1•Be Marauder//Prolog

477 45 7
                                    

Havanın bunaltıcılığını yitirmesiyle harika kış kendini göstermeye başlamıştı.
Remus Lupin, elbette her zamanki gibi zamanını boş şeylere harcamak yerine devamlı olarak elindeki, zaman döndürücüyle ilgileniyor sayılabilirdi. Bu gece çocuklarla büyük bir parti yapmaya karar vermişlerdi. Bu günlük yorgunluğu soğukla birleşince iyice haşata dönmüş hissediyordu kendini. Yavaşça ayaklarını sürüyerek büyük salona giriş yapmaya yeltendi. Ama ilk elini çanstasına attı, içinden çıkardığı wolkman'i kulağına taktı. Bu, insanların kulağındaki şey diye adlandırdığı wolkman Hogwarts'ta oldukça ilgi görüyordu ancak Remus'un bunu James hariç kimse ile paylaşmaya niyeti yoktu. Daha önce Sirius'a bir kaset vermişti ancak ailesi bu şeyi bulduğunda Elvis'in o harika kaseti çöpü boylamıştı.

***
Gryffindor ortak salonunda dört arkadaş gecenin geç saatlerinde yayılıyorlardı, Remus boş boş tavanı izlerken, Sirius elindeki tuhaf şeyle uğraşıyor Peter uyukluyor James ise şöminede yanan ateşi pür dikkat izliyordu.

Remus cebinde onu rahatsız eden şeyi çıkardı, bunu düşünmeyerek yaptığının farkındaydı. Ancak çok geçti Sirius elindeki görüp çoktan harekete geçmişti bile,
Yanına ilerlerdi, ve yavaşça kulağına fısıldadı
"Bunu nereden buldun Aylak?"
Remus, Sirius'un sesini hemen bastırdı. "Nereden bulduğumu boşver," Sirius'un gözleri parlamaktaydı, şömineden yansıyan ayeşin loş ışığı sıratlarına vururken sırıttılar.
"Lupin, bunu, mutlaka, denemeliyiz!". Remus kafasını yavaşça eğip kaldırdı.

Noel'den sonra açılacak bir WW2 tablosunu kimse beklemezdi. Diktadörlerin ve büyücülerin olduğu, brujuva dünyasından haber dahi alınmayan fakirliğin içinde Remus Lupin'in bulunduğu alışıla gelmişin dışında ki, Harry Potter Çapulcular devri kurgusuna hoş geldiniz.

Remus Lupin - Marauders-HP| HOLOCAUSTDonde viven las historias. Descúbrelo ahora