Voorwoord

611 39 20
                                    

Hoe vaak komt het niet voor? Je komt thuis na een veel te lange dag school en dan heb je thuis ook nog eens bakken met huiswerk om te doen. Gelukkig zijn er een hoop handige tips die je helpen om je dag op school makkelijker door te komen, maar die er ook voor zorgen dat je minder lang bezig bent aan je huiswerk.

Ik kwam op het idee terwijl ik mijn boeken aan het kaften was. Dit jaar ga ik naar 6 vwo (time flies) en ik bedacht me dat ik ondertussen al een heleboel ervaring heb opgedaan over hoe je school het beste kunt overleven.

Natuurlijk weet ik niet alles, dus als jullie zelf nog een schoolhack weten, oftewel een lifehack die je schooltijd makkelijker maakt, kunnen jullie deze altijd insturen in privéchat. Liever niet in de reacties, want dan kan iedereen het van tevoren al lezen.

Als jullie tips nodig hebben over een bepaald onderwerp mogen jullie het ook vragen, ik beloof alleen niet dat ik er een tip over heb, maar ik zal wel op zoek gaan.

Ik ga twee keer per week updaten, woensdag en zondag.

Hopelijk hebben jullie iets aan mijn tips en ik vind het natuurlijk altijd leuk om te horen of jullie het ook echt gaan gebruiken.

xx KimmBoo

Ps. Bedankt voor het maken van deze super leuke kaft Mandy129!

SchoolhacksWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu