Capitolul 37

986 51 3
                                    

  Adam povestește.

Se facu' dimineață iar razele soarelui se jucau pe chipul meu . Cu ochii întredeschisi privesc tavanul curat si alb. Îmi întorc privirea si o zaresc pe pisicuța mea cum doarme dusă pe puful pernei.  Părul ei zburlit auriu se dezlănțuie în mii de locuri. Mă apropii de ea și îi sărut umerii goi. Se mișcă încet iar ochii ei se deschid ușor. Mă privește ca o mâța alintată care toarce insistent. Nu mă pot abține să nu o sărut si chiar ii atac cu pofta buzele. Ii musc buza inferioară si ii privesc ochii ei fericiți .
  -Neata , îngeraș.
  -Neata , calaule!
  -Hai sus.. ai idee cat e ceasul?
  -Poftim? -se ridică în coate si caută repede un ceas- Nu!Nu!Nu!! E dimineață, a trecut ora 19. Nu cred.... nu se poate.
  -Draga mea, liniștește -te . Ce e cu ora 19?
  -Jeremy a zis să fiu la el la ora 19.
  Mă uit la ea si înțeleg că Justin nu e singurul bărbat ce o vrea pe Julie. Cine e Jeremy si de ce Julie sta la el?
  -Cine e Jeremy. ?
  -Agent IMF. A primit misiunea sa aibă grijă de mine , de prototip mai exact.
  -Si de ce stai la el?
  -Nu-mi Da voie să stau singura, îmi spusese că traficanții mă vor găsi și mă vor vie.
  N-am mai ezitat să spun nimic iar gelozia se strecoară în vene .
  -Cati ai are? -continui cu interogările -
  -32! Esti cumva gelos?
  -Nu, doar ...
  -Nu te cred!
  Se uita la mine si rade . Însă eu rămân serios . Se apropie mai mult de mine si imi.spune :
  -Jeremy are grijă de mine mai mult decât a avut tata. Îmi este ca un tată ... un tată!
  -Mda... -incerc să par intelegator-
  Julie se uită la mine serioasă și începe și ea cu gelozia.
  -Dar Nicky?
  -Eu chiar n-am de-face cu ea.
  -Mda..
  Radem amândoi ca proștii, si lăsăm gelozia deoparte. O sărut pasional si o pipăi pe fasieri si spate. O apropii mai mult de mine si o mângâi încontinuare.
  **

  Adam s-a oferit să mă ducă acasă la Jeremy. Însă eu l-am refuzat spunandu-i ca iau un taxi ca el să nu știe nimic despre noi. A înțeles situatia si am plecat.
  **

Jeremy stătea pe canapeaua lucioasă si stătea nemișcat privind ușa . Se pare că mă aștepta. Ochii lui erau serioși și furioși. Nu ezita sa spună ceva si m-am apropiat ușor de el.
  -Neata !-ii spun eu fricoasa-
  -Neata, sălbatico! Se pare că ai uitat la cat sa vi.
  -Am uitat, crede-ma! Am avut niște treabă..
  Se ridică și se apropie de mine. Are o privire matinală si ma ia în brațe, mă miroase încet dar nu stiu de ce. Nici îmbrățișarea lui nu prea am înțeles -o , era așa brusc și ciudat. Ochii mei se măresc tot mai tare . Stăteam intr-o postura de militar si nu îndrăzneam să fac vreo mișcare. Așteptam cu frica sa îmi dea o morală. Chiar dacă el este doar un străin pentru mine, dar totuși simt altceva pentru el. Îmi este foarte drag, dar nu sunt sentimente asemănătoare ce i le port lui Adam. E altfel...
  -Nu știam că tu si Adam sunteti împreună.
  -Pai...
  -A fost prima voastră noapte împreună?
  Rămân prizonieră inimii sacadate iar glasul mi se pierde în văpaia tahicardiei. Încerc să îmi revin si sa vorbesc.
  -De unde...?
  -Aseara am văzut că trecuse de ora 19 iar tu nu veniseși , m-am gândit să plec dupa tine. Iar prima opțiune era casa ta, am intrat fără să bat iar o liniște izbiditoare se răspândea în living. Stiam totuși că ești acasă și am urcat scările la etaj dar în liniște. Ușa dormitorului tau era deschisă , erați ...-ridica o sprânceană , ia o gură de apă și continuă - dezbrăcați. Dormeati duși!
  N-am spus nimic și parcă intram in pământ de rușine. El continuă.
-Am trecut si eu prin ce ai trecut si tu. Stiu emoțiile și plăcerea. Însă ai grija, sper ca te-ai protejat.
  -Jeremy? Pot să te întreb și eu ceva?
  -Da!
  -De ce te comporți ca un tată?
  -Cineva totuși trebuie să aibă grijă de tine. Nu ești un agent CIA cu experienta, oricând poți muri dintr-o ușor.
  Se îndepărta de mine si pleca spre bucurie, se oprii brusc căci eu îl strigasem .
  -Jeremy?
  -Da?
  -Multumesc!
  A aprobat din cap în semn de "cu placere" si își continuă traseul. Mă retrag in camera mea și încerc să îmi revin. Încă sunt cuprinsă în emoțiile ce le-am trăit ieri , parcă stomacul mi se îndoie iar genunchi mei parcă au devenit guma de mestecat. Mâinile mi s-au transpirat si ma chinui să scap de umezeala sâcâitoare stergandu-ma de cearșaful patului.
  Mă las lovită de picăturile de apă ce izvorăsc din dușul deasupra mea. Apa curge curatandu-mi fiecare picătură de transpirație de pe pielea mea. Îmi inclestez mainele în părul meu ud iar cu ochii închiși îl visez pe bărbatul ce mi-a luminat viața. Îl visez si pare atat de real ... sta pe mine si se afundă tot mai tare , mă sărută adânc și ms mângâie delicat. Îmi deschid ochi si realizez că am rămas cu gura deschisă așteptând să fiu sărutată de omul sufletului meu. Apa mă trezește curgând limpede pe chipul meu încă fierbinte si amorțită . Genunchii mi se înmoaie de fiecare dată când mintea este încolțita de câte o amintire gingașă ce am petrecută în patul meu cu bărbatul care mi-a înnebunit mintea și inima. Ies de sub dus si ma îmbrac cat mai lejer. Mă dezlănțui pe pat si privesc tavanul cu zâmbetul pe buze.

Adam povestește.
  Focul din interiorul meu nu se stinse  încă. Mă simt molesit si simt încontinuare ca transpir din cauza emoțiilor. Era cea mai superba noapte pe care am putut  să o petrec. Scenele în care o sărutam pasional si stăteam pe ea îmi trezesc emoțiile arzătoare . Dorința se umple tot mai tare si devin tot mai excitant când mă gândesc la sânii ei cornoși potriviți palmelor mele. Sfârcurile ei tari si rozalii mă excită tot mai tare si ma transformă intr-un monstru lihnit de o dragoste maxima. Doar când mă gândesc, penisul meu se întărește tot mai tare neputand să mă mai controlez. Nicio alta fata nu a reușit să mă satisfacă atât de bine , si iată că Julie a reușit. Iar dacă am simțit "magia" aceea a momentului înseamnă că iubesc... n-am crezut că voi iubi o persoană . Ceea ce am iubit eu mereu era meseria de agent CIA. Armele, bombele,tehnogia erau viața mea, dar acum nu îmi pot imagina viața fără Julie a mea. Un agent nu are voie să iubească sau să aibă viața libera , dacă va afla guvernul ca eu si Julie formăm un cuplu ne omoară pe amândoi. Dar tot n-aș renunța la ea...
 

  Rămân afundat în momentele trăite împreună cu ea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


  Rămân afundat în momentele trăite împreună cu ea. Si vreau să fac tot ce pot sa ii scot cipul din creier. Dacă îi scot suntem liberi. Însă există un totuși... . Totuși dacă îi scot ea va muri. Si nu voi accepta așa ceva. Schițez mii de situații și dezvolt teoriile pe care le am în minte . Voi încerca să o ajut , iar dacă nu voi reuși nu mi-o voi ierta niciodată.

   Mă tot gândesc la codul cipului, sigur acel cod mă va ajuta mult

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

   Mă tot gândesc la codul cipului, sigur acel cod mă va ajuta mult. Indiciul pe care l-a lăsat Christian scris intr-un bilet m-a remarcat până astăzi: " data in care m-ai făcut cel mai fericit". Când ar putea Julie să îl dacă pe tatăl eu fericit? Un examen? Un an in plus in posibilitatea carierei? ... numai Julie poate știi, însă am intrebat-o de multe ori si nu știe la ce se referea tatăl ei. Un lucru e clar, dacă aflu codul , Julie e salvată... .
  Data in care l-am făcut cel mai fericit. Un tată este fericit atunci când are un copil dorit sau o sotie fidelă. Însă in cazul nostru este vorba despre descendenți , adică Julie. Codul poate fi alcătuit din mii de numere, numere care se pare la prima vedere niste porcarii insa daca vom înțelege secretul cipului atunci vom știi cum să o eliberam pe Julie din chinul pe care o săvârșește zi de zi si noapte de noapte.
  Codul ar putea fi... ziua în care ea,Julie a reușit să îi schimbe viața lui Christian. Adică... ziua în care ...

Buna! Ce mai faceți? Adam a găsit răspunsul iar voi veți fi martorii lui. Oare Julie va scăpa de chin? Sau Jason va face tot ce va putea să o elimine doar ca cipul să fie al lui?
  Aflați chiar aici!!!

Agenții CIA Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum