Kapitola druhá - První akce

8 1 1
                                    

Druhý den co jsem byl na základně jsme dostali hlášení, že se kousek od nás utábořila skupina německých vojáků, kteří byli po zuby ozbrojení nejnovější vojenskou technikou. Těmhle chlapům se říká komando smrti. Jejich standartní výzbroj je samopal AUG, Glock-17, kevlarová helma, neprůstřelná vesta, a noční vidění.

Když nám tohle velitel oznámil, dostali jsme za úkol se dostat do jejich tábora a nainstalovat tam bombu, která vybuchne až budou všichni spát.
Na akci jsme dostali 20 kilogramů C4, kterou jsme měli dostat doprostřed tábora. Když už jsme se blížili k táboru tam jsem si všiml, že je zde postavená strážní věž, na které stojí sniper se speciální ostřelovací puškou, která prostřelí i pancíř tanku. Museli jsme ho proto odstranit a to jsem dostal za úkol já. Když už jsem byl u něj tak to nebylo nic těžkého, prostě jsem vytáhl kudlu a podřezal ho. Když jsme se potom tak díval na tu jeho pušku, tak mě napadlo, že jí vezmu na základnu. Chlapi mezi tím nainstalovali C4, a tak jsme mohli jít zpátky.

Když jsme dorazili, tak už se chystali tábor odpálit. Byla to fascinující podívaná.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 25, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tichá válkaWhere stories live. Discover now