Majdnem paradicsom.

225 9 2
                                    

~Travis szemszöge~

A házba lépve folytattam, amit elkezdtem. Becsapva az ajtót nyomtam neki a vörös hajú szépséget, hogy hozzásimulva tovább ízleljem mézédes ajkait. Kezeimet végig húztam hátán, majd fenekébe markolva emeltem meg kicsit. Végül, miután eleget tapogatóztam, felvezettem a pólója alá tenyereim és oldalára csúsztatva kezeim nyomtam neki csípőjét még jobban az ajtóhoz. Ujjai hajamba szántottak és néha meg-meghúzta tincseim, amik belőlem egy-egy morgást váltott ki.

Felkapva vittem beljebb a házban, miközben egyre csak vetkőztünk. Faltól-falig közlekedtünk. Amikor éppen nem ajkait csókoltam és rálátást engedtem neki testemre csak édesen harapta alsó ajkait, ami még jobban felizgatott. Mire a szobámba értünk Summer-ön csak az az eszméletlenül dögös vörös fehérnemű szett volt, míg rajtam az egyik fekete bokszerem, ami már igen csak dudorodott.

Lefektetettem az ágyra és fölé mászva simítottam combjaira, majd lábait derekam köré húzva hajoltam lejjebb nyakához. nedves csókokat hintve a puha bőrre kerestem érzékeny pontjait, miközben csípőmet az övéhez dörgölve csaltam ki belőle a sóhajokat. Bassza meg! Amikor megtaláltam füle alatti kis pontot, egyből nyakára tapadtam és szívni kezdtem. Éreztem, hogy kezeivel hátamat simogatja, illetve fenekem markolgatja.

~Summer szemszöge~

Amikor elhajol a nyakamtól, hirtelen fordítok helyzetünkön. Hátára parancsolva ültem ölére és elmosolyodva kezdtem el mozogni, mintha éppen meglovagolnám. Ajkaimat megnyalva tartottam a szemkontaktust Travis-szel, majd lehajolva csókoltam meg a férfit. Éreztem, hogy kezeivel fenekembe markol, majd felvezetve hátamon kapcsolja ki melltartóm, amit rögtön a szoba legtávolabbi pontjába dob.

- Akarlak! – morogja fülembe, miközben újra nyakammal ügyködik. Egyik keze a hajamat markolja, miközben másikkal még közelebb húz magához. – Summer, akarlak! Most!

- Ne siess ennyire Nagyfiú! Ki kell várni a sorod. – húztam számat egy gonosz mosolyra, aminek következtében újra alatta feküdtem. Végighintve nyakam apró puszikkal tért rá melleim kényeztetésére. Perceket tökölt domborulataimnál, míg végül hajlandó volt tovább haladni. Mikor bugyimhoz ért lehúzva vigyorodott el. Tetszett neki, amit lát és ezt arca is elárulta.

- Milyen lelkes vagy, Kiscsillag! Csak nem tetszik, amit csinálok? – kérdezte és felnézett csillogó kék szemeivel.

- De igen, és nagyon örülnék, ha folytatnád! – nyögtem fel türelmetlenül és nyomatékosítva fel is emeltem csípőm.

Csak megrázta a fejét, ám mielőtt bármit is csinálhatott volna nagy csörömpölést hallottunk meg lentről, mire rögtön felpattantam és magam elé húzva valami anyagot – ami egy piros takaró volt – néztem az ajtó felé.

- Mi volt ez?! – kissé megijedtem. Sosem voltam valami bátor.

- Megnézem. Te csak maradj itt. – mosolygott rám és felkapta az ajtó melletti polc takarásában lévő baseball ütőt, majd ott hagyott EGYEDÜL a szobában.

Mivel megülni sem tudok azon a formás fenekemen, ezért magam köré tekerve a piros anyagot tipegtem ki az ajtóhoz, és körbe néztem. Nem akartam kiabálni, hátha egy betörő az, így elindultam jobbra. Végig sétálva a folyosón kijutottam a nappaliba. Viszont sehol sem láttam Travist. Kissé megijedtem, mert azért mégis csak egyedül voltam jelenleg. aztán valami szőrős átszaladt a lábamon, amire akkorát sikítottam, hogy szerintem a szomszédok is felébredtek. Felugrottam a kanapéra, aztán már csak azt vettem észre, hogy eldől az álló lámpa és Travis szalad be a szobába.

- Mi történt?! Jól vagy? Miért sikítottál?

- V-valami szőrős végig rohant a lábamon! – mutattam arra amerre utoljára észleltem. Ezen meg persze csak elnevette magát, majd leült.

- Akkor megismerkedtél Jacob-bal! Ő a macskám. Nagy a valószínűsége, hogy Ő okozta a csattanást is – magyarázta és ölébe húzva simogatni kezdte a vállam. – Szóval, most hogy elszállt a kellemes hangulat... – kezdte el csókolgatni nyakam –, mit szeretnél csinálni?

- Fáradt vagyok... Aludjunk. – néztem fel a fiúra, aki csak bólintva kapott fel és vitt vissza a szobába. Befeküdtünk az ágyba és kényelembe helyeztük magunkat a dunyha alatt. Míg ő kényelmesen elfeküdt a hátán és oldalához bújva hajtottam fejem mellkasára és kezemmel is átöleltem oldalát. Ő is körém csúsztatta kezeit és lehajolva hozzám adott egy jó éjt csókot.

- Aludj jól Summer!

- Te is Travis! – mosolyodtam el és lassan nyomott el az álom. 

Nos, ez is rövidre sikeredett, de kiderült mi is történt az éjszaka. ;) Tudom, hogy most szerettek, de nem akartam elrontani az egész történetet egy rossz ágyjelenettel... 

Szavazzatok és komizzatok! Következő részben megnézzük mi zajlik a Dolan házban! 

Me and the Dolan TwinsWhere stories live. Discover now