Begin

7 0 0
                                    



16 jaar> ik ben nu bezig met mijn 5de jaar Vwo.
Ik zelf wou havo doen maar mijn ouders waren het er niet mee eens, Tja ze willen alleen het beste voor me toch?
Mijn beste vriendinnen zitten niet bij mij in de klas. Yasmina en Aya, Yasmina ken k al sinds k 12 ben en Aya al 12 jaar.
Met jongens ben k niet echt bezig, k krijg wel veel aandacht maar alle jongens zijn het zelfde uiterlijk is het belangerijkst en geloof me mijn koppie is misschien dan niet afschuwelijk maar mijn lichaam zit vol met verschrikkelijke littekens. Soms huil k mezelf in slaap omdat ik weet dat niemand mij zal accepteren met deze littekens behalve Aya en Yasmina.

Tot ik Mo tegen kwam een jongen van 19 k zeg je eerlijk hij was knap tering he. Goddamnn😳

We begonnen te praten en in het begin een keertje in de week en het werd steeds vaker en uiteindelijk bijna de hele dag.

Mijn schoolwerk ging daardoor achteruit en mijn ouders waren pissed.

'AMBAR WAT DOE JIJ OP SCHOOL WAT HEB JE AAN JE HOOFD. WAT HEB JE BETER TE DOEN DAN JE SCHOOLWERK'

Wollah soms he,
Werd gewoon helemaal gek van hun gezeur de tering, maar het blijven mijn ouders dus luisteren moet.

Me Mo ging het steeds beter we bleven contact houden en ik vertelde Aya en Nisrine erover.
Ze waren echt blij voor me en Nisrine begon gelijk over trouwen en kinderen maar k zeg je eerlijk ik wil veeeeeellll kinderen. Ik had een filmpje gezien dat Mo met zijn nichtje speelde te cute gewoon is hij met kinderen.

17 jaar> Ik heb nu officieel met Mo k ben kapot blij. Hij is echt lief man Yeez. Ik ben veel meer over hem te weten gekomen bvb dat hij 2 zusjes en een broertje heeft zijn zusje en broertje zijn even oud als ik. Hahaha k ben echt een kleintje hij is nu gewoon 20 bijna 21 en k ben pas nog 17 geworden hahahaahaha.
Hij wil mijn hand komen vragen als k 18/19 ben maar er is een probleempje. Zoals k al verteld heb doe k Vwo maar hij is integendeel niet zo slim😶
Voor mij is dat geen probleem maar voor mijn vader wel denk ik maar we zien wel.
Ohja en nog steeds heb ik die vreselijke littekens op me lichaam tering🙄
Mohim k zit nu in de 6de en ga volgendjaar inshallah maar de universiteit als k me examen haal😉
Ik heb Mo uitgelegd dat mijn ouders boos werden omdat mijn schoolwerk slechter was geworden en hij begreep het en weigert tegen me te praten als k me huiswerk enso niet gedaan heb. Soms is dat zo irritant maar nogsteeds Loveehimm.

18 jaar> ik was eindelijk achttien en alles was goed gekomen hamdoelilah Mo heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en verdient genoeg geld daarmee en ik ga nu naar de universiteit van ik ben geslaagdd😛

Ik ga met een vriendin van mij een appartementje huren in de buurt van de stad en samen naar de universiteit yazz.

Ik woon ondertussen al met mijn vriendin in een appartementje mijn vriendin heet trouwens Samia.ze is een heel lief meisje maar ze is een beetje een aandacht zoekertje geworden de laatste tijd en dat irriteert me echt want soms komt ze binnen met een paar jongens en dan doet ze altijd zo klef, en geloof me die jongens hebben GEEN goede bedoelingen ze betasten je gewoon en als Moo of Nourdin, Ilias en Saber dat horen zijn ze dood.(Nourdin Ilias en Saber zijn mijn half broers Nourdin is 2 jaar ouder dan ik Ilias 1 jaar en Saber 4 jaar ouder) laatst kwam een jongen genaamd Hatim zomaar mijn kamer in en aanraken geloof me wat Mo met hem gedaan heeft is niet meer gezond. Of toen de ex-vriendje van Samya Rayan me zomaar proberen te zoenen en Ilias heeft toen zijn kaak gebroken. Mohimmm ik blijf altijd door praten zonder dat k het door heb. Waar was k gebleven

Vanaf nu ga k normaal schrijven vanaf dat Ambar 18 is

Ambar's lifeWhere stories live. Discover now