11. Kapitola

740 35 9
                                    

Současnost, USA, New Orleans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Současnost, USA, New Orleans

Seděla jsem na posteli v sídle Klause a přemýšlela o všem, co se vlastně děje. Kol mě našel a Klaus je teď také ve městě. Navíc jsem podle všeho byla manželkou Klause... bylo to opravdu tak?

Vzhlédla jsem, když někdo zaklepal a poté se dveře otevřely.

"Je tu bezpečno?" usmál se Klaus a vešel. Posadil se vedle mě.

"Jak jsi to dokázal, že sis mě vzal?" zeptala jsem se zmateně.

"Nevzal, jen jsem tě odtáhl do svatební kaple a když jsi odpadla, vzal jsem tě na pokoj," pokrčil rameny a ze mě jako kdyby spadl balvan. "Neříkám však, že jsem nechtěl. V tu chvíli mi to přišlo jako skvělý nápad. Jsi nádherná žena, Eleno, kdo by tě nechtěl?" usmál se na mě.

"Niku," šeptla jsem a pousmála se. Nevěděla jsem co říct. Nikdo nevěděl, proč zrovna já, jsem přirostla k srdci tohohle hybrida. Ke všem ostatním, dokonce i k jeho bratrovi, se choval jako největší padouch na světě. Ale ke mně se tak nikdy nechoval. Vážila jsem si toho.

"No jo, chápu. Líbí se ti někdo jiný," opřel se na posteli o lokty a pozoroval mě.

"O kom to mluvíš?" zeptala jsem se zmateně.

"Líbí se ti Enzo. Je to vidět," mrkl a já se začervenala.

"Možná ano, ale s tebou se o tom bavit nebudu," lehla jsem si a podívala se na něj.

"Proč ne? Vždyť jsem něco jako tvůj... hmm... bývalý muž?" zasmál se a já do něj šťouchla, až spadl zády na postel taky.

"Jsi spíš jako kamarád, co taky rád," zasmála jsem se a povzdechla si pak. "Víš, nestíhám Enzovy myšlenkové pochody. V jednu chvíli mě má předat Kolovi, v druhou mi chce pomoct utéct a v další byl celou dobu spojený s tebou," řekla jsem.

"No a? Ví, co chce. Chtěl zachránit sestru a kvůli tomu musel tebe vydat Kolovi, ale mezitím se spojil se mnou a dohodl se. Udělali jsme dohodu," usmál se na mě a já přimhouřila oči.

"Jakou dohodu?"

"No, takovou, která se týká tebe. Zůstaneš tady se mnou. On může odejít i se sestrou, ale ty musíš zůstat tady," řekl mi.

"Počkat, cože?" posadila jsem se a Klaus se objevil nade mnou, takže jsem znovu spadla na postel.

"Zůstáváš tady," dal mi hrubý polibek a při tom jsem ucítila na zápěstí zastudit kov, než Klaus zmizel a já se zmateně rozhlížela. Co se to právě teď stalo?

"Klausi!" vykřikla jsem a přemístila se ke dveřím, ale narazila jsem. Podívala jsem se na ruku, kde jsem měla náramek, který vypadal jako od pout. "Niklausi!" zakřičela jsem naštvaně. Co to mělo znamenat? Praštila jsem do bariéry a vztekle zavrčela.

You Are Mine » Kol & Elena & Enzo (TVD/TO) /✓/Where stories live. Discover now