The game starts !

5 1 1
                                    

Rabdare. Rabdare. Rabdare. Doar atat.
Doua luni de cand sunt pe urmele celei care mi-a sucit mintile. Mintea mea nu indura sa o omoare, deoarece eu nu am inima sunt un monstru dar nu regret nimic. Nici macar faptul ca eu m-am transformat in asta, in diavolul de pe pamant care provoaca suferina oamenilor nevinovati care de altfel imi alina durerea. Da. Simt durere. Doar atat. Eu nu iubesc , nu rad,nu dorm, nu mananc, nu simt, eu sufar si omor. Probabil din cauza singuratatii. Nu sunt sigur daca ma voi opri vreodata din a trai modul acesta dezastruos si dezgustator de viata dar sunt sigur ca ea va schimba asta, insa mie nu imi plac schimbarile si nu o sa las ca asa sa se intample idiferent de consecintele suferintei si durerii ,mele.  
                                        Jeff, Jeff the Killer, 21.01.2016

Teama. Teama. Teama. Doar atat.
Doua luni de cand eu sunt victima lui. Il simt in fiecare seara in spatele meu, desi nu stiu cine e sau cum arata el de fapt. Stiu doar ca aceasta persoana ma inspaimanta pe zi ce trece si nu vad motivul pentru care este pe urmele mele.
Imi doresc sa nu fi existat sa nu fi fost singura si sa fiu fericita insa tot ce pot sa spun despre mine este ca sunt un nimic pe lumea asa. Si asa voi ramane pana la capatul vietii, care se apropie cu pași repezi ...

                                    Megan, Megan Fox , 21.01.2016

Heei. I hope  like it. -RoxX.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 10, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Give me LoVe ! /Jeff the Killer / Where stories live. Discover now