Bölüm 3: MOTİVE

19.5K 1.3K 525
                                    

Merhabalar,
Bölümler elimden geldiğince benim ufaklık izin verdiği müddetçe seri gelecektir. (Çok feci bulantılarım oluyor. ) Desteklerinizi bekliyorum 😊
Aşağıda sizler için çizmiş olduğum Defne var. Ara ara bu şekilde kahramanların çizimlerini sizlerle paylaşacağım 😊

Instagram : gk_ guney

Selamlar Bayan Sofistike;

Bu hafta hiç onaylamayacağın davranışlarda bulundum ama unutma ki savaşta ve aşkta her yol mubahtır. Evet, küçük çaplı bir savaş ilan ettim okuldaki zorbalara. Birlik olursak onları alt etmek çocuk oyuncağı olacak. Ama benim yeni arkadaş grubum pek çekingen çıktılar ve sadece biraz motiveye ihtiyaçları var. Öncelikli hedefim her birini ikna etmeyi kolaylaştırmaktı. Bunun için de Onur ve yandaşlarının bizimkilerin sabrını taşırması gerekiyordu. Yani eğer Ensar, okul takımından iki sene evvel değil de iki gün önce atılmış olsaydı çok daha kolay ikna olabilirdi. Hâlâ ışık hızını geçebilecek bir babayiğit çıkmadığı için zamanı geri almak günümüz teknolojisinde bile mümkün değil maalesef. Geriye tek bir yol kalıyor; dejavu.

Hepsi bir dejavu etsiyle en kötü anlarını yaşadığında bana intikam için kendileri gelecekler yani öyle umuyorum en azından. İşe sosyal medya hesaplarını karıştırıp Buse'nin en çok sevebileceği şeyleri araştırarak başladığımda Sinan "Bunu niye yapıyoruz?" diye sordu. Aptal mısın anlamındaki bakışımı görünce "Yani çok kolay bu benim için, sadece stalk yapıyoruz. Hacklemedik bile hesapları, benim görevim ne tam olarak anlayamadım," dedi.

"Buse ve o iki yan kesici kızın ortak ilgi alanı olabilecek bir şeyler arıyoruz."

"O zaman takip ettikleri fan sayfalarına bakmak gerekir. Profilleri baştan ayağa gezmeye gerek yok."

Sinan, bir dakika bile geçmeden "Selena Gomez," diyerek bana döndü. Profillere baktığımda bizim iki başlı ejderha kadar tehlikeli olan dedikoducu kızlar ile Buse'nin tek ortak noktasını bulmuş olduğumuzu keşfettim. "Tamamdır," diyerek yüzüme yayılan gülümsemeyi serbest bıraktığımda Sinan "Bazen çok korkutucu gözükebiliyorsun," dedi.

"Aklı olan benimle düşman olmak istemez zaten. Ben, şeytana bile pabucunu ters giydiririm."

"Eee... Ne yapıyoruz şimdi?"

"Buse'yi nasıl yanımıza çekeceğimizi buldum, gerisini ben hallederim. Şimdi sıradakiler var. Sevil'le devam edelim."

"Tamam ama Sevil'in hiçbir sosyal medya hesabı yok sanırım."

"Biliyorum, ailesi izin vermiyor."

"Öyleyse beni niye aratıp duruyorsun nette?"

"Ben sana sıra Sevil'de dedim, Sevil'in hesabına bak demedim ki. Sevil'i vuracağımız nokta çok açık; Onur. Onur'un hesaplarına giriyoruz."

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 02, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

EZİKLER KRALİÇESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin