II.

103 5 0
                                    

Öt nap múlva már indulásra készen álltunk az autó mellet.Az út alatt én leginkább csak aludtam,mert nem tudok olvasni utazás közben,hisz rosszul leszek.Amikor nagy ritkán fel ébredtem hallottam,hogy Anyu nagyon aggódik értem.Jellemző,nem magáért.

Nem tudtam a város nevét,ahová tartottunk,csak azt,hogy nem túl nagy,és sok erdő van körülötte,legalább is Apa szerint.Ez engem egyáltalán nem zavarna,nagyon szeretek az erdőben lenni,már kis korom óta.

Minél közelebb értünk a lakáshoz,annál izgatottabb lettem.Szebbnél szebb,varázslatosabbnál varázslatosabb házak jelentek meg lelki szemeim előtt,amikben természetesen hatalmas,tágas gyönyörű kilátással rendelkező szobám volt.Képzeletben berendeztem jövendőbeli könyvespolcom,behajtogattam ruháim a hatalmas szekrénybe,bekapcsoltam a 3D-s tévém....

És már ott is voltunk. Beacon Hills állt a falu határát jelző táblán.

-Felébredtél Drágám?-Anya hátrafordul,és beletúr amúgy is elég kócos hajamba..

-Ahhamm..Tényleg marha sok itt az erdő...

- A GPS szerint a következő utca utolsó háza a mienk...

Apa csigalassúsággal hajt végig a hosszú utcán,míg végül lefékez egy fehér ház előtt.

-Azt a büdös..

Anyunak igaza van,erre szerintem egyikünk sem számított.A ház csodaszép,teljesen fel van újítva,és hatalmas.

Ahogy leparkolunk,én már pattanok is ki,Anya nyitja az ajtót

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahogy leparkolunk,én már pattanok is ki,Anya nyitja az ajtót.A ház belül is ugyanolyan szép,ha még nem szebb mint kívül.A nagyi nem hazudott.Teljesen be volt bútorozva.

-A végrendelet szerint,a szobád az emelet van,-kacsint rám Apci,De még be sem fejezi a mondatot,én már rohanok is fel a csigalépcsőn. Fent két ajtó van,az első egy fürdőszobába nyílik,a második pedig az álomszobám szakasztott másába....

 Fent két ajtó van,az első egy fürdőszobába nyílik,a második pedig az álomszobám szakasztott másába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A nagyinak volt ízlése,mit ne mondjak...Anyuék békén hagytak,úgyhogy egész délután a szobámba voltam,és bepakoltam  azt a kevés holmit amit magammal hoztam.A kilátás gyönyörű volt.

-Kincsem,kész a vacsora!

-Jövök Anci,egy perc!

Anyu palacsintát sütött,aminek  az illata már a lépcső tetejét is elérte.

-Hmm,ugye van tejfölös-kakaós?-Apa huppan le az asztalfőre.

-Uuuu,az ott szederlekvár?

-Igen,hoztam egyet magammal vész esetére-mosolyog Anyu,majd ő is leül.

-Képzeld Drágám,amíg pakolásztál,Apáddal sétáltunk egyet az utcában,és a szomszédban egy egész helyes fiú lakik...Az apjával él,és fel ajánlották,hogy holnap körbevezetnének a városba,megmutatnák a sulit..

Ó igen,a suli,el is felejtettem.A felvételi relatíve jól sikerült,mondjuk úgy bárhova beadhatom a papírt,de addig is,egy közeli nagy városba végzem el az évet,és jövőre már elvileg a helyi középiskolába fogok járni.

-Az szuper lenne

-És képzeld,a seriff az apja,úgyhogy már fel is ajánlották az állást-Apa csak úgy sugárzik...

Anya már korábban lerendezte azzal az általános iskolával,ahová járni fogok,hogy taníthasson ott,szerencsénkre pont szűkség volt egy felsős matek tanárnőre,Apa viszont még mindig nem beszélt a helyi rendőrséggel.

 Még egy csomót beszélgetünk az erdő szépségéről,a holnapi sétáról,majd felszaladtam az emeleti fürdőbe,lezuhanyoztam,és ágyba bújtam.

Akkor még azt hittem,az új környék elkergeti a rémálmokat..Hogy én mekkorát tévedtem.

ÖrökségWhere stories live. Discover now