22.

70 11 0
                                    

Cara
„Vypadni.“
„Čo? Veď ešte pred chvíľou si-“
„Vypadni z môjho domu!“ Skríknem a moje oči zaplavia slzy.Luke sa nechápavo postaví a podíde k dverám,kde sa na mňa ešte raz pozrie.
„Myslel som,že-“
„Prosím ťa odíď..“ Môj hlas je tichý a roztrasený.Stojím kúsok od neho a hlavou sa opieram o stenu.
„A-ako..Ako chceš.“ Vyzerá zaskočene.Očividne nečakal že ho vyhodím hneď po tom ako sme sa dobozkávali.Bez ďalších zbytočných slov za sebou zavrel dvere a už ho vuac nebolo.S plačom som si sadla na gauč a v duchu si nadávala za to,čo som spravila.Hnusím sa sama sebe.Ešte stále na sebe cítim jeho dotyky a tak okamžite upaľujem do kúpeľne.Vyzlečiem sa,vstúpim do sprchy a nechám na seba padať prúd vody.

Mike
Sedíme v bare a lejeme do seba jeden pohárik za druhým..Začínam cítiť že sa dostávam do dobrej nálady,keď v tom mi zazvoní telefón.V okamihu keď na displeji zbadám Mama ,zamrazí ma.Už pár dní som sa neukázal doma a ani som jej nedal vedieť kde sa nachádzam.
„Á-ano mami?“...„Prepáč,mal som toho veľa“...„Viem.Prepáč.“...„Zajtra? Hm..Tak dobre“...„Cara? Nie.Ona-“ ...„Okay.Ľúbim ťa,ahoj“
Zadívam sa pred seba a kopnem do seba ďalšieho panáka.
„Stalo sa niečo?“ Opýta sa Daniel.
„Moja mama ma práve pozvala na večeru.“
„No a? Čo je na tom zlé?“
„Trvá na tom aby som prišiel aj s Carou..“
„Ale veď to je..“
„Nahovno.Viem.“ Nachvíľu ostanem ticho,no potom pokračujem.„Môžem u vás prespať? Posledný krát,prisahám!“
Vzdychne si a potľakpá ma pleci.
„Asi to tak bude najlepšie.“

V obývačke nás už čakala Melissa.Hneď ako nás zbadala vyskočila z gauča a pribehla k nám.
„Ahojte,čo si dáte na ve-“ Zamračí sa a prekríži ruky na hrudi.„Vy ste pili? Daniel! Ako si ho mohol opiť?“ zvýši hlas a premeria si nás pohľadom.Nevyzerá veľmi príjemne.
„Kľúd.Mňa nikto neopil,jasné! Dali sme si len pár pohárikov.“
„Vidím..“ povie ironicky a zvraští obočie.„Choď do sprchy,ja zatiaľ pripravím niečo na jedenie.“ Hodí po mne uterák a odíde kdesi do kuchyne.Daniel sa rozbehol za ňou a tak som sa bez slova pobral do kúpeľne.

Už čistý a navoňaný som zistil,že tu nemám žiadne čisté oblečenie a tak som si okolo pása obmotal uterák a vybral sa za Melissou.Tú som však nemohol nikde nájsť a tak som polonahý pobehoval po celom byte ako najväčší idiot.
„Melissa dala by si mi prosím ťa nejaké oble-“ Prestanem hovoriť,pretože zo spálne započujem hlasy.
„To nemyslíš vážne! Ako si vedela kde býva?“ opýta sa Daniel.
„To je teraz jedno.Proste som si s ňou chcela normálne pokecať,pretože už sa viac neznesiem pozerať na to,ako sa Mike trápi.Takže..Prišla som ku dverám,zazvonila som a po nejakej tej chvíľke mi otvorilo napoli vyzlečené dievča s pohárikom v ruke.Vo vnútri mala pánsku návštevu čo ma vytočilo natoľko,že  tsom jej iba v rýchlosti povedala môj názor na ňu a odišla.Fakt nechápem čo na nej vidí.“
To čo som si práve vypočul ma zmiatlo a naštvalo.Nemohla predca hovoriť o Care,že nie? O-na..Ona by si nikdy nevtiahla do domu chalana iba kôli sexu..Tomu neverím.Nepodobá sa to na ňu.
„Myslíš že by sme mu to mali povedať?“
„To rozhodne nie.Len si myslím že by sa ňou mal prestať zaoberať.Čo tak mu nájsť niekoho iného?“
Tak a dosť.Odmieatm počúvať ďalej takéto sračky a vôbec..Nedokážem uveriť tomu,že toto urobila a povedala osoba,ktorej som tak veril..
Čo hovoríte na túto časť? Dúfam že sa páčila a..Ďakujem za všetky vaše ★ a komentáre,ktoré ma vždy nesmierne potešia a nakopnú :)

Missing Words [Ukončené] Where stories live. Discover now