" Yıldızların Arasında "

603 28 4
                                    

İyi Okumalar..

,Şarkı mırıldanarak bana kahvaltı hazırlayan küçük kadına çeviriyorum bakışlarımı. Eşsiz sesi kulağımı doldururken gözlerimi kapatıp dinlemeye devam ediyorum.

" Bir gün geçse bir gün geçmez, ben affetsem de seni aşk affetmez "

Sesi içimdeki aşk kelebeklerin havalanmasını sağlarken dudaklarını dudaklarımda hissediyorum.

Kısa bir öpücük kondurup "Günaydın" diyor o ince sesiyle.

Gözlerinin kahverengiliğinde boğulurken "Günaydın " diyorum bende.

İnce parmaklarıyla doğradığı salatalığı da sofraya koyduktan sonra "Otursana " diyor.

Gözlerimi gözlerinden çekip masaya oturduğumda çayımı doldurup " Sen başla ben Can'ı uyandıracağım "diyor.

Çatalımı özenle dizilmiş olan kaşar peynirlere batırıp ağzıma alıyorum. Çiğnemeye başladığım sırada yanağımdan öpülmemle Can'ın "Günaydın abı "demesi bir oluyor.

" Günaydın aslanım "diyip saçlarını karıştırıyorum.

Can'ın bardağına meyve suyu dolduran küçük kadına çeviriyorum bakışlarımı. Boynunun başlangıcında olan morluklara bakarak kendime kızıyorum.

Canını acıtmak istememiştim ama kendime de engel olamamıştım işte!

" Canım bana da meyve suyu koyar mısın? " diyorum.

Bardaklıktan aldığı bardağa vişneli meyve suyunu doldurduktan sonra, önüme koyarak kendiside sofraya oturuyor.

Can'ın "Dün gece çığlık sesleri duydum sizde duydunuz mu? " demesiyle Hadise içtiği suyu ağzından dışarıya fışkırtıyor. Ben gülmemek için kendimi zorlarken dayanamayıp kahkaha atmaya başlıyorum.

" Dün Hadise'yle bir oyun oynadıkta, korkudan sürekli çığlık attı " diyorum.

Hadise kızgınca gözlerimin içine bakarken öpücük atarak önüme dönüyorum.

" Bende gece rüyana kabus girdi korktun sandım yanına gelip korkma kahramanın yanında diyecektim ama uyumuşum aşkım " diyor Can.

Hadise hayran hayran Can'ı dinledikten sonra " Ben seni yerim ya " diyor. Can Hadise'ye öpücük attıktan sonra ağzına zeytin alarak, bana dönüyor.

" Can Boz'un bana verdiği yetkiye dayanarak Hadisemi aşkım ilan ediyorum." Diyor.

" Nereden senin aşkın oluyormuş " diyorum sahte sinirle.

" Hadise aşkım bu gece neden benimle yatmadın " diyor dudak büzerek Can.

" Canım unutmuşum söz bu gece" diyor benim sarışın afetim.

Can masadan kalkıp " Ben dişlerimi fırçalayıp odama gidiyorum " dedikten sonra merdivenlerden yukarıya paytak adımlarla çıkıyor. Çıkar çıkmaz masadan kalkıp Hadise'nin yanına oturuyorum.

" Ne oluyoruz ya? " demesiyle dudaklarımın kenarı kıvrılırken " Öpücük versene çok özledim "diyorum.

" Bugün sana öpücük yok." Demesiyle dudak büzüyorum.

" Neden ama " dediğimde " İşte öyle gerekiyor." Diyor.

" İtiraf et kız, dün gece canını çok yaktım diye değil mi? " diyorum sırıtarak.

Yanakları kırmızı olduğunda " Seni boğarım " diyor. Gülerek masadan kalkıp " Yemekten sonra hazırlan bir yere gideceğiz " dedikten sonra yukarıya çıkıp meleğime hazırladığım sürpriz için hazırlanıyorum.

**

(Hadise)

Tozpembe rujumu da sürdükten sonra aynada kendime son bir kez bakıyorum. Siyah şortum ve üzerine giydiğim salaş beyaz tişört oldukça şık duruyordu. Aşağıda beni bekleyen Murat'tı fazla bekletmek istemediğim için, hemen aşağı iniyorum. Beni süzdüğünde gözlerimin içine derince bakarak " Çok güzel olmuşsun meleğim " diyor. " Sana çekmişim " dememle dudaklarının kenarları kıvrılıyor. Hayır Hadise bugün Murat'tı öpmek yok.. Bakışlarımı dudaklarından çekip gözlerine çevirdiğimde gidelim mi diyorum. Onayladığında beraber arabaya binerek sürpriz yolculuğumuzu başlatıyoruz.

**

Beyaz ama küçük bir evin önünde durduğumuzda arabadan inerek yanıma yaklaşan adama çeviriyorum bakışlarımı.

Ellerimi elleri esir aldığında hiç tereddüt etmeden parmaklarımı parmaklarına kenetliyorum.

Cebinden çıkarttığı anahtarla kapıyı açtıktan sonra önden benim girmemi beklemeden kendisi içeriye giriyor. Bu haline gülerken bende arkasından giriyorum. Kapıyı kapattıktan sonra tekrardan ellerimi tutarak, merdivenlerden yukarıya çıkartıyor. Çatı katı gibi bir yere geldiğimizde bir kapıyı açarak terasa çıkartıyor beni.

" Hayal dünyama hoş geldin prensesim " diyor kalın sesiyle..

Gülümseyerek gözlerimi gözlerinden çevirip havadaki yıldızlara çeviriyorum. Etrafa baktığımda yerde 2 tane minder ve terasın tam ortasında bir yatak olduğunu fark ediyorum. Elimden tutup beni minderlerin olduğu yere götürdüğünde beraber minderlerin üzerine oturuyoruz.

Bardaklarımıza şarapları doldurduktan sonra bana uzatıyor, elime alıp birkaç yudum içtikten sonra bakışlarımı tekrardan Murat'ta çeviriyorum. Yeşil gözleri yıldızlarda gezinirken dudaklarının kenarlarının kıvrıldığını görmemle gülümseyerek "Ne düşünüyorsun? " diyorum. Gözlerini yıldızlardan ayırmadan " Seni ilk gördüğüm anı "diyor.

İçime merak düşünce " Anlatsana " diyorum.

Bardağındaki şarabı tek dikişte bitirdikten sonra " Onu daha özel bir gecede anlatmayı düşünüyorum " diyor. Olumlu anlamda başımı salladığımda gözleri gözlerimi buluyor.

" Ama, iyi ki görmüşüm " diyor, bana yakınlaşarak.

" Çünkü gördüğüm anda dedim ki, bu kadın benim tüm hayatımı alt üst edecek." Diyor ardından.

Dudaklarımı dudaklarına bastırdığımda uzun bir öpücük kondurup geri çekiliyorum.

Anlımı anlıma yasladığında " Hani öpücük yasaktı " diyor. Tekrardan dudaklarına uzun bir öpücük kondurup, geri çekiliyorum. " Yasaklar çiğnenmek için vardır " dememle " Yıldızların arasında sevişen ilk çift biz olucaz galiba " demesiyle kahkaha atıp gözlerimle gözlerini sabitliyorum. Kucağına alıp beni yatağa yatırdığında " Bugün hem uzun hem de güzel bir gece olacak sevgilim " diyor.

Dediği gibi de hem uzun hem de güzel bir gece oluyor..

İleriki bölümlerde Murat'tın ağzından Hadise'yi ilk gördüğü anı anlatan bir kaç bölüm gelecek! Tabii isterseniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

PSİKOPAT AŞIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin