Tizedik rész

662 58 7
                                    

- Ne műsörözz. Nincs ebben semmi különös. Észre kellett volna venned, és akkor nem lenne ez. Viszont most dolgom van. Majd beszélünk. Puszi – vágta be maga mögött a bejárati ajtót, ami hatalmasat csattant.
Nem csak ő érezte magát becsapva, hanem én is. Elkeseredett voltam. Nem tudtam mi az oka ennek, ha valóban igaz. Voltak érvek, amik Sierra mellett szóltak, és voltak, amik ellene. Eltávolodtunk valóban, és tényleg későn ér haza, de biztosra veszem, hogy szeret. Törődik velem, és nem tudná titokban tartani, ha megcsalna. Amúgy is, becsületes ember, képtelen lenne erre.
Fáradtan álltam fel a konyha padlójáról. Megtöröltem a vörös, kisírt szemeimet és betotyogtam a fürdőbe , hogy rendbe rakjam magam. Kíváncsi voltam, hogy most, hogy Sierra nincs bent vele, vajon időben ér-e haza majd. A tükörből egy borzalmas banya nézett vissza rám. Mérgemben előkaptam a sminktáskámat, és Leonardo da Vinci-vé átszellemülve elkezdtem kifesteni magam. Alapozó, hatalmas adag korrektor a táskáimra a szemem alatt és kontúr, highligther meg miegymást. A végére egészen elfogadható kinézetem lett, amit a jelenlegi állapotok alapján sosem gondoltam volna. A csodálatos sminkelési képességeimmel kisminkeltem magamból a betegséget, és már csak egy icuri-picurit szutyogtam úgy, mint egy 60 éves, agyonhasznált kávéfőző.

A tükör előtt gyakoroltam a műmosolyt, amivel Nash előtt elhitetem majd, hogy minden rendben. A sírás a nyakamat szorította és egyedül a csodaszépre sikeredett sminkem miatt nem kezdtem bőgni. A körmömmel, ami nem régen lett kifestve és már igen hosszú volt, hatalmas sebet sikerült vájnom a tenyerembe, mivel a stressz levezetését így próbáltam megoldani. Idegesen babráltam az előttem álló Lia farkincáját és csak arra tudtam gondolni, hogy az egész napom elment a dühkitörésemmel, így a párom bármikor betoppanhat. Az óra hatot ütött, és ezzel együtt a kezem remegni kezdett. Ha ma időben ér haza, akkor most kellett elindulnia- gondoltam magamban, és beleharaptam a számba. Felkaptam a mellettem összegyűrve pihenő piros egyberuhámat, és eldöntöttem, hogy ha eddig nem is voltam az, ma este biztosan szexi leszek. A ruha minden egyes porcikámra rácuppant és tökéletesen kiemelte minden testrészemet. A hajamat előre fogtam, így a szőke hajkoronám lazán hullámosra besütve a mellemet súrolta. A sminkem bőgés hiányában makulátlan volt én pedig vérző szívvel és tenyérrel kecsesen ültem a nappali egyik fotelében. A fogammal a számat ostromoltam és sikerült kiharapnom azt. A rúzs, amit korábban sosem használtam, isteni véletlen folytán tökéletesen állt a helyén a vérzés ellenére is. Fehér fogsoromat megvillantva már azelőtt műmsolyogtam, hogy Nash hazaért volna, mintegy bemelegítés céljából. Lia és Malibu előttem ülve figyeltek, és már várták szerintem a pillanatot, hogy felrobbanjak. Egy kivételesen most az egyszer jól kinéző csödtömegnek éreztem magam. A zár kattant, én pedig a ruhámat megigazítva rögvest felálltam a helyemről. Nash lazán becsukta a sarkával a bejárati ajtót és egy üveg borral, és a táskájával belépett a nappaliba. Pontosan fél hét volt ekkor, tehát teljesen időben ért haza, így, hogy Sierra nem volt bent vele. Széles mosoly húzódott pofijára és a táskáját ledobva odaszökkent hozzám.

- Sierra? – kérdezte miközben magához húzott. Egy nagy puszit nyomott a nyakamra, és végül a számra is, amiről a vörös rúzs eltakarta a korábban kiharapott részt.

- Elment – válaszoltam a lehető legnyugodtabban, és  megpróbáltam nem visszagondolni a történtekre. A fehér inget, amit viselt egy pillanat alatt összemocskoltam, ahogy belefúrtam a fejem a mellkasába.  Az arcom szinte mint egy tükör, ott virított a mellkasán. A mai nap folyamán először sikerült elmosolyodnom őszintén és akkor is a saját bénázásom volt a mosolygás tárgya.

- Mi történt veled? Mi ez? – tette rá a kezét a derekamra és csillogó szemekkel nézett rám Nash.

- Ehhez volt kedvem – a tekintetéből láttam, hogy még mindig szeret. Én pedig Sierrával nem is foglalkozva teljesen ellazultam mellette. Egy pohár bor és frissensült csirke társaságában töltöttük az estét kettesben.Mindketten boldogok voltunk, én pedig alaptalan pletykának próbáltam titulálni Sierra műsorát. Mégis a tudatalattim legalján ott motoszkált, hogy mi van, ha mégsem az....

„ Mesélt arról, hogy beugrott hozzám mielőtt hazaért? " jött az üzenet az ismeretlen feladótól.

Felhők között (Nash Grier)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα