινε αλλα δεν μας ειπαν ακριβως τι!" Ειπε καθως σηκωθηκε και τραβηξε και εμενα μαζι της "οποτε θα παμε για καφε στα Starbucks " συμπληρωσε και πηρε το κινητο της απο το τραπεζι.

"Οι αλλοι?" Ρωτησα εγω αναφερομενη στα υπολοιπα παιδια αν και εννοουσα τον Παυλο!

"Οι αλλοι και ο Παυλος για τον οποιο καιγεσαι μικρη εχουν φυγει αλλα δν ξερω που πηγαν" ειπε καθως βγαιναμε απο το σπιτι.

"Αα τοσο καλα " ψυθιρισα και αυτην με πηρε αγκαλια

"Εει μην στεναχωριεσαι ειμαι διπλα σου!" Ειπε και μου ετριψε τους ωμους ..

[...]

Ειμαστε εδω και 1 ωρα στα Starbucks. Τελικα τα παιδια ηταν εδω αλλα οταν μπηκαμε ουτε ενα βλεμμα δεν μας εριξαν..

"Ναταλια θελω να γνωρισεις το αγορι μου! " πεταξε ξαφνικα η Βικυ και εγω γουρλωσα τα ματια μου! Νταξει ηξερα οτι τα ειχε φτιαξει με καποιον πριν 2 μερες αλλα δν τον ειχα γνωρισει ακομα.
"Τι εννοεις οτι θα τον γνωρισω? Που? Ποτε? Εδω?" Αμεσως την βομβαρδισα με ρωτησεις και εκεινη μου εριξε ενα πλατθ χαμογελο καθως κοιταξε προς την πορτα.. Γυρισα το βλεμμα μου και αυτο που αντικρυσα με αφησε αφωνη..

Χευυ μπιτσεις τι λεει ολα καλα? Ειπα να σας αφησω με το μυστηριο σημερα! Ποιος μπορει να ειναι αυτος που να αφησε αφωνη την Ναταλια? Ηη ποιοι? Σχολιαστε τις γνωμες σας και θελω ν μ πειτε αν μεχρι εδω σας αρεσει η ιστορια μου <3 και μην ξεχασετε να αφησετε το αστερακι 😂⭐

Φιλιαα 💋💋

-elena

You Say I Dream Too Big, I Say You Think Too SmallWhere stories live. Discover now