İNTİKAM

9.6K 491 99
                                    

"Bundan sonra babanla yaşayacaksın Jongin. Derhal eşyalarını topla!"

"Ben o homo herifin yanında asla yaşamam!"

"Sana cevap seçme şansı vermedim! Derhal hazırlan!"

 Sabah sabah bu berbat konuşma yüzünden tüm gününün berbat olacağını biliyordu Jongin. Neden babasının yanına gitmek zorundaydı ki? Ah, tabi ya çok sevgili annesi başka bir adamla evlenecekti. Eğer bir şansı olsaydı kesinlikle o ikisinin çocukları olarak dünyaya gelmek istemezdi. 

 İkiside sorumsuzdu. Babası olacak o adam, onları gay olduğu ve başka bir adamla evlenmek için terk etmişti. Anneside şimdi aynısını yapıyordu. Oda başka bir adamla evlenecekti. Yetişkinler tam bir bencildi. Jongin annesiyle evlenmek isteyen adamın, kendisini yanlarında tutmak istemediğinin farkındaydı ama annesinin onu bu kadar kolay gözden çıkarıpta babasının yanına postalayacağını tahmin etmemişti. 

 Şimdi o evde nasıl yaşardı. O herif geçen sene yurt dışından dönmüştü müstakbel eşiyle birlikte. Orada vatandaşlık alıp evlenmişlerdi. Amerika'danda tüm homolardanda nefret ediyordu. 

 Eğer babası bir homo olmasaydı onun ortaokul mezuniyetine gelebilirdi. Berabaer daha bir sürü şey yapacaklardı. Ama babası, annesiyle kendisini terk edip başka bir adamla evlenmişti. Bu yüzden okulda ne kadar çok zorbalık gördüğünü hatırladı. Yinede onlarla mücadele edebilmiş ve hepsini haklayabilmişti. 

 Sıkıntıyla iç çekti Jongin. İki yıl sonra on dokuz yaşına giracek ve reşit olacaktı. Tüm bunlardan kurtulacaktı. Sadece biraz daha sabretmesi gerektiğini düşünüyordu. 

  Jongin o gece bir karar aldı. Babasının yanına taşınacaktı ve onu zayıf noktasından vurup intikam alacaktı. Böylece kaybettiği çocukluğu için bir daha göz yaşı dökmeyecekti. 



TOMBİŞ KYUNGİE//KAİSOO TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin