Chapter 15

349 43 1
                                    

Όλο το βράδυ με είχε κάνει να τελειώσω πέντε φορές και πήγεναμε και για έκτη αν δεν τον συγκρατουσα. Λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος προσπάθησα να σηκώθω για να πιω λίγο νερο όμως μου ήταν δύσκολο να περπατήσω. Γέλασε με την κατάσταση μου και σηκώθηκε ο ίδιος να με ξεδιψασει.
"Σου είχα πει πως δεν θα μπορείς να περπατήσεις."χαμογελασε και μου έδωσε το ποτήρι.

Μετά από αυτή την εξαντλητικη βραδιά μπηκα στην αγκαλιά του και έκλεισα τα μάτια μου στον πιο γλυκό ύπνο που είχα κάνει ποτέ.

SHAWN'S POV

Όλο το βράδυ την χάζευα που κοιμόταν. Θυμόμουν όλα όσα της έκανα πριν λίγες ώρες και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη μου.

Έπαιξα με τα μαλλιά της όταν ένιωσα την ανάσα της να αλλάζει ρυθμο. Αυτή ήταν. Αυτή ήταν η αδυναμία μου. Ήταν η κοπέλα που για χάρη της θα έδινα την δύναμη μου, την ζωη μου όλη. Στην αρχή ήταν απλά έρωτας αλλά σιγά σιγά έγινε κάτι πολύ περισσότερο. Το να την βλέπω να χαμόγελαει ή να τρέμει στα χέρια μου με κάνουν τον πιο ευτυχισμένο άντρα στον κόσμο.

Άνοιξε τα μάτια της και μου χαμογελασε ντροπαλα.

"Καλημέρα μωρό μου."την φίλησα και ανταπεδωσε.

"Καλημέρα."ψιθύρισε και μαζευτικε στην πλευρά της.

Την πλησίασα και την έκλεισα στην αγκαλιά μου. Δώσαμε μερικά ακόμα φιλιά και σηκωθηκα από το κρεβάτι. Ακόμα και αν προσποιομουν πως κοιτούσα αλλού ήξερα πως θαυμάζε το σώμα μου. Φόρεσα ένα από τα εσώρουχα μου και πήγα να βγω από το δωμάτιο.

"Που πας;"με ρώτησε και χαμογελασα.

"Να φέρω το πρωινό μωρό μου."την καθήσυχασα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου.

Περπατησα ήρεμα μέχρι την κουζίνα χωρίς κανένα ίχνος που να φανερώνει το ατύχημα μου. Άνοιξα το ψυγείο και τοποθετησα μερικά κρουασάν στον φούρνο μικροκυμάτων. Μέχρι να ζεσταθουν αρκετά για να ρευστοποιηθει η σοκολάτα εστιψα μερικά πορτοκάλια και γέμισα μια κάνατα με τον χυμό τους. Την τοποθετησα σε έναν ξύλινο δίσκο μαζί με δύο ποτήρια και δυο μπολ. Το ένα το είχα γεμίσει με φυσικοβούτυρο και το άλλο με μερικά φριγανισμενα ψωμάκια. Πρόσθεσα και τα κρουασάν και ξεκίνησα για να πάω πίσω στο δωμάτιο.

Δεν είχα κλείσει τελείως την πόρτα έτσι ώστε να μπορέσω να την ανοίξω με γεμάτα χέρια. Την κοίταξα στα μάτια και της προσέφερα τον δίσκο αφήνοντας τον δίπλα της.

"Είναι υπέροχο!"χαμογελασε"Απλά δεν έχω ρούχα."χαμηλωσε το βλέμμα της.

"Εε και;"γέλασα. "Δεν υπάρχει λόγος να με ντρέπεται μωρό μου, εχτές έμαθα όλο σου το σώμα, δεν εχεις τίποτα να κρύψεις."φυλακισα μια τουφα πίσω από το αυτί της.

"Δεν σε ντρέπομαι. Απλά δεν μπορώ να είμαι γυμνή όλη μέρα."

Έσυρα το χέρι μου στο λάστιχο του σλιπ μου και άφησα τα δόντια μου να φανούν. Έβγαλα το εσωρουχο μου ενώ πρόσεξα την έκφραση της να αλλάζει μπροστά μου. "Τώρα είμαστε και οι δυο γυμνοί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα."

Γέλασε λίγο,πήρε το σλιπ μου ανάμεσα από τα σεντόνια και το φόρεσε γρήγορα. Γέλασα με την κίνηση της και με καταλαβε.
"Εέεε τι; Εσύ έχεις τόσα στο συρτάρι."

Την έφερα κοντά μου καθώς πέρασα το χέρι μου στα οπίσθια της.  "Το ξέρω πως σου αρέσει να με νιώθεις πάνω σου αλλά τώρα με έχεις εδώ μπροστά σου και αυτό το εσωρουχο μονάχα με εμποδίζει από το να σου κάνω ότι και εχτές."φίλησα τον λαιμο της την στιγμή που τράβηξε τα μαλλιά μου αφήνοντας έναν αναστεναγμο.

Αν δεν την λειπομουν που πεινουσε δεν θα την άφηνα σε ησυχία, όμως επειδή την ήξερα καλά πια την απομακρύνα και κάθισαμε να απολαύσουμε το υπέροχο πρωινό που είχα φτιάξει.

Καθώς παλεύα να καταπιω το δεύτερο κρουασάν άκουσα την φωνή της να σχηματίζει μια ανούσια πρόταση.

"Πώς αντέχεις να με βλέπεις γυμνή; Το σώμα μου είναι απεσιο."πέταξε το κρουασάν στον δίσκο και έμεινε να με κοιτά.

"Μωρό μου τι είναι αυτά που λες; Εσύ εισ-."ξεκινησα μα με διέκοψε.

Δεν πίστευα πως μια τόσο όμορφη κοπέλα θα είχε κόμπλεξ. Ήταν υπέροχη. Μέχρι και το πρωί που ξυπνήσε ήταν σαν θεά, πριν να χτενιστει, πριν να βαφτει.

"Δεν είμαι αδύνατη, τα μαλλιά μου φρυζαρουν με το παραμικρό και απλά δεν είμαι μοντέλο. "

"Μωρό μου είσαι πανέμορφη. Κανείς λάθος, ανορεξικια δεν είσαι όχι μοντελο. Και όχι απλά μου αρέσει το σώμα σού, λατρεύω να σε αγγίζω και να σε παρακολουθώ."την πλησίασα και άφησα ένα φιλί στα μαλλιά της.

Χαμογελασε και συνέχισε "Δεν είμαι τέλεια."

"Είσαι ότι πιο τέλειο έχω γνωρίσει."την εσφυξα στην αγκαλιά μου και την εμπόδισα από το να μου απαντήσει με ένα φιλί. Πόσο τέλεια εφαρμόζαν τα χείλη της πάνω στα δικά μου. Δαγκωσα για λίγο το χείλος της και την ένιωσα να γελά.

Έσπρωξα το σώμα της πίσω στο κρεβάτι χωρίς να διακοψω το φιλί μας. Αφαίρεσα το σλιπακι μου από το σώμα της και ενώ ήμουν έτοιμος να αρχίσω να την πεδευω ξανά με τα χέρια και το στόμα μου το κινητό της χτύπησε.

Σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο.

Always S.M.&S.G.✔ Υπό Διόρθωση Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα