8.Bölüm

14.2K 940 162
                                    

Bir hüzün var gözlerinde;Sanki sevmişte söylememiş gibisin.


Devran ve adını yeni öğrendiği kadın Yasemin'de kendi masalarına gelmiş onlara eşlik ediyorlardı.Devran ve Murat iş konuşurlarken Narin kendisiyle konuşmaya çalışan Yasemin'e tek tük cevaplar vermişti.Onunla konuşmayı bırakın şu masada bile bir dakika kalmak istemiyordu.


Herşeyi yakıp döküp,tüm sinirini ikiliden çıkarmak şuan çok cazip gelse de aklının mantıklı yanı kendisini frenliyordu.Hem itiraf edemese de şu son bir saattir gördüğü kadarıyla Yasemin,oldukça hanımefendi ve sakin bir kadındı.Kendisine çok yumuşak yaklaşmış konuşmak istemediğini hal ve hareketleriyle belirttiğinde ise yüzünde sıcak bir gülümsemeyle geri çekilmişti.



Bu durum Narin'i daha kötü hissettiriyordu.Bu kadar iyi olmasını gerektiren ne vardı ki? Üstelik genç kadının Devran'a olan yumuşak bakışlarında ona olan sevgisi açıkça görünüyordu.İşte kendisini kötü hatta berbat hissetmesini sağlayan ikinci bir neden daha vardı.


Duyguları birbirine girmişti genç kızın,kendisini ikilinin arasına girmiş kara kedi gibi hissediyordu.Acaba ilişkileri ne zamandan beri vardı? Öğrendiği kadarıyla Yasemin Bursa'lıydı.Ve buraya geleli de bir hafta olmuştu.Genç kadının burada kendisine ait bir diş polikniğini olduğunu öğrenmişti.O zaman kendisini öpmesinden tam bir hafta sonra olmuştu ne olduysa ya da ondan önceden aralarında birşey vardı.Ama Narin ikinci seçeneği asla düşünmek istemiyordu.


Yeşil gözlerin,kendi aşık olduğu adama bakmasına bile katlanamıyordu.Bu kadar canının yanacağını bilseydi eğer on bir sene önce bu adamı kalbine hapsetmezdi.Ama yine de severdi Narin.Onun,herşeye değer olduğunu biliyordu.




Bir anda çalan telefonu ortamı sessizleştirip tüm bakışların kendisine dönmesini sağlarken utandı Narin.Yüzü yavaş yavaş kızarırken çantasından telefonunu çıkardı ve cevapladı.

"Narin!"

"Efendim Melehat Anne?"

"Kuzum,bir şey söyleyeceğim ama sakin ol tamam mı?"

"Meloş,noldu korkutma beni!"

"Baban..."

"Ne olmuş babama?!"


Narin hızla oturduğu koltuktan kalkarken restoranda ki herkesin anlık bir dikkatini çekmişti.Genç kız ise karşıdan gelecek olan bir cevabını nefesini tutmuş bekliyordu.

"Ufak bir kalp sıkışması kızım.Ama korkma kalp krizi falan değil.Doktor son zamanlarda kontrole gitmediği ve ilaçlarını düzenli kullanmadığını söyledi.Onun için olmuş."

"Hemen geleyorum oraya.Hangi hastanedesiniz?"


Narin,Melahat Hanım'dan adresi aldıktan sonra direk Murat'a dönmüştü.Genç adam da kendisi gibi ayağa kalkmış kendisine endişe ile bakıyordu.


"Murat,benim acil gitmem gerekiyor.Lütfen sizde kusura bakmayın."

Narin karşısında ki ikiliye döndüğünde Devran'ın da ayakta olduğunu ve kendisine merakla baktığını gördü.Sadece Yasemin anlayışa başını sallamıştı.

"Ne olmuş Narin? Seninle geleyim mi?"

"Babam...Babam kalbinden rahatsız.Sanırım kalbi sıkışmış hastanedeymiş şuan.Bende tam bilmiyorum.Gidince öğreneceğim."

Beyaz Kelebek(Beklemede)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin