》H8《

145 11 0
                                    

POV Gio

We hebben net een video opgenomen voor Nathans kanaal en nu gaan we er een voor mijn kanaal opnemen. Ik wil niet dat Tess meedoet in mijn video, want ze is al eerder in mijn video's geweest toen ze nog mijn vriendin was. Straks gaan mensen nog vragen of we weer samen zijn. Als Nathan dan de comments leest zal hij sowieso boos op me worden. Ik moet het gewoon vragen. 'Tess?' 'Ja?' Ze moet nu meespelen, en dat weet ze dondersgoed. 'Ik heb liever niet dat je in mijn video zit, mensen kennen je niet enzo en anders gaan mensen denken dat we een relatie hebben ofzo. Vind je dat goed?' Ik doe mijn wenkbrauwen nog even omhoog als teken van dat ze mee moet spelen. 'Euh, ja. Prima.' Antwoordt ze. 'Oke, thanks.'

We nemen een video op in Nathans kamer en gaan daarna weer terug naar de woonkamer waar Tess is. Ze is aan het bellen, maar heeft niet door dat wij alweer klaar zijn. Nathan loopt door naar de keuken, maar ik blijf even luisteren bij de deuropening.

Tess: 'Ja, hij is hier ook en ik moet me echt inhouden.'
???: 'Is wel moeilijk zeker, na wat hij je allemaal heeft aangedaan?'

Over wie heeft Tess het? Haar laatste ex? Ik weet niet eens of ze in de tussentijd nog een vriend heeft gehad.

Tess: 'Ja maar je had er ook niet in mee moeten gaan he'
???: 'Ja ja ik weet het, sorry'
Tess: 'Ze zijn nu een video aan het opnemen en ik mocht er niet in van 'm omdat we anders sowieso ruzie met Nathan zullen krijgen, en hij is veel leuker dus dat wil ik ook niet snap je.'

Oke. De bitch. Ze heeft het dus duidelijk over mij. Ik besluit te wachten tot ze klaar is met bellen. Later ga ik het er wel met Nathan over hebben, maar eerst moet die slet eens even haar mond gaan houden.

POV Nathan

Ik weet niet of mijn voorgevoel juist is, maar ik denk dat Tess en Gio elkaar al wel kenden. Het lijkt alsof ze een toneelstuk proberen te spelen. Ik mag niets van hun vriendschap weten zodat zij geen problemen krijgen met mij. Jaja. Goed geregeld guys. Ik ben namelijk zo dom, dit zal ik ook wel niet doorhebben hé. Maar ik zal er achter komen, hoe dan ook.

POV Tess

Ik hang net op als de jongens weer binnenkomen. 'Hee guys, leuke video gemaakt?' Vraag ik. Nathan vertelt over wat ze hebben gefilmd. Ik versta de helft er maar van, want ik moest steeds weer denken aan wat Lara net allemaal heeft gezegd. Over dat ze Nathan echt een cutie vond. Over dat ze het echt leuk zou vinden als wij een relatie zouden krijgen. Over dat ze spijt heeft van die zoen met Gio. En nog over zoveel andere dingen. 'Leuk toch?' Vraagt Nathan. Ik heb echt geen idee van wat hij heeft verteld maar ik knik toch maar voorzichtig ja. Ik verdrink bijna weer in zijn mooie heldere ogen. Opeens denk ik weer terug aan de tijden met Gio. We zijn een keer samen naar de Efteling geweest, omdat we 1 jaar samen waren. We hadden toen een mooie suite in het hotel dat bij de Efteling hoort geboekt.

Flashback
We lagen samen op het prachtige hemelbed. We staarden naar het plafond. Tot ik voelde dat Gio naar me staarde. Ik keek hem aan en onze hoofden kwamen bij elkaar. Mijn lippen raakten zijn lippen. Toen volgde een hevige zoenpartij. Eentje die je alleen maar in films ziet. We stopten even en keken elkaar aan. Ik was nog maagd. 'Ben je er klaar voor?' Vroeg Gio met een extreem sexy stem. Ik knikte en toen gingen we verder op het bed. (//De rest bespaar ik jullie wel want "het" gebeurde ook if you know what I mean 😅)

Het voelde zo speciaal. Een vertrouwd gevoel. Maar bij Nathan had ik dat gevoel al na 1 dag. Bij Gio heeft dat blijkbaar 365 dagen geduurd. Is Nathan dan de ware voor mij? Of omdat ik zo lang met Gio was toch hij?

// Jaja even een snelle update voor 00:00, heuj. Voor wie zal Tess kiezen? Of is het daar nog te vroeg voor? Dit is btw gewoon een update tussendoor, ik update morgen ook. Nou dit was mijn lulverhaaltje van vandaag weer, c u later.

Don't / Nathan Vandergunst FanfictieWhere stories live. Discover now