Chapter 14

351 48 1
                                    

"Τον είδα έξω από το δωμάτιο σου! Πες μου τι εκανε ΑΥΤΟΣ έξω από το δωμάτιο σου!"του φώναξα όσο μπορουσα χωρίς να γίνω αντιληπτη από τις νοσοκομες.

"Σελ μου ηρεμίσε, απλά έλα δω και θα σου πω."προσπάθησε να με ηρεμήσει αλλά απομακρυνθηκα περισσότερο και του γύρισα την πλάτη.
"Αγαπη μου ο Καμερον τον έστειλε. Δεν γίνεται τίποτα μεταξύ μας. Τι θες να κάνω για να με πιστέψεις;" Είμαι σίγουρη πως αν μπορούσε θα είχε πέσει στα γόνατα να με παρακαλαει αλλά το να έχει πάρε-δώσε με τον Τζαστιν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Ήταν ο άνθρωπος που είχε καταστρέψει την Τέιλορ, βέβαια το γεγονός πως ο Σον ήταν αυτος που μας έπεισε να πάμε στην αστυνομία με μπερδεύε. Τα συναισθήματα μου για αυτόν ήταν αγάπη και έρωτας, όμως οι σκέψεις μου ήταν τελείως αντιφατικες. Από την μία αυτός ήταν ο θυτης και το επόμενο λεπτό ήταν το θύμα.

Γύρισα στην πλευρά του και τον πλησίασα. "Εξήγησε μου."ζήτησα και πήρε ανάσα.

"Θα σου πω ένα παραμύθι."ξεκίνησε.  "Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα αγοράκι. Το αγοράκι είχε μια παρέα από μικρός. Ήταν αυτός, ο Καμερον, ο Ματ και ο Νας. Μια απλή παρέα αγοριών. Ευγεναν για καφέ και καμάκι τα απογεύματα, ήταν μαζί στα διάλειμματα του σχολείου, έκαναν ομαδικές κοπανες. Ξαφνικά στην ζωή τους εμφανίστηκε ένας τύπος, ήταν πολύ περίεργος. Τους φάνηκε ενδιαφέρον αυτή η περίεργια που είχε και αποφάσισαν να τον ενταξουν στην παρέα τους. Ήταν μεγαλύτερος, όχι ένα-δύο χρονια. Ήταν πολύ μεγαλύτερος. Στην αρχή αυτή η φιλία πήγαινε πολύ καλά μέχρι που ο Τζαστιν άρχισε να εκδηλώνει έναν διαφορετικό, νέο εαυτό. Τους εμπλεξε σε πολλά πράγματα. Ο ένας από αυτός ειδικά τον είχε σαν πρότυπο μέχρι που έφυγε από την πόλη. Το αγοράκι, ο Σον, κατάλαβε πως τα πράγματα δεν ήταν φυσιολογικά πια και κατάφερε να ξεμπλεξει ανοίγοντας και τα μάτια του Ματ. Ξαφνικά όμως ο Καμερον γύρισε και η παρέα βρέθηκε ξανά."

Όσο μιλούσε δεν ήθελα να τον διακοψω ούτε με την ανάσα μου. Μπορεί η ιστορία να μην είχε λεπτομέρειες αλλά εξηγούσε πολλά.

"Δηλαδή όλοι εσείς γνωρίζεστε;"ρώτησα πιο πολύ τον εαυτό μου.

"Γνωριζόμαστε, και δεν είμαι καθόλου περήφανος για αυτό."Με κοιτούσε στα μάτια.

Μπορούσα να δω πόσο συναισθηματικα φορτισμένος ήταν.

"Ποιος είναι ο Νας;" αναρωτήθηκα. Ήξερα τον Σον και τον Καμερον, ο Τζαστιν ήταν ο αδερφός της Τέιλορ και ο Ματ το αγόρι της. Δεν είχα ομως ξανακούσει για καποιον Νας ποτέ πριν.

Always S.M.&S.G.✔ Υπό Διόρθωση Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα